فرهنگی‌هنری 12:38 - 27 شهریور 1398

آثار ۷ نمایشنامه نویس جوان منتشر می‌شود/ توجه به ناشناخته‌ها

علی شمس نویسنده و کارگردان تئاتر که به عنوان دبیر بخش ادبیات نمایشی نشر نیماژ نیز فعالیت می کند درباره برنامه های این بخش به خبرنگار مهر گفت: قرار است پکیجی از آثار ۷ نمایشنامه نویس جوان تئاتر اواسط پاییز توسط نشر نیماژ منتشر شود. در این مجموعه از هر نمایشنامه نویس ۲ نمایشنامه و در مجموع ۱۴ اثر منتشر خواهد شد و آثار نویسندگانی برای انتشار انتخاب شده اند که در طول چندسال گذشته در گروه های مختلف تئاتری اجرا شده و مخاطبانی با ذائقه های مختلف را به خود جذب کرده اند.

وی درباره نویسندگانی که آثارشان در این مجموعه چاپ خواهد شد، بیان کرد: آثار هر نویسنده به صورت مجزا در یک کتاب ولی در یک مجموعه به مخاطبان ارایه می شود بنابراین این امکان وجود دارد که این آثار هم به صورت یک بسته فرهنگی و هم به صورت مجزا در اختیار مردم قرار گیرد. محمد مساوات با نمایشنامه های «بیضایی» و «کروکودیل»، بهار کاتوزی با «میز» و «۱۹۷۹»، پوریا کاکاوند با «رولور» و «ضیافت پنالتی ها»، جابر رمضانی با «سوراخ» و «صدای آهسته برف»، عباس جمالی با «۵ ثانیه برف» و «دریازدگی»، آرش عباسی با «آناکارنینا» و «سیگنال» و خودم با نمایشنامه های «وقتی خروس غلط می خواند» و «دقیقا مثل سبزوار بعد از عبور چنگیز» در این مجموعه حضور داریم.

شمس یادآور شد: طراح گرافیک جلد این مجموعه نیز محمد مساوات خواهد بود. این بسته اولین مجموعه از آثار نمایشنامه نویسان ایرانی است که توسط بخش ادبیات نمایشی نشر نیماژ منتشر می شود. در قدم بعدی قرار است در زمینه تالیف و ترجمه نیز آثار باکیفیتی به تواتر روانه بازار کتاب شود. تلاش ما این است که خوانندگان را با سویه های ناآشنای برخی از متفکرین، نظریه پردازان و نمایشنامه نویسان تئاتر آشنا کنیم.

کارگردان «وقتی خروس غلط می خواند» در پایان متذکر شد: در حقیقت هدف ما در زمینه تالیف و ترجمه، آشنایی مخاطبان ایرانی با آثار و نظریه های نه چندان شناخته شده هنرمندان و همچنین جریان های مختلف تئاتری در سراسر جهان است و از طرف دیگر نیز قصد داریم به پرکردن جاهای خالی و جامانده ها بپردازیم تا آثاری را که به لحاظ کیفی بااهمیت هستند اما تاکنون فرصت دیده شدن پیدا نکرده اند به مخاطبان ارایه و معرفی شوند.


10240873
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سینمای ایران در هفته ابتدایی اردیبهشت ماه میزبان ۵۸۹ هزار مخاطب شد و «تمساح خونی» و «مست عشق» به رقابت پرداختند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی فوتبال ساحلی گفت: زمانی که پنج میلیون نفر برای انتخاب «قهرمان ایران» رای می‌دهند قطعا کار رسانه ملی و عواملی است که برای این مراسم تلاش می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر شعر و موسیقی سازمان صداوسیما گفت: بعد از اینکه حضرت آقا برای عملیات وعده صادق شعر سرودند، شاعران پنج کشور نیز در این زمینه شعر سرودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام یعقوبی گیلانی گفت: حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) شعبه‌‏ای از حرم سیدالشهدا (ع) است و این فضیلتی بزرگ است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک منتقد گفت: می‌توان «نون‌خ ۵» را از نظر فرهنگی و قومی، بازتاب‌دهنده اتحاد اقوام ایرانی با تمرکز بر دو قوم کرد و بلوچ دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مسجد مهمترین پایگاه انقلاب اسلامی و پایگاه همه مردم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کانون خدمت رضوی تهران در جلسه‌ای که ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور مسئولان کانون‌های خدمت رضوی استان تهران برگزار شد، با معرفی دبیر آغاز به کار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه جشنواره شعر عربی طوفان القوافی اعلام کرد که برگزیدگان این مسابقه به زودی در یک جشن بزرگ در بصره معرفی و تکریم خواهند شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین اختتامیه هفته بزرگداشت «سعدی شیرازی» روز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اجتماعات شهید مطهری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزارشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی از شگفتی سفر به پاکستان، سریلانکا و استقبال گروه‌های گوناگون در هر دو کشور از رئیس‌جمهور صحبت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است