علمی فناوری 12:33 - 19 خرداد 1404
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: پایش آمادگی کودکان در دو سال پیش نشان می‌دهد که ۳۴ درصد از دانش‌آموزان دارای اضافه وزن و چاقی هستند. 

کاهش ۳ درصدی چاقی دانش‌آموزان با اجرای طرح «کوچ»

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - محمد جعفری، معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: پس از دوران کرونا به دلیل کم‌تحرکی و تغذیه نامناسب، وزن دانش‌آموزان افزایش یافته و به چاقی مفرط مبتلا شدند.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که وزارت آموزش و پرورش برای دانش آموزان در دوران کرونا، طرح «کوچ» یا همان کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان را اجرا کرد؛ افزود: در سنجش اولیه، ۳۰.۱ درصد دانش‌آموزان دارای اضافه‌وزن و چاقی بودند، اما بعد از اجرای اطرح این عدد به حدود ۲۷ درصد کاهش یافت.

محمد جعفری ادامه داد: پایش آمادگی کودکان در دو سال پیش نشان می‌دهد که ۳۴ درصد از دانش‌آموزان دارای اضافه وزن و چاقی هستند. 

معاون تربیت بدنی و سلامت تصریح کرد: به دلیل تغییر سبک زندگی، کودکان دچار کم‌تحرکی مفرط شده‌اند.  استفاده بیش از حد از فضای مجازی و مصرف خوراکی‌های پرقند نیز از دیگر عوامل افزایش وزن است.

جعفری اعلام کرد: برنامه‌ای تحت عنوان «شمیم؛ شبکه ملی یادگیری منابع انسانی در حوزه تربیت بدنی و سلامت» در حال تدوین است تا با همکاری نهاد‌های مختلف، آموزش‌های لازم در زمینه سلامت و ورزش به دانش‌آموزان ارائه شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت به دانش‌آموزان توصیه کرد: ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود قرار دهند و از مصرف خوراکی‌های مضر پرهیز کنند.

او همچنین خاطرنشان کرد که ترویج سبک زندگی سالم یک مسئولیت جمعی است و معلمان باید به عنوان مراقبان سلامت نیز عمل کنند.


12198885
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان قدرتمندترین انفجاری که تاکنون در کیهان مشاهده شده و یک پدیده کیهانی مرموز است را کشف کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص بیماری‌های عفونی گفت: بیماری بروسلوز (تب مالت) یک بیماری مشترک بین انسان و دام است و مصرف لبنیات آلوده به ویژه پنیر، شیر و بستنی از مهم‌ترین راه‌های انتقال تب مالت به شمار می‌رود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی با تاکید بر اینکه تولید غذا باید مبتنی بر دانش باشد، گفت: لازم است با دیپلماسی سلامت سطح تعاملات علمی را افزایش داده و از دانش‌های دیگران نیز استفاده کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که حضور دانش‌آموزان در دوره پیش‌دبستانی موجب آمادگی بهتر آنها برای ورود به مدرسه و کاهش نرخ تکرار پایه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو اقدامات انجام شده در جهت تامین ایمنی غذا را تشریح کرد و از برنامه‌ریزی انجام شده برای غنی سازی آرد با ویتامین دی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در مدیریت حوزه غذا، گفت: به اندازه‌ای که درباره هوش مصنوعی شعار داده‌ایم، در عمل از آن استفاده نکرده‌ایم؛ در حالی که بهره‌برداری از قابلیت‌های این فناوری می‌تواند تحول‌آفرین باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی در تمامی مدارس دولتی و غیردولتی تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گفت: با پذیرش ۱۲۰ هیئت از ۲۰ کشور مختلف، بستر مناسبی برای تبادل دانش و فناوری در حوزه تجهیزات پزشکی تهیه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گفت: با پذیرش ۱۲۰ هیئت از ۲۰ کشور مختلف، بستر مناسبی برای تبادل دانش و فناوری در حوزه تجهیزات پزشکی تهیه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک فیزیوتراپیست با اشاره به شیوع ناهنجاری‌های قامتی خاموش در کودکان گفت: تابستان فرصت مناسبی برای والدین است تا با مراجعه به مراکز فیزیوتراپی، نسبت به ارزیابی وضعیت حرکتی و ساختاری فرزندان خود اقدام کرده و از بروز اختلالات اسکلتی–عضلانی در ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است