وبگردی 15:23 - 16 آذر 1403
دیپ بادمجان نوعی پیش‌غذای خوشمزه است که از ترکیب بادمجان کبابی با ماست چکیده، گردو، سیر تهیه می‌شود.

دیپ بادمجان خوشمزه مخصوص شب‌های پاییز + دستور تهیه

دیپ نوعی سس غلیظ خوشمزه است که برای مزه‌دار کردن در کنار انواع ساندویچ، سیب زمینی، گوشت، ماهی، سبزیجات و فینگرفود سرو می‌شود. اشتباه نکنید! دیپ هیچ ربطی به سس ندارد. پایه اصلی دیپ ممعولا شیر و خامه و پنیر است و به صورت مکمل در کنار غذا از آن استفاده می‌شود.

دیپ درواقع یکجور پیش‌غذاست که به صورت تنها هم سرو می‌شود و خیلی هم خوشمزه است. دیپ‌ها انواع مختلفی دارند مثل دیپ چدار، دیپ گوجه فرنگی، دیپ لوبیا، دیپ قارچ و. کافی است کمی خلاقیت داشته باشید تا بتوانید دیپ‌های جدید با طعم‌های خوشمزه را در منزل تهیه کنید. دیپ بادمجان کبابی یکی از انواع دیپ‌های خوشمزه مجلسی است که از ترکیب بادمجان کبابی با پیازداغ، گردو، ماست چکیده و... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است و در کنار انواع نان‌های ترد و چیپس، تست فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این دیپ خوشمزه را برای مهمانی شب یلدا درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

بادمجان کبابی ساطوری شده: ۱ پیمانه

ماست چکیده: ۲۰۰ گرم

پیازداغ: نصف پیمانه

گردوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

سیر: ۳ حبه

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: ۲ ساقه

جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و پولبیبر: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این دیپ خوشمزه ابتدا بادمجان کبابی ساطوری شده، پیازداغ، گردوی خرد شده، سیر رند شده و جفری خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و ماست چکیده، روغن زیتون، نمک و پولبیبر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا دیپ را داخل ظرف سرو مورد نظر بریزید و روی دیپ را با کمی روغن زیتون و پیازچه خرد شده تزیین کنید. این دیپ خوشمزه را همراه با نان تردیلا، نان تست و چیپس میل کنید، نوش جان. 

نکات مهم 

ـ برای درست کردن بادمجان کبابی، ابتدا بادمجان‌ها را خیلی خوب بشویید و خشک کنید. سپس اجاق گاز یا کباب‌پز را روشن کنید و بادمجان‌ها را با پوست روی شعله متوسط آتش بگذارید. در حین کبابی شدن هرچند دقیقه یکبار بادمجان‌ها را پشت و رو کنید تا همه قسمت‌های آن به صورت یکنواخت کبابی و پخته شود. بعد بادمجان‌های کبابی شده داغ را داخل یک ظرف در بسته بگذارید و اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بماند تا نرم شود. حالا می‌توانید خیلی راحت پوست بادمجان‌ها را جدا کنید.

ـ پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به غذا می‌دهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد؛ بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود. سپس روی سینی پهن کنید. وقتی دوباره این کار را انجام دادید، پیاز‌های جدیدی را که سرخ کرده‌اید، روی پیاز داغ‌های قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلی‌ها می‌شود. علاوه‌بر این باعث می‌شود که پیاز داغ حالت خمیری پیدا کند.

ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:

۱ ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

۲ ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

۳ ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

منبع: فرارو


12124270
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» هنر صنعتگری یکی از هنرها و مشاغل مهم بخش‌های عمده‌ای از مردم ایران در دوره قاجار بود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» صبح‌ها، وقتی همه در عجله روزانه غرق‌ هستند، اختصاص دقایقی به خوردن یک صبحانه آرام و باکیفیت در کنار خانواده، می‌تواند انگیزه یادگیری کودک را افزایش می‌دهد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» طراحان و برندهای رنگ طی سال گذشته مجموعه‌ای از رنگ‌ها و پالت‌ها را به‌عنوان ترند ۲۰۲۶ پیشنهاد کرده‌اند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تغییرات اقلیمی و کاهش چشمگیر منابع آب در سال‌های اخیر بسیاری از کشورها را به سمت استفاده از فناوری‌های نوین مدیریت بارش سوق داده است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۶ آذر روز دانشجو است و زندگی خوابگاهی جزئی جدا نشدنی از زندگی دانشجوهاست که به هرکس نسخه جدیدی از خودش را تحویل می‌دهد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در شانزدهمین روز آذر سال ۱۳۳۲، دانشگاه تهران شاهد حمله نیروهای ارتش به دانشجویان بود که به کشته شدن ۳ نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر انجامید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» فضاهای عمومی این روزها به سکویی برای نمایش سبک‌های وارداتی و پوشش‌های نامتعارف تبدیل شده‌اند و هویت فرهنگی جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اسناد افشا شده از لانه‌ی جاسوسی آمریکا، ابعاد جدیدی از سیاست‌های قدرت نرم واشنگتن در ایران پیش از انقلاب را آشکار ساخت.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پژوهش‌ها نشان می‌دهد الگوی جهانی بر مبنای «عدم تعطیلی» است؛ مراجع معتبر بین‌المللی هیچ آستانه‌ای برای تعطیل کردن مدارس تعریف نکرده‌اند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران با استفاده از سالنامه‌های باستانی چین، نخستین خورشیدگرفتگی ثبت‌شده جهان را تأیید و خطا‌های محاسباتی چرخش زمین را اصلاح کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است