اقتصادی 18:05 - 27 شهریور 1402
پالایشگاه‌های جهان نمی‌توانند به اندازه کافی گازوئیل تولید کنند و مشکل جدیدی را در کشورهای مختلف ایجاد کرده است.

کمبود تولید گازوئیل در جهان

‌به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از اکونومیک تایمز، آن گونه که  مشخص است پالایشگاه‌های نفت بین المللی توان تولید گازوئیل به اندازه کافی ندارند و همین امر به یک بحران تورمی  جدید در اقتصادهای جهان تبدیل شده و آنها را‌ از دسترسی کافی به سوختی که صنایع و حمل و نقل را‌ تغذیه می‌کند، محدود کرده است.

درحالی‌که قیمت نفت روندی افزایشی را‌ در پیش گرفته و در بورس لندن یک قدم تا 95 دلار در هر بشکه فاصله دارد، این افزایش نسبت به بالا رفتن قیمت گازوئیل طی ماه‌های اخیر در جهان خیلی چشمگیر نیست.

در معاملات روزهای گذشته قیمت گازوئیل در بازار آمریکا به بالاترین میزان در این ماه طی سال‌های گذشته رسید. در فصل تابستان هم قیمت گازوئیل در اروپا 60 درصد افزایش یافته و ممکن است این شرایط بسیار بدتر شود.

عربستان و روسیه تولید نفت خود را‌ که کیفیت بهتری برای تولید گازوئیل دارد کاهش داده و در روز 5 سپتامبر هر دو کشور اعلام کردند که به کاهش عرضه نفت خود به بازار جهانی تا پایان سال 2023 ادامه خواهند داد. نکته حائز اهمیت آنکه در همین ماه‌های باقیمانده از سال جاری میلادی به‌طور معمول شاهد افزایش تقاضای گازوئیل در بازار جهانی هستیم.

کرول بوسونی، دبیر بخش بازار نفت آژانس بین‌المللی انرژی، می‌گوید: ما با خطر تداوم کمبود عرضه گازوئیل به بازار مواجهیم، به خصوص اینکه در حال نزدیک شدن به فصل زمستان هستیم.

وی می‌گوید: پالایشگاه‌ها برای تداوم تولید خود با مشکل مواجه هستند.

پایان پیام/‌


11994794
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و سقوط قیمت دام، کشتار دام‌های مولد در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۷ اسفند بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: پیش‌فروش بلیت سفر‌های نوروزی ناوگان حمل‌ونقل عمومی به صورت حضوری و غیرحضوری از شنبه نهم اسفندآغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام رئیس اتاق اصناف تهران با اصلاح سیاست‌های ارزی شاهد جلوگیری از هدایت سرمایه‌ها به بخش‌های غیر مولد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با خدمات وام خرید کالا در دیجی‌شهر آشنا شوید. دریافت وام سریع، شرایط ساده و خرید آسان از فروشگاه‌های طرف قرارداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:تمرکز بر اخذ مالیات باید به جای فشار به مردم و تولیدکننده به سمت اصلاح سازوکار‌های مالیاتی مبتنی بر اخذ مالیات از دلالان و سوداگران برود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۶ اسفند در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یکشنبه ۱۰ اسفند حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران مطابق روال گذشته برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام مسئول گفت: هیچ‌گونه کمبود نقدینگی در شبکه بانکی کشور وجود ندارد و در حد نیاز متعارف مردم، اسکناس در شعب و دستگاه‌های خودپرداز تأمین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای قیمت گذاری محصولات اساسی گفت: با توجه به عدم توافق در خصوص قیمت خرید تضمینی گندم در جلسه روز گذشته شورا، اصلاح قیمت به دوشنبه هفته آینده موکول شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است