اقتصادی 16:32 - 25 فروردین 1400

تقاضای جهانی نفت افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) امروز (چهارشنبه، ۲۵ فروردین‌ماه) در تازه‌ترین گزارش چشم‌انداز کوتاه مدت انرژی خود پیش‌بینی کرد که واکسیناسیون برای مقابله با ویروس کرونا، چشم‌انداز تقاضای جهانی نفت را روشن‌تر کرده و این در حالی است که افزایش موارد ابتلاء به این ویروس در بعضی از کشورهای عمده مصرف‌کننده نفت بیانگر شکنندگی بهبود است.

این نهاد در گزارش ماهانه خود تصریح کرد: بنیان‌های بازار به وضوح قوی‌تر به نظر می‌رسند.

در ادامه این گزارش آژانس آمده است: افزایش بی‌رویه ذخیره‌سازی نفت جهان که در سال گذشته میلادی و در پی شوک ایجاد شده در تقاضای نفت به‌دلیل همه‌گیری ویروس کرونا ایجاد شده بود، در حال برطرف شدن است؛ پیشرفت مشهودی در توزیع واکسن مشاهده می‌شود و به نظر می‌رسد اقتصاد جهانی شرایط بهتری دارد.

این نهاد نظارتی مستقر در پاریس با استناد به موارد در حال افزایش ابتلاء به کرونا در اروپا، برزیل و ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که همچنان نگران موج‌های جدیدی از پیشرفت ویروس است که مانع بهبود اوضاع می‌شود.

با این حال، آژانس بین‌المللی انرژی پیش بینی کرد که تعادل تقاضا و عرضه جهانی نفت در نیمه دوم امسال دوباره برقرار می‌شود و ممکن است لازم باشد که تولیدکنندگان برای تأمین تقاضای مورد نیاز، ۲ میلیون بشکه در روز به عرضه نفت خود بیفزایند.

این آژانس افزود: سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و متحدانش از جمله روسیه (ائتلاف اوپک پلاس) عرضه نفت خود را متناسب با تقاضا و اینکه آیا شیوع ویروس کمتر شده است یا خیر، تنظیم می‌کنند. تعدیل ماهانه عرضه نفت این ائتلاف، انعطاف‌پذیری لازم برای تأمین تقاضای فزاینده نفت را فراهم می‌کند. این ائتلاف با افزایش یا کاهش سریع تولید نفت خود - در صورت موفقیت نبودن روند بهبود تقاضا - توازن بازار را برقرار می‌کند.


11025926
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی گفت:صادرات شیر خشک و کمبود نهاده‌های دامی عامل جهش قیمت لبنیات در سال ۱۴۰۴ است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص کل بازار سرمایه با رکوردشکنی‌های اخیر به ارتفاع ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار واحد رسیده و در کنار آن، شاخص کل هم‌وزن نیز روز‌های سبز و مثبتی را تجربه می‌کند. این حرکت مثبت در بازار سهام، کارشناسان را بر آن داشته است تا دلایل متعددی را برای این ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران با یک درصد وسعت جهان به تنهایی ۷.۷ درصد فرسایش خاک جهان را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بهبود فضای کسب و کار و برقراری عدالت مالیاتی و برچیده شدن بساط سوداگران تنها بخشی از مزیت‌های صدور صورتحساب‌های الکترونیکی است که از درابتدای دی ماه اجرایی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار بالای ۹۰ درصد کشت گندم در استان‌های غرب و شمال غرب انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، با تأکید بر اهمیت اجرای قانون مالیات بر سوداگری گفت: این مالیات نقش موثری در تنظیم روابط اقتصادی کشور و مهار فعالیت‌های مخرب سفته‌بازانه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی عرضه خودرو‌های وارداتی (مربوط به عرضه شماره دهم) امروز انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:تولید فولاد خام در ایران به حدود ۳۱.۴ میلیون تن رسید که رشد ۲.۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت با بیان اینکه ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی بومی‌سازی شده است، گفت: واردات ۲ میلیارد تجهیزات صنعت پتروشیمی، لزوم ورود فناوری ایرانی برای بومی‌سازی این تجهیزات را نمایان می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است