اقتصادی 18:25 - 14 مرداد 1401
بانک مرکزی انگلیس با افزایش نرخ بهره به میزانی که بزرگترین افزایش این نرخ در طی ۲۷سال اخیر است، هشدار داد که بریتانیا با شوک تورمی «بسیار بزرگ» و رکود طولانی مدت مواجه است

اذعان بانک مرکزی انگلیس به مواجهه این کشور با شوک تورمی بزرگ و رکود طولانی

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از اسپوتنیک، بانک مرکزی انگلیس روز پنجشنبه از تصمیم خود برای افزایش نرخ بهره با بزرگ‌ترین افزایش نرخ در ۲۷ سال گذشته دفاع کرد و گفت که بریتانیا با یک شوک تورمی «بسیار بزرگ» مواجه شده است.

اندرو بیلی، رئیس بانک مرکزی انگلستان گفت که خطرات تداوم تورم بالا از آخرین جلسه بانک در ماه ژوئن(خرداد ماه) افزایش یافته است و این بانک را وادار به اقدام قوی‌تر کرد. وی افزود: ما با یک شوک تورمی بسیار بزرگ روبرو هستیم. اقدام امروز ما بسیار واضح بود. ما باید اقدامات قوی‌تری انجام دهیم.

بیلی در مصاحبه‌ای با CNBC افزود: رشد تولید ناخالص داخلی در بریتانیا کند شده است و اکنون انتظار می ‌ود اقتصاد اواخر امسال وارد رکود شود. ما  سیاست گذاری را به زمانی موکول نمی‌کنیم  که دیر شده باشد. بحران در اوکراین چیزی نیست که بتوان درباره آینده آن به صراحت پیش بینی کرد.

بانک مرکزی انگلیس روز پنجشنبه  در تلاش برای مهار تورم بالا نرخ بهره را ۵۰ واحد پایه  و هزینه های استقراض را به ۱.۷۵ درصد افزایش داد. این بانک همچنین پیش‌بینی تیره‌ای از رشد اقتصادی بریتانیا منتشر کرد و گفت که این کشور از سه ماهه چهارم سال جاری وارد رکود خواهد شد و این رکود برای پنج فصل ادامه خواهد داشت.

بانک مرکزی انگلیس به دلیل اقدام نکردن زودتر و تهاجمی‌تر برای مقابله با ابرتورم با انتقاداتی مواجه شده است، اما بیلی اصرار دارد که بسیاری از شوک‌های تورمی که اقتصاد بریتانیا با آن مواجه است، برون‌زا و غیرمنتظره هستند.

افزایش نرخ بهره بزرگ‌ترین افزایش واحد بانک مرکزی انگلیس از سال ۱۹۹۵ (از زمان استقلال بانک مرکزی انگلیس) است، زیرا تلاش می‌کند تورم را به سمت هدف ۲ درصد برگرداند، پس از اینکه در ژوئن به بالاترین سطح ۴۰ سال اخیر یعنی ۹.۴ درصد رسیده بود و  قیمت‌های مواد غذایی و انرژی افزایش سرسام آوری داشته و در هزینه‌های زندگی خانوارهای انگلیسی بحرانی بی سابقه ایجاد شده است.

انتهای پیام/


11646061
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: درآمد‌های نفتی در بودجه ۱۴۰۵ نسبت به‌سال جاری کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در عرضه یازدهم خودرو‌های وارداتی، بیش از ۱۱۰ هزار نفر با وکالتی‌کردن حساب‌های بانکی خود وارد فرآیند ثبت‌نام شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با صدور اطلاعیه‌ای از آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:شنبه با ورود سامانه بارشی جدید در بخش‌هایی از شمال غرب، غرب، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی، ابرناکی، بارش باران و برف و کاهش دما رخ می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۳ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از افزایش ظرفیت انتقال نفت خام از جنوب به مرکز و شمال کشور با بهره‌برداری از خط لوله جدید انتقال نفت خام سبزآب - تنگ فنی خبر داد و گفت: امروز برای نخستین بار نخستین محموله نفت خام از طریق این خط ل...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از افزایش ظرفیت انتقال نفت خام از جنوب به مرکز و شمال کشور با بهره‌برداری از خط لوله جدید انتقال نفت خام سبزآب - تنگ فنی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز در ۲۴ ساعته گذشته به ۶۵۹ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: وجود همزمان سه شیوه حمل‌ونقل هوایی، ریلی و جاده‌ای در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، این منطقه را به یکی از کم‌نظیرترین ظرفیت‌های لجستیکی کشور تبدیل کرده است که فرصت مناسبی برای استفاده از تجربیات مشترک...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در لایحه بودجه پیشنهادی ۱۴۰۵، مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو، شیر خشک اطفال و ملزومات مصرفی پزشکی (تا نرخ ارز ترجیحی ۲۸۵۰ قران)، ۸۵ میلیارد ریال (۸۵۰۰ میلیارد تومان) پیشنهاد شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است