اقتصادی 14:20 - 27 اردیبهشت 1400

امضای قرارداد میدان نفتی آزادگان، به زودی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، بیژن زنگنه امروز (دوشنبه، ۲۷ اردیبهشت‌ماه) در حاشیه امضای قرارداد توسعه میدان گازی فرزاد «ب» درباره اینکه قرارداد میدان آزادگان با کدام شرکت امضا می‌شود، گفت: با مجموعه‌ای از شرکت‌های داخلی و به‌زودی امضا می‌شود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه چرا تا پایان مذاکرات وین و مشخص شدن نتیجه برای امضای قرارداد میدان فرزاد منتظر نماندید، گفت: این موضوع سبب ایجاد تأخیر در کار می‌شد، اکنون نیز بر اساس قرارداد امضا شده مشکلی برای حضور شریک خارجی وجود ندارد و در صورت تمایل، شرکت‌های خارجی می‌توانند وارد این قرارداد شوند.

وزیر نفت درباره اینکه چشم انداز مذاکره وین را چطور می‌بینید، گفت: این پرسش را از وزارت امور خارجه بپرسید.

زنگنه به این پرسش که خبرگزاری‌های خارجی از افزایش تولید و صادرات نفت ایران می‌گویند آیا این موضوع را تأیید می‌کنید، پاسخ داد: در این زمینه صحبتی نمی‌کنم.

در سیاست می‌مانم

وی درباره اینکه اگر در دولت بعدی پیشنهاد وزارت دریافت کنید، می‌پذیرید، پاسخ داد: اگر پیشنهاد ریاست جمهوری هم بدهند قبول نمی‌کنم و از مقام دولتی بازنشسته می‌شوم، اما همچنان در سیاست می‌مانم زیرا سیاست مانند زندگی است و نمی‌شود از آن جدا شد، اما کار و پست دولتی نخواهم داشت.

وزیر نفت درباره اینکه آیا برنامه‌ای برای پس از وزارت دارید، گفت: پس از بازنشستگی باید روزی ۱۲ تا ۱۳ ساعت کار کنم تا زندگی زن و بچه بگذرد.

افزایش قیمت بنزین شایعه است

زنگنه درباره قرارداد میدان یادآوران هم گفت: مذاکره درباره این میدان در حال انجام است.

وی درباره شایعه افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: دروغ است. جنگ روانی است که برخی می‌خواهند نزدیک انتخابات مردم را وادار به واکنش کنند، هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت فرآورده‌های نفتی نداریم.

وزیر نفت درباره قرارداد ۲۵ ساله با چین و حضور این شرکت در توسعه میدان‌های نفت و گاز ایران، گفت: دو طرف برای همکاری ابراز علاقه کردند و در این سند همکاری از هیچ پروژه مشخصی نام برده نشده است.


11070321
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد از آغاز پیاده‌سازی سیستم یکپارچه فروش در این فرودگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، برای برخی استان‌ها هشدار قرمز صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: مردم از نزدیک شدن به مجاری انتقال آب، رودخانه‌ها، ابرو‌ها و آبگذر‌ها و همچنین پناه گرفتن در زیر پل‌ها اجتناب کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری نقش مؤثری در کاهش فرار‌های مالیاتی و برقراری عدالت در بخش‌های مختلف دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری ساتبا گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ هزار مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی برای ورود بخش خصوصی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران گفت: امیدواریم هفته آینده یک عرضه اولیه بزرگ در بازار انجام دهیم که اطلاع‌رسانی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از افزایش ۲ هزار صندلی پرواز به ناوگان هوایی کشور خبر داد و گفت: این افزایش ظرفیت حاصل مدیریت داخلی و اتکای به توان بومی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است