اقتصادی 14:20 - 27 اردیبهشت 1400

امضای قرارداد میدان نفتی آزادگان، به زودی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، بیژن زنگنه امروز (دوشنبه، ۲۷ اردیبهشت‌ماه) در حاشیه امضای قرارداد توسعه میدان گازی فرزاد «ب» درباره اینکه قرارداد میدان آزادگان با کدام شرکت امضا می‌شود، گفت: با مجموعه‌ای از شرکت‌های داخلی و به‌زودی امضا می‌شود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه چرا تا پایان مذاکرات وین و مشخص شدن نتیجه برای امضای قرارداد میدان فرزاد منتظر نماندید، گفت: این موضوع سبب ایجاد تأخیر در کار می‌شد، اکنون نیز بر اساس قرارداد امضا شده مشکلی برای حضور شریک خارجی وجود ندارد و در صورت تمایل، شرکت‌های خارجی می‌توانند وارد این قرارداد شوند.

وزیر نفت درباره اینکه چشم انداز مذاکره وین را چطور می‌بینید، گفت: این پرسش را از وزارت امور خارجه بپرسید.

زنگنه به این پرسش که خبرگزاری‌های خارجی از افزایش تولید و صادرات نفت ایران می‌گویند آیا این موضوع را تأیید می‌کنید، پاسخ داد: در این زمینه صحبتی نمی‌کنم.

در سیاست می‌مانم

وی درباره اینکه اگر در دولت بعدی پیشنهاد وزارت دریافت کنید، می‌پذیرید، پاسخ داد: اگر پیشنهاد ریاست جمهوری هم بدهند قبول نمی‌کنم و از مقام دولتی بازنشسته می‌شوم، اما همچنان در سیاست می‌مانم زیرا سیاست مانند زندگی است و نمی‌شود از آن جدا شد، اما کار و پست دولتی نخواهم داشت.

وزیر نفت درباره اینکه آیا برنامه‌ای برای پس از وزارت دارید، گفت: پس از بازنشستگی باید روزی ۱۲ تا ۱۳ ساعت کار کنم تا زندگی زن و بچه بگذرد.

افزایش قیمت بنزین شایعه است

زنگنه درباره قرارداد میدان یادآوران هم گفت: مذاکره درباره این میدان در حال انجام است.

وی درباره شایعه افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: دروغ است. جنگ روانی است که برخی می‌خواهند نزدیک انتخابات مردم را وادار به واکنش کنند، هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت فرآورده‌های نفتی نداریم.

وزیر نفت درباره قرارداد ۲۵ ساله با چین و حضور این شرکت در توسعه میدان‌های نفت و گاز ایران، گفت: دو طرف برای همکاری ابراز علاقه کردند و در این سند همکاری از هیچ پروژه مشخصی نام برده نشده است.


11070321
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا پایان هفته شاهد بارش برف و باران در نواحی شمال و شمال غرب کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: بارش برف و باران در برخی از محور‌های استان البرز و تهران گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان معتقدند همزمان با اصلاح سیاست‌های ارزی علاوه بر شفافیت اقتصادی شاهد بهبود و پایداری اقتصاد کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر از آماده‌سازی کامل پست انتقال برق ۴۰۰/۲۳۰/۶۳ کیلوولت شهید چمران آزادشهر خبر داد‌
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرزانه صادق با وزرای حمل‌و‌نقل ترکیه و ازبکستان در حاشیه دومین اجلاس وزرای حمل و نقل کشور‌های اسلامی دیدار کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان با اصلاح سیاست‌های ارزی کشور شاهد حذف امتیازات خاص ارزی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه شفافیت بدون پاسخ‌گویی معنا ندارد، هشدار داد استفاده نادرست از هوش مصنوعی در فرآیند‌های مالی و حاکمیت شرکتی می‌تواند در کنار افزایش سرعت و شفافیت، به تضعیف اعتماد بازار منجر شود.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: حذف ارز تنها راه حل شفافیت و مدیریت بازار و تولید محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرفدراسیون طیور تولید گوشت مرغ در بهمن را ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزارتن اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۲۳ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است