علمی فناوری 12:33 - 09 مهر 1401

اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان با هدف تجاری سازی محصولات

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محسن دهنوی رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان امروز در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه ایران نانو در جمع خبرنگاران گفت: باعث افتخار است که محققان ایرانی تلاش کردند که پیشرفت در حوزه نانو داشته باشیم.

وی گفت: ما هر چقدر در حوزه تولید علم و ثبت اختراع و مواردی از جنس دانش موفق بودیم در حوزه تجاری سازی عقب هستیم.

دهنوی با اشاره به قانون جهش تولید دانش بنیان که امسال به تصویب رسید گفت: دولت اهتمام خوبی نسبت به این قانون داشت و اکنون بیشتر آئین نامه‌های این قانون مصوب و اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه اکنون کار اجرای این قانون شروع شده است، گفت: تمرکز دولت و معاونت علمی، ضمن همکاری‌مجلس و دولت در راستای اجرای این آئین نامه با تکیه بر تجاری سازی شدن است.

نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید مردم اثر محصولات دانش بنیان را در زندگی شأن ببینند، ادامه داد: در حوزه تولید پایه‌ها و مفاهیم فناورانه موفق بودیم ان شاءالله در حوزه تجاری سازی موفق شویم.

به گفته دهنوی، یکی از رموز تولید محصول با کیفیت تولید محصول با ویژگی صادراتی است؛ لذا اگر تمرکز ما براین مقوله باشد خودبخود کیفیت مورد نیاز در محصولات برای مردم تأمین خواهد شد.


11699984
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های آرایش چشم فاقد مجوز‌های بهداشتی و ایمنی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با اشاره به شرایط سخت تحریم‌ها و تاکید بر لزوم ساماندهی امور سلامت مردم، گفت: در حوزه دارو حداقل ۶۰۰ میلیون دلار خرید انجام شده، اما در انتقال ارز با مشکل مواجه هستیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرحله اول پانزدهمین المپیاد ورزشی دختران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور ۶۰۰ دانشجو از ۵۷ دانشگاه برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس هیئت مدیره انجمن دیابت ایران با کاهش چاقی ۱۲ درصد ریسک بروز سکته های قلبی و مرگ ناشی از آن کم خواهد کرد. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس هیئت مدیره انجمن دیابت ایران با کاهش چاقی ۱۲ درصد ریسک بروز سکته های قلبی و مرگ ناشی از آن کم خواهد کرد. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس هیئت مدیره انجمن دیابت ایران با کاهش چاقی ۱۲ درصد ریسک بروز سکته های قلبی و مرگ ناشی از آن کم خواهد کرد. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا برای نخستین‌بار فرآیند بازگشت مواد پس از فوران خورشیدی را با وضوحی بی‌سابقه ثبت کرده است. این کشف، کلید درک چگونگی بازیافت انرژی مغناطیسی توسط خورشید و پیش‌بینی دقیق‌تر طوفان‌های خورشیدی مخرب است که می‌توانند زمین ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، آمار ثبت‌نام داوطلبان شرکت در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور را تا صبح امروز بیش از ۴۸۵ هزار نفر اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش، بر ضرورت تحول بنیادین و پایدار در نظام تعلیم و تربیت تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افراد با مزاج گرم و‌ تر باید زنجبیل را با احتیاط مصرف کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است