علمی فناوری 12:33 - 09 مهر 1401

اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان با هدف تجاری سازی محصولات

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محسن دهنوی رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان امروز در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه ایران نانو در جمع خبرنگاران گفت: باعث افتخار است که محققان ایرانی تلاش کردند که پیشرفت در حوزه نانو داشته باشیم.

وی گفت: ما هر چقدر در حوزه تولید علم و ثبت اختراع و مواردی از جنس دانش موفق بودیم در حوزه تجاری سازی عقب هستیم.

دهنوی با اشاره به قانون جهش تولید دانش بنیان که امسال به تصویب رسید گفت: دولت اهتمام خوبی نسبت به این قانون داشت و اکنون بیشتر آئین نامه‌های این قانون مصوب و اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه اکنون کار اجرای این قانون شروع شده است، گفت: تمرکز دولت و معاونت علمی، ضمن همکاری‌مجلس و دولت در راستای اجرای این آئین نامه با تکیه بر تجاری سازی شدن است.

نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید مردم اثر محصولات دانش بنیان را در زندگی شأن ببینند، ادامه داد: در حوزه تولید پایه‌ها و مفاهیم فناورانه موفق بودیم ان شاءالله در حوزه تجاری سازی موفق شویم.

به گفته دهنوی، یکی از رموز تولید محصول با کیفیت تولید محصول با ویژگی صادراتی است؛ لذا اگر تمرکز ما براین مقوله باشد خودبخود کیفیت مورد نیاز در محصولات برای مردم تأمین خواهد شد.


11699984
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش از ثبت‌نام بیش از ۷۵ هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: نام‌نویسی در این آزمون تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بیماری‌های عفونی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: ویروس آنفلوآنزای امسال جدید نیست و تنها به دلیل تغییر جهش، سرایت‌پذیری آن افزایش یافته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش از اجرای گسترده آموزش‌های هوش مصنوعی برای معلمان و دانش‌آموزان کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تأمین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری گفت: با تصویب آیین‌نامه‌های جدید و راه‌اندازی اوراق توسعه فناوری، دارایی‌های نامشهود برای نخستین بار در اقتصاد کشور رسمیت یافته و قابل توثیق شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در نهمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان،بیش از ۲۹۳ داور ایده‌های نوآورانه از تمامی استان‌ها و چند کشور جهان را ارزیابی کردند تا برگزیدگان مسیر تجاری‌سازی را طی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در صورت تصویب افزایش سن، پذیرش داوطلبان در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر به زیر یک درصد خواهد رسید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از قطعی شدن اعتبارات توسعه این دانشگاه در بودجه سال آینده کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر ارزیابی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو گفت: بررسی‌های سامانه تی‌تک و بازرسی‌های میدانی نشان داده برخی داروخانه‌ها رفتار‌های غیرهمخوان با ظرفیت فعالیت خود داشته‌اند و این موارد به تعزیرات معرفی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس نهمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، تمرکز جشنواره امسال بر تبدیل ایده‌های علمی به محصولات و کسب‌وکار‌های نو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال گفت: تاکنون ۸۴۴ میلیارد تومان حمایت مالی در قالب طرح‌ها و تسهیلات به شرکت‌ها و پروژه‌های فناور اختصاص یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است