بین‌الملل 10:59 - 08 خرداد 1403
طوفان و گردباد شدید در مناطق مختلف آمریکا تاکنون باعث کشته شدن دستکم 22 نفر و زخمی شدن صدها نفر شده است.

افزایش شمار تلفات طوفان در آمریکا به ۲۲ نفر

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شمار تلفات طوفان و گردباد شدید در مناطق مختلف آمریکا به ویژه مناطق مرکزی به دستکم 22 کشته و صدها زخمی رسیده است.

بر این اساس، این طوفان خسارات و تلفات زیادی در بخش هایی از تگزاس، اوکلاهاما، آرکانزاس و کنتاکی بر جای گذاشته و سپس به سمت سواحل شرقی آمریکا حرکت کرده است.

طوفان با حرکت به سمت سواحل شرقی در اواخر روز دوشنبه، ساکنان این منطقه از کارولینای شمالی تا مریلند را تحت تاثیر قرار داده در حالی که ساکنان مناطقی از آلاباما تا نیویورک، در معرض بزرگترین هشدار شرایط بد آب و هوایی قرار دارند.

اندی بشر فرماندار کنتاکی در یک کنفرانس خبری از کشته شدن دستکم 5 نفر در این ایالت خبر داد. وی همچنین با اشاره به گزارش هایی از وزش بادهای بسیار شدید و وقوع طوفان، در این ایالت اعلام وضعیت اضطراری کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز گزارش داد بر اثر این طوفان های مهیب، دستکم 7 نفر در تگزاس کشته و حدود 100 تن دیگر زخمی شدند و بیش از 200 خانه و ساختمان دیگر تخریب شده است.

گرگ ابوت فرماندار تگزاس برای 108 منطقه در این ایالت اعلام وضعیت بحرانی کرد.

ابوت تصریح کرد در حین طوفان، دهها نفر از سرنشینان خودروهای سواری، خودروی خود را در بزرگراه رها کرده و در نزدیکی یک کامیون پناه گرفتند. بیش از 100 نفر نیز داخل یک پمپ بنزین پناه گرفته بودند.

این در حالی است که تیم های امداد و نجات، عملیات جستجو در بین بقایای خانه های تخریب شده برای کشف اجساد احتمالی را آغاز کرده‌اند.

فرماندار آرکانزاس نیز اعلام کرد بر اثر طوفان سهمگین دستکم 8 نفر کشته شدند.

بر این اساس، تا روز دوشنبه برق بیش از 400 هزار مشترک عمدتا در نواحی شرقی آمریکا قطع شده است که تقریبا 125 هزار مشترک آن در کنتاکی است.

در همین حال یک مقام سرویس ملی هواشناسی سرعت وزش طوفان را 135 مایل بر ساعت اعلام کرد و از وقوع طوفان های سهمگین تر و مرگبارتر طی چند روز آینده خبر داد.

این در حالی است که ایالات متحده برای طوفان های فصلی سهمگین اقیانوس اطلس در سال جاری که معمولا از اول ماه ژوئن آغاز می شود، آماده می شود.

در همین حال جو بایدن رئیس جمهور آمریکا مراتب تاسف و همدردی خود را با قربانیان این طوفان مرگبار اعلام و برای درگذشتگان دعا کرد.

انتهای پیام/


12058089
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است