اقتصادی 07:00 - 29 اسفند 1403
مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: باتوجه به جوجه ریزی ماه های اخیر و مازاد تولید بر تقاضا، نگرانی بابت تامین مرغ شب عید نداریم.

تولید ماهانه مرغ گوشتی به ۲۶۰ هزارتن رسید

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- محمدعلی کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر مرغ هایی که وارد بازار می شود، مربوط به جوجه ریزی اواخر دی و بهمن ماه است که در این ایام‌بالاترین حجم جوجه ریزی را داشتیم. با توجه به شرایط مساعد تولید، کمبودی در عرضه مرغ نداریم و نگرانی از حیث تامین مرغ شب عید وجود ندارد.

کمالی سروستانی با اشاره به روند افزایشی قیمت مرغ در روزهای اخیر بیان کرد: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده در استان های مختلف ۶۴ تا ۶۶ هزارتومان است که به رغم افزایش هزینه های تولید، هنوز با نرخ تمام شده تولید و سود منطقی مرغدار ۲ تا ۴ هزارتومان اختلاف داریم.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: طبق روال همه ساله طی روزهای آتی، قیمت مرغ کاهشی خواهد شد و از طرفی بدلیل حجم جوجه ریزی های اخیر، بعید است که نوسان قیمتی در بازار رخ دهد. برآوردها حاکی از آن است که جوجه ریزی اسفند به ۱۴۳ تا ۱۴۶ میلیون قطعه برسد.

کمالی سروستانی تولید ماهانه مرغ گوشتی را ۲۴۰ تا ۲۶۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: با احتساب نیاز بازار و سرانه مصرف، حداکثر تقاضا برای خرید ۲۳۰ هزارتن است.


12168657
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» چهاردهمین اجلاس شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری (RCUWM) تحت پوشش یونسکو، امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ و همزمان با برگزاری نمایشگاه صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران در تهران برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر سلطان‌نشین عمان از عملکرد حرفه‌ای، محترمانه و انسانی سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در رسیدگی به مسافران پرواز سلام‌ایر تقدیر کرد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نود و دومین نشست هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار اعلام کرد: ضوابط و کاربرگ صدور مجوز «سامانه معامله برخط طلا و نقره»، کاربرگ مجوز‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گواهینامه صلاحیت و رتبه‌بندی شرکت‌های انفورماتیکی به تصویب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز جمعه تا یکشنبه در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شرکت شهر فرودگاهی گفت: بازآفرینی ترمینال ۱ حداکثر در مدت یک سال به انجام خواهد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آمادگی این شرکت برای اجرای مصوبه انتقال سهمیه سوخت از کارت شخصی به کارت بانکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: در دوره جدید این وزارتخانه گام‌های عملی و جدی برای افراد دارای معلولیت برداشته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: لار برای تأمین آب شرب تهران ساخته شده و تلاش می‌کنیم با تأمین منابع مالی، زمان اصلاح مخزن را از چهار سال به نصف کاهش دهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است