علمی فناوری 21:03 - 06 آذر 1402
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور طی حکمی معاون بررسی و تحلیل مرکز بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران بزرگ را منصوب کرد.

معاون بررسی و تحلیل بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران بزرگ منصوب شد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، طی حکمی یاسر هوشیار را  به سمت معاون بررسی و تحلیل مرکز بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران بزرگ منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

 بسمه تعالی

«در تقدم ملاک‌ها هیچ ارزش و ملاکی مهمتر از تقوی و جهاد در راه خدا نیست».

امام خمینی (ره)

استاد بسیجی جناب آقای دکتر یاسر هوشیار

سلام علیکم؛

نظر به شایستگی‌ها، تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد مرکز بسیج اساتید تهران بزرگ، به موجب این حکم جنابعالی به سمت «معاون بررسی و تحلیل مرکز بسیج اساتید استان» منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند قادر متعال، نصب‌العین قرار دادن تقوای الهی و تبعیت از رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در انجام تکالیف موفق و مؤید باشید.

گفتنی است، هوشیار استاد دانشگاه فرهنگیان است و در حال حاضر دبیر بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان کشور و عضو شورای مرکزی کانون بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان تهران بزرگ نیز است.

پایان پیام/


12010861
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ۱۹ درصد فضا‌های آموزشی کشور نیازمند مقاوم‌سازی یا بازسازی هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تمرکز پزشکان متخصص در شهر‌های بزرگ و کمبود شدید در مناطق محروم را از چالش‌های جدی نظام سلامت عنوان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: یک میلیون و ۲۵۰ هزار دانش‌آموزان در شهر تهران حضور دارند و برخلاف اذهان عمومی، شهر تهران از فقیرترین مناطق کشور در حوزه سرانه آموزش است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نزدیک شدن دنباله‌دار 3I/ATLAS به زمین یک هدیه کریسمس استثنایی برای ستاره‌شناسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افراد دیابتی می‌توانند دچار مشکلات کلیوی شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی روشی برای افزایش عمر و کارایی باتری گوشی‌های هوشمند ابداع کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: هرگز نباید در مدرسه در پوشش یک سری از فعالیت‌ها زمینه را برای یکسری ناهنجاری‌های تربیتی مهیا کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش در نشست صمیمی با منتخبی از معاونان مدارس سراسر کشور بر حل مسائل این وزارتخانه از طریق «همفکری، تعامل و استفاده از ظرفیت‌های میدانی» تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌ها و کلیپ‌های درمانی موجود در فضای مجازی هرگز نمی‌توانند راهکار مناسبی برای بیماران باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است