اقتصادی 16:25 - 02 اردیبهشت 1404
معاون وزیر نفت گفت: صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت با سرمایه ثبت‌شده ۳۰۰ میلیون یورو رونمایی شد.

صندوق تضمین غیر دولیت صنعت نفت با سرمایه ۳۰۰ میلیون یورویی+ فیلم

 باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - حمید بورد مدیرعامل شرکت ملی نفت در گفت وگوی تلویزیونی با بیان اینکه یک کار جدید رد حوزه صنعت نفت و بالادست صنعت نفت با مشارکت بانک‌های مختلف و شرکت‌های اکتشاف و تولید مشارکت کردند.

وی ادامه داد: کار این صندوق  تضمین اجرای پروژه‌های بالا دست  است و ارائه ضمانت به مبالغ بالای که از نظر ارزی نیاز باشد ارائه می‌دهد وبانک‌ها تامین و شرکت ملی نفت مشارکت می‌کند هم بانک‌ها و هم شرکت ملی نفت و تا چند میلیون دلار این ضمانت نامه‌ها صادر می‌شودچراکه این در اجرای این پروژه‌ها سهامدار و صندوق دار هستند.

او بیان کرد: مبلغ اولیه این صندوق ۳۰۰ میلیون یورو است و تا چندین میلیون یورو ضمانت نامه‌های لازم را ارائه میکند و در حال حاضر کار این صندوق  اجرای پروژه‌های بالا دست و ارائه ضمانت نامه است چراکه به نوعی هم بانک‌ها را تضمین میکند و هم شرکت ملی نفت در اجرای این طرح مشارکت می‌کند.

گفتنی است  صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت و حمید بورد؛ مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با سرمایه ثبت‌شده ۳۰۰ میلیون یورو رونمایی شد.

صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با سرمایه‌ای افزون بر ۳۰۰ میلیون یورو و با مشارکت ۲۰ شریک کلیدی ازجمله بانک‌های پارسیان، تجارت، رفاه کارگران، سینا، شهر، گردشگری، ملت و ملی، شرکت‌های اکتشاف و تولید مپنا، دانا، پاسارگاد، سینا، پرشیا، سیلند و مارون‌کاران، پتروپارس و اویک، همچنین بورس انرژی، صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت و شرکت ملی نفت ایران تأسیس می‌شود.


12182069
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امکان احداث و بهره‌برداری از جایگاه‌های عرضه گاز مایع (LPG) برای مصارف سوخت خودرویی در شعاع ۱۰۰ کیلومتری ۸ پالایشگاه کشور فراهم شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: مدیریت آب به معنای استفاده نکردن از آب، تعطیلی الگوی کشت و عدم کاشت نیست، بلکه به معنای استفاده بهینه از منابع آبی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار‌های اعلام شده در سایت کدال میزان رشد فروش واحد‌های مسکونی نسبت به سال گذشته رشد ۱۲ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار‌های اعلام شده در سایت کدال میزان رشد فروش واحد‌های مسکونی نسبت به سال گذشته رشد ۱۲ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب به‌تدریج در کل کشور جوی آرام و پایدار مستقر می‌ شود که زمینه ساز کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت آلاینده های جوی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف ماده ۵۰ زمینه ساز افزایش قیمت تمام شده ساخت مسکن خواهد شد که امیدواریم هرچه سریعتر بازنگری در این طرح صورت گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۹ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می‌شود که محصولات برداشت شده به انبار‌های مسقف انتقال دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که با حمایت رئیس‌جمهور از تولید و موافقت اعضا در جلسه کارگروه بهینه‌سازی مصرف انرژی، برخی صنایع از محدودیت‌های انرژی در آذرماه معاف شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آیین بزرگداشت روز جهانی استاندارد امسال با حضور جمعی از مقام‌های عالی‌رتبه کشور و مدیران صنایع مختلف در سالن اجلاس سران برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است