اقتصادی 16:25 - 02 اردیبهشت 1404
معاون وزیر نفت گفت: صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت با سرمایه ثبت‌شده ۳۰۰ میلیون یورو رونمایی شد.

صندوق تضمین غیر دولیت صنعت نفت با سرمایه ۳۰۰ میلیون یورویی+ فیلم

 باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - حمید بورد مدیرعامل شرکت ملی نفت در گفت وگوی تلویزیونی با بیان اینکه یک کار جدید رد حوزه صنعت نفت و بالادست صنعت نفت با مشارکت بانک‌های مختلف و شرکت‌های اکتشاف و تولید مشارکت کردند.

وی ادامه داد: کار این صندوق  تضمین اجرای پروژه‌های بالا دست  است و ارائه ضمانت به مبالغ بالای که از نظر ارزی نیاز باشد ارائه می‌دهد وبانک‌ها تامین و شرکت ملی نفت مشارکت می‌کند هم بانک‌ها و هم شرکت ملی نفت و تا چند میلیون دلار این ضمانت نامه‌ها صادر می‌شودچراکه این در اجرای این پروژه‌ها سهامدار و صندوق دار هستند.

او بیان کرد: مبلغ اولیه این صندوق ۳۰۰ میلیون یورو است و تا چندین میلیون یورو ضمانت نامه‌های لازم را ارائه میکند و در حال حاضر کار این صندوق  اجرای پروژه‌های بالا دست و ارائه ضمانت نامه است چراکه به نوعی هم بانک‌ها را تضمین میکند و هم شرکت ملی نفت در اجرای این طرح مشارکت می‌کند.

گفتنی است  صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت و حمید بورد؛ مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با سرمایه ثبت‌شده ۳۰۰ میلیون یورو رونمایی شد.

صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با سرمایه‌ای افزون بر ۳۰۰ میلیون یورو و با مشارکت ۲۰ شریک کلیدی ازجمله بانک‌های پارسیان، تجارت، رفاه کارگران، سینا، شهر، گردشگری، ملت و ملی، شرکت‌های اکتشاف و تولید مپنا، دانا، پاسارگاد، سینا، پرشیا، سیلند و مارون‌کاران، پتروپارس و اویک، همچنین بورس انرژی، صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت و شرکت ملی نفت ایران تأسیس می‌شود.


12182069
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، کمبود عرضه برنج خارجی علت اصلی مشکلات تنظیم بازار است که با پرداخت معوقات ارزی و واردات، بازار به تعادل می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، کمبود و اختلال تامین نهاده‌های دامی تولید مرغ و تخم مرغ را دچار چالش کرده است که در نهایت بدلیل افزایش هزینه‌های تولید، قیمت محصولات پروتئینی با نوساناتی رو‌به‌رو شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس حوزه خودرو با اشاره به نقش دولت در ایجاد نابسامانی‌های اخیر بازار خودرو می‌گوید انحصار و محدودیت‌های وارداتی باعث شده‌اند که تقاضا از عرضه پیشی بگیرد و قیمت‌ها با وجود ثبات نسبی در تابستان، دوباره جهش پیدا کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی مطالبات و چالش‌های اصناف و اتحادیه‌ها پرداخت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ضیائیان گفت: روز پنجشنبه بعد از کاهش دمای مخصوصی که در کشور رخ داد، در بیشتر مناطق کشور دمای هوا به‌طور نسبی افزایش خواهد یافت.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتاق اصناف گفت: رئیس‌جمهور قول داده است ستادی تحت عنوان «ستاد رفع موانع بازار» را با حضور پنج وزیر تشکیل دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نحوه فعالیت شعب بانک‌های تهران در روز‌های پنج شنبه تا اطلاع ثانوی اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور، گفت: این صنعت نقش مهمی در تأمین ارز، ایجاد اشتغال و تکمیل زنجیره ارزش دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است