اقتصادی 16:25 - 02 اردیبهشت 1404
معاون وزیر نفت گفت: صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت با سرمایه ثبت‌شده ۳۰۰ میلیون یورو رونمایی شد.

صندوق تضمین غیر دولیت صنعت نفت با سرمایه ۳۰۰ میلیون یورویی+ فیلم

 باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - حمید بورد مدیرعامل شرکت ملی نفت در گفت وگوی تلویزیونی با بیان اینکه یک کار جدید رد حوزه صنعت نفت و بالادست صنعت نفت با مشارکت بانک‌های مختلف و شرکت‌های اکتشاف و تولید مشارکت کردند.

وی ادامه داد: کار این صندوق  تضمین اجرای پروژه‌های بالا دست  است و ارائه ضمانت به مبالغ بالای که از نظر ارزی نیاز باشد ارائه می‌دهد وبانک‌ها تامین و شرکت ملی نفت مشارکت می‌کند هم بانک‌ها و هم شرکت ملی نفت و تا چند میلیون دلار این ضمانت نامه‌ها صادر می‌شودچراکه این در اجرای این پروژه‌ها سهامدار و صندوق دار هستند.

او بیان کرد: مبلغ اولیه این صندوق ۳۰۰ میلیون یورو است و تا چندین میلیون یورو ضمانت نامه‌های لازم را ارائه میکند و در حال حاضر کار این صندوق  اجرای پروژه‌های بالا دست و ارائه ضمانت نامه است چراکه به نوعی هم بانک‌ها را تضمین میکند و هم شرکت ملی نفت در اجرای این طرح مشارکت می‌کند.

گفتنی است  صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت و حمید بورد؛ مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با سرمایه ثبت‌شده ۳۰۰ میلیون یورو رونمایی شد.

صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با سرمایه‌ای افزون بر ۳۰۰ میلیون یورو و با مشارکت ۲۰ شریک کلیدی ازجمله بانک‌های پارسیان، تجارت، رفاه کارگران، سینا، شهر، گردشگری، ملت و ملی، شرکت‌های اکتشاف و تولید مپنا، دانا، پاسارگاد، سینا، پرشیا، سیلند و مارون‌کاران، پتروپارس و اویک، همچنین بورس انرژی، صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت و شرکت ملی نفت ایران تأسیس می‌شود.


12182069
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بنابر آمار ماهانه ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزارتن مرغ در کشور مصرف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بخش بزرگی از بارش‌ها به‌صورت تبخیر مستقیم یا فرآیند‌های مشابه از دسترس خارج می‌شود. در نتیجه، درصدی از بارش‌ها وارد آبخوان‌های زیرزمینی، رودخانه‌ها و سایر پیکره‌های آبی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: علی‌رغم تخصیص ارز با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برای واردات کالا‌های اساسی، کالا‌ها در نهایت با قیمت نزدیک به نرخ آزاد به دست مردم می‌رسد و این نشان‌دهنده هدررفت منابع و ضعف نظارت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۳ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۱ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در طول یکسال گذشته که بازار طلای ایران شاهد یک تغییر الگو از خرید سنتی به خرید آنلاین بود، اپلیکیشن‌های خرید و فروش طلا به بازیگران جدید و قدرتمند این عرصه تبدیل شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر تأکید کرد: توسعه کنتور‌های هوشمند این امکان را فراهم می‌کند که به‌جای خاموشی، محدودیت‌های هدفمند و هوشمند برای مشترکان پرمصرف اعمال شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: ساعت کاری سامانه ساتنا از ۲ دی ماه تا ساعت ۱۳:۳۰ و همچنین از روز دوم دی ماه پایان زمان واگذاری چک‌های عادی ساعت ۱۰ است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به برنامه ۱۱۰ هزار مگاواتی تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی گفت: از اواخر شهریور تاکنون بالغ بر ۵۰ هزار مگاوات از این فعالیت‌ها آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اساسنامه‌ی صندوق ضمانت سپرده‌ها و شرکت مدیریت دارایی‌های شبکه‌ی بانکی از سوی شورای نگهبان تایید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص کل بورس در جریان معاملات امروز تا ساعت تهیه این گزارش با افزایش ۷۵ هزار و ۲۷۲ واحد در سطح ۴ میلیون و ۱۱ هزار واحدی قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است