اقتصادی 16:25 - 02 اردیبهشت 1404
معاون وزیر نفت گفت: صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت با سرمایه ثبت‌شده ۳۰۰ میلیون یورو رونمایی شد.

صندوق تضمین غیر دولیت صنعت نفت با سرمایه ۳۰۰ میلیون یورویی+ فیلم

 باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - حمید بورد مدیرعامل شرکت ملی نفت در گفت وگوی تلویزیونی با بیان اینکه یک کار جدید رد حوزه صنعت نفت و بالادست صنعت نفت با مشارکت بانک‌های مختلف و شرکت‌های اکتشاف و تولید مشارکت کردند.

وی ادامه داد: کار این صندوق  تضمین اجرای پروژه‌های بالا دست  است و ارائه ضمانت به مبالغ بالای که از نظر ارزی نیاز باشد ارائه می‌دهد وبانک‌ها تامین و شرکت ملی نفت مشارکت می‌کند هم بانک‌ها و هم شرکت ملی نفت و تا چند میلیون دلار این ضمانت نامه‌ها صادر می‌شودچراکه این در اجرای این پروژه‌ها سهامدار و صندوق دار هستند.

او بیان کرد: مبلغ اولیه این صندوق ۳۰۰ میلیون یورو است و تا چندین میلیون یورو ضمانت نامه‌های لازم را ارائه میکند و در حال حاضر کار این صندوق  اجرای پروژه‌های بالا دست و ارائه ضمانت نامه است چراکه به نوعی هم بانک‌ها را تضمین میکند و هم شرکت ملی نفت در اجرای این طرح مشارکت می‌کند.

گفتنی است  صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت و حمید بورد؛ مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با سرمایه ثبت‌شده ۳۰۰ میلیون یورو رونمایی شد.

صندوق تضمین غیردولتی صنعت نفت با سرمایه‌ای افزون بر ۳۰۰ میلیون یورو و با مشارکت ۲۰ شریک کلیدی ازجمله بانک‌های پارسیان، تجارت، رفاه کارگران، سینا، شهر، گردشگری، ملت و ملی، شرکت‌های اکتشاف و تولید مپنا، دانا، پاسارگاد، سینا، پرشیا، سیلند و مارون‌کاران، پتروپارس و اویک، همچنین بورس انرژی، صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت و شرکت ملی نفت ایران تأسیس می‌شود.


12182069
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: اگر کل منابع آب کشور را حدود ۹۰ تا ۱۰۰ میلیارد متر مکعب در نظر بگیریم، تنها ۸ تا ۹ میلیارد آن صرف شرب و حدود ۲ میلیارد صرف صنعت می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تحول هوشمند نظام مالیاتی گفت: مردم رسید خرید‌های خود را چک کنند ودر صورتی که نام فروشگاه با کارتخوان مطابقت نداشته باشد آن را گزارش کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرزطلب گفت: در حال حاضر ظرفیت نیروگاه‌های بادی کشور زیر ۴۰۰ مگاوات است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه تنظیم‌گری بانک مرکزی گفت: اجرای کامل اعتبارسنجی، تعیین سقف اعتباری، محدودیت در تعداد دسته‌چک و نظارت سخت‌گیرانه بر بانک‌ها، مجموعه اقداماتی است که می‌تواند ریسک پذیرش چک را کاهش داده و اعتماد عمومی به این ابزار مالی را تقویت کن...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص حذف حجم مبنا نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی گفت: در مسئله تورم موضوع غیر قابل حلی در اقتصاد ایران وجود ندارد و کنترل شرایط تورمی فعلی با اجرای سیاست‌هایی نظیر کنترل رشد نقدینگی و قطع وابستگی به دلار و درهم امارات شدنی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام روابط عمومی بانک مرکزی گفت: تعداد پرداخت وام ازدواح و فرزند از مرز ۲۰۱ همت عبور کرده و بیش از ۹۰۰ هزار متقاضی وام خود را دریافت کردند
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ مقرر شد تا ۲ میلیارد دلار از محل منابع ارزی توسط بانک مرکزی برای واردات خودرو اختصاص پیدا کند که تا کنون منابعی تخصیص پیدا نکرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس کالای ایران گفت: در پی صدور مجوز سازمان بورس، پذیره نویسی ۳ صندوق نقره از امروز دوشنبه اول دی ۱۴۰۴ در بورس کالا آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است