بین‌الملل 15:14 - 31 فروردین 1403
وزیر امور خارجه روسیه گفت تهدیدات ادعایی که به ایران نسبت داده می‌شوند به قصد منحرف کردن توجهات از جنگ غزه است.

لاوروف: هدف از تهدید نشان دادن ایران منحرف کردن توجه از جنگ غزه است

وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای بر عدم تملک هیچگونه تسلیحات هسته‌ای توسط ایران تاکید و عنوان کرد که تهدیدات ادعایی که به ایران نسبت داده می‌شوند به قصد منحرف کردن توجهات از جنگ غزه مطرح می‌شوند.

«سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه با چند شبکه رادیویی روس گفت: ایران سلاح هسته‌ای ندارد و این موضوع توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مورد تایید قرار گرفته است.

وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه با شبکه‌های رادیویی روسی اسپوتنیک، کومسولسکایا پراودا و گووریت موسکوا در اظهارنظر درباره گزارش‌ها درباره اینکه ایران ممکن است در سیاست‌های هسته‌ای خود با توجه به تهدیدات رژیم صهیونیستی تجدید نظر کند، خاطرنشان کرد: انگیزه این گزارش‌ها منحرف کردن توجهات از عملیات اسرائیل در نوار غزه با تهدید نشان دادن تهران است.

وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد: «آن‌ها می‌خواهند در کنار ادعا‌های دیگر تهدید ادعایی استفاده از تسلیحات هسته‌ای را به ایران نسبت دهند؛ تسلیحاتی که ایران در اختیار نداشته و این موضوع توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تایید شده است. ایران در میان طرف‌های معاهده ان. پی. تی یکی از شفاف‌ترین کشور‌ها به حساب می‌آید. ایران نیازی به این کار بعد از پاسخ دادن به یک حمله غیرقابل قبول به کنسولگری خود ندارد.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد یکشنبه گذشته از پاسخ نیروی هوا فضای سپاه به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق خبر داد و اعلام کرد ایران ده‌ها فروند موشک و پهپاد را به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده است. این حمله در واکنش به حمله ۱۳ فروردین ارتش اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه صورت گرفت که به شهادت هفت تن از مستشاران نظامی ایران منجر شده بود.

منبع: ایسنا


12048708
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمتر از یک هفته پس از آغاز مجدد حملات اسرائیل علیه غزه، شمار شهدا در این باریکه از ۵۰ هزار نفر عبور کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که روسیه در حال بازپس‌گیری کامل منطقه کورسک از دست ارتش اوکراین است بسیاری در جامعه اوکراین با این سوال مواجهه هستند که اصلا حمله به خاک روسیه استراتژی درستی از سوی ارتش و سیاسیون این کشور بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول روز شنبه در دادگاه حاضر شد تا به پرسش‌های دادستان‌ها درباره اتهام‌هایی از جمله فساد مالی و ارتباط با تروریسم پاسخ دهد. بازداشت او در هفته گذشته موجی از اعتراض‌های سراسری را در شهرهای مختلف ترکیه به راه انداخ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ همواره پوتین را تحسین می‌کند و او را یک «نابغه» و «رهبر قوی» می‌خواند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بازداشت اکرم امام‌اوغلو، رقیب سرسخت اردوغان، نگرانی‌ها درباره فرسایش دموکراسی و افزایش اقتدارگرایی در ترکیه را تشدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ویتکاف نماینده ایالات متحده در امور خاورمیانه اعتقاد دارد نتانیاهو به جان گروگان‌های اسرائیلی اهمیتی نمی‌دهد و بر خلاف افکار عمومی جامعه یهودی در غزه دست به اقداماتی جنگی می‌زند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای ویدئویی که شامگاه شنبه برای مردم اسرائیل پخش شد، گفت: به زودی یک افشاگری دراماتیک از حقایق انجام خواهم داد که شما را شگفت زده خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ساعات اولیه صبح امروز در حالی که هواپیما‌های اسرائیلی چندین هدف را در این مناطق بمباران کردند، صدای انفجار‌هایی در شمال، مرکز و جنوب نوار غزه شنیده شد که شاهدان آن را تشدید تهاجم هفته گذشته توصیف کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دور جدید حملات ارتش رژیم صهیونیستی با افزایش تلفات غیرنظامی و در زیر سایه حمایت ایالات متحده همچنان در ادامه دارد
بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» عضو کمیته سیاسی حکومت طالبان تصریح کرد که تصمیم آمریکا برای حذف جایزه مالی جهت بازداشت حقانی ها در مذاکرات دوحه توافق شده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است