علمی فناوری 10:24 - 05 مهر 1400
معاون فرهنگی و دانشجویی سابق وزارت بهداشت:
دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی سابق وزارت بهداشت طی پیامی از کلیه اعضاء خانواده بزرگ نظام سلامت، دانشجویان و دانشگاهیان علوم پزشکی کشور ضمن تقدیر و تشکر، طلب حلالیت کرد.

حضور جهادگرانه دانشجویان در خط‌ مقدم نبرد با کرونا نشانه نهادینه‌ شدن حس‌ مسؤولیت‌ پذیری است

به گزارش ایسنا، متن پیام دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی سابق وزارت بهداشت که خطاب به کلیه اعضاء خانواده بزرگ نظام سلامت، دانشجویان و دانشگاهیان است، به شرح زیر است:

با سلام و احترام؛

توفیق خدمت در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فرصت مغتنم و پرافتخاری بود که نصیب بنده گردید. در این مدت همکاران پرتلاشم علی‌رغم همه‌گیری بیماری کووید۱۹ در کشور و محدودیت‌ها و چالش‌های مترتب بر آن، اقدامات ارزشمندی در جهت توسعه تعامل با جامعه بزرگ دانشگاهی و ارتقاء فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی به نمایش درآوردند که بدون تردید این تلاش‌ها جز با الطاف الهی به ثمر ننشسته است .

از طرفی حضور جهادگرانه دانشجویان فرهیخته علوم پزشکی در خط مقدم جبهه نبرد با کووید ۱۹ که نشان از نهادینه‌ شدن حس‌ مسؤولیت‌پذیری و از خودگذشتگی در دانشگاهیان و دانشجویان این مرز و بوم دارد، از درخشان‌ترین و اثرگذارترین اقدامات مدیریت اپیدمی بیماری در این دوران نفسگیر بوده و ان‌شاءالله خواهد بود و بدون شک تاریخ زرین ایران اسلامی به رشادت‌ها و جانفشانی‌های این عزیزان در این برهه حساس تاریخی افتخار خواهد کرد.

اکنون که توفیق خدمت و حضور در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سر آمده است، با آرزوی موفقیت برای برادر ارجمندم جناب آقای دکتر شیراوژن در مسؤولیت جدیدشان، به رسم حق‌شناسی مراتب سپاس وقدردانی خود را از صمیم قلب و ژرفای جان به حضور کلیه اعضاء خانواده بزرگ سلامت، دانشجویان و دانشگاهیان عزیز تقدیم نموده و ضمن طلب حلالیت، از تلاش‌های بی وقفه و همراهی مسئولانه کلیه همکاران گرانقدر سپاسگزاری می‌نمایم.

به نقل از مفدا، دکتر سیماسادات لاری از اول تیرماه سال ۱۳۹۸ تا چهارم مهرماه ۱۴۰۰ با حکم دکتر سعید نمکی وزیر سابق بهداشت‏، در کسوت معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مشغول فعالیت بود. سعید نمکی در ۱۹ خردادماه ۱۳۹۹‏، لاری را با حفظ سمت به عنوان سخنگوی وزارت بهداشت منصوب کرد. سمتی که تا پایان دوران مسؤولیت لاری در معاونت فرهنگی و دانشجویی در اختیار او بود.

انتهای پیام


11246281
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در زمان پیش‌ثبت‌نام بخشی از شهریه به عنوان مبلغ پیش‌پرداخت از اولیاء دریافت می‌شود که این مبلغ نهایتا ۲۰ درصد از شهریه سال جاری مدارس است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم با بیان اینکه حامی حضوری بودن دانشگاه‌ها هستیم و ریسک آن را هم پذیرفتیم، ادامه داد: اما به شرطی که دانشگاه محل خشونت نشود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی با اشاره به تجربه ناموفق تکالیف سنتی نوروزی گفت: ارائه هرگونه تکلیف اجباری مانند «پیک شادی» یا «پیک نوروزی» در ایام تعطیلات عید ممنوع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور اعلام کرد: نیرو‌های اورژانس در بیش از ۱۹۰۰ پایگاه جاده‌ای و استفاده از حدود ۳۰۰ دستگاه آمبولانس نوسازی شده در طرح نوروزی با هدف ارائه خدمات سلامت و امدادرسانی به مردم مشارکت فعالی خواهند داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل آموزش و پرورش استان تهران گفت: ۱۵۰ مهد کودک و کودکستان بدون مجوز تعطیل شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی فعال موفق به طراحی دستگاهی نوآورانه شده که می‌تواند تنها در ۱۵ ثانیه پس از برداشت تومور، سلول‌های سرطانی باقی‌مانده در بدن بیمار را شناسایی کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام آزمون سراسری ۱۴۰۵ از ۱۸ تا ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش گفت: بررسی و بازنگری رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش از چند سال گذشته آغاز شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت با اشاره به آمار تکان‌دهنده تلفات جاده‌ای در دو دهه اخیر گفت: شمار جان‌باختگان تصادفات معادل جمعیت یک شهر ۴۰۰ هزار نفری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام رئیس کل سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ گفت: تعداد دارویی که در نسخه‌های ایران تجویز می‌شود، بالاتر از استاندارد جهانی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است