علمی فناوری 10:12 - 12 خرداد 1404
به گفته مدیر تولید یک شرکت دانش بنیان، سدیم آلژینات، ترکیبی طبیعی با خواص پایدارکنندگی، آبرسانی و ژل‌سازی، امروزه به یکی از اجزای کلیدی در تولید محصولات نوآورانه در صنایع غذایی، آرایشی و پزشکی تبدیل شده است.

ورود سدیم آلژینات به زنجیره تولید محصولات نوآورانه غذایی و درمانی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی- محمد صادق برزت مدیر تولید یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به محصول سدیم آلژینات گفت: سدیم آلژینات، یک پایدار کننده غذایی است که باعث بهبود بافت، آب رسانی و ایجاد هیدروژن محصولات غذایی و آرایشی می‌شود. عمده کاربرد این محصول در صنایع لبنی مثل خامه بستنی و شیرکاکائو و همچنین در لوازم آرایشی در سرم ها، ماسک ها و کرم ها به عنوان وجود آب رسان از آن استفاده می‌شود. سدیم آلژینات در حوزه پزشکی به عنوان زخم پوش های ترمیم بافت زخم کاربرد دارد.

جزییات بیشتر را در فیلم زیر مشاهده کنید. 


12196373
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس، رابطه بین کنجکاوی شناختی و سلامت مغز را در بزرگسالان گروه‌های سنی مختلف بررسی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ادغام هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کار دانش، گفت: سرفصل‌ها و درس‌ها در این حوزه به روزآوری می‌شود و رشته‌های بدون متقاضی از چرخه مهارتی حذف و رشته‌های نوین و کارآمد، با توجه به نیاز بازار جایگزین خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سند سیاست‌ها و الزامات تعرفه‌گذاری ترافیک شبکه و تسهیم درآمد محتوا که پیشتر توسط شورای عالی فضای مجازی تصویب شده بود، جهت اجرا ابلاغ شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روند اجرایی‌سازی اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش و پیگیری مباحث مرتبط با خانه ملی گفت‌وگوی آزاد در جلسه ۹۱۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی به بحث و بررسی گذاشته شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تشریح برنامه‌های این وزارتخانه، از توسعه دولت هوشمند و ورود به نسل پنجم تلفن همراه تا برنامه‌ریزی برای استفاده از منظومه‌های ماهواره‌ای در مناطق صعب‌العبور پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: دانش‌بنیان‌های فعال در عرصه هوش مصنوعی و فناوری‌های نو در کشور هم اکنون آماده خدمات‌رسانی به حوزه فوتبال از جمله بخش‌های فنی و تبلیغات هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگ‌های خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان به‌ویژه کودکان را تهدید کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حمایت از نخبگان نوجوان و توسعه ظرفیت‌های فناورانه کشور، مرکز نوآوری لنسر شریف نتایج نهایی ارزیابی بیش از ۲۲۰ دانش‌آموز متقاضی حضور در مسابقات جهانی رباتیک و برنامه‌نویسی سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعات پیشین نشان داده‌اند که نوشابه‌های رژیمی علاوه بر انواع پیامد‌های منفی، خطر مشکلات قلبی‌عروقی را افزایش می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از راه‌اندازی «اتاق وضعیت» مدارس خبر داد و گفت: هیچ مدرسه سنگی تا سه ماه آینده باقی نخواهد ماند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است