علمی فناوری 21:15 - 24 مرداد 1403
رئیس سازمان اورژانس کشور از پایش و کنترل دقیق زائران پاکستانی که از طریق پایانه‌های مرزی میرجاوه و ریمدان وارد ایران می‌شوند، خبر داد.

پایش بهداشتی زائران پاکستانی در مرز‌های میرجاوه و ریمدان/ مراقبت ویژه در ایام اربعین

جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: با توجه به حساسیت ویژه ایام اربعین، زائران پاکستانی که وارد کشور می‌شوند کنترل و پایش شده و شناسایی پشه آئدس به آزمایشگاه حشره‌شناسی منتقل می‌شوند. این فرآیند در داخل اتوبوس‌های پاکستانی نیز اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: در پایانه های مرزی میرجاوه و ریمدان، هر زائری که از کشور پاکستان وارد ایران می‌شود، از نظر علائم بالینی نظیر تب، لرز، کاهش هوشیاری، راش‌های پوستی و تب خونریزی‌دهنده معاینه می‌شود. در صورت مشاهده هر یک از این علائم، تست‌های آزمایشگاهی لازم گرفته شده و در صورت مثبت بودن نتایج، آن زائر، قرنطینه و از ورود وی به ایران جلوگیری خواهد شد.

میعادفر همچنین گفت: آموزش‌های لازم در خصوص بیماری‌های مسری و تب دنگی به کارکنان پایانه‌های مرزی، نیروهای نظامی و انتظامی، امدادگران هلال احمر و مسئولان کاروان‌های زیارتی، داده شده است.


12083011
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قوانین موجود در حوزه خدمت پزشکان عمومی نیازمند اصلاح هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با بیان اینکه، محوریت نظام سلامت با پزشکان عمومی و اجرای پزشکی خانواده است، گفت: مسیر مراجعه به پزشک باید اصلاح شود و اقتصاد سلامت بهبود یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به حضور بیش از ۱۰۷هزار پزشک عمومی در کشور و با تاکید بر اینکه کمبود پزشک نداریم، گفت: سیاست‌های پذیرش دانشجوی پزشکی باید به قبل از سال ۱۴۰۰ بازگردد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، گفت: «مقاومت در برابر اجرای قانون افزایش ظرفیت، آمار‌های خلاف واقع و بهانه کمبود زیرساخت، منافع گروهی خاص را حفظ کرده و بحران کمبود پزشک و صف‌های طولانی درمان را رقم زده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام آزمون ملی دندانپزشکی، آزمون ارزشیابی دانش‌آموختگان فیزیوتراپی، داروسازی و آزمون ارزیابی علمی متقاضیان انتقال از خارج در رشته‌های علوم پزشکی تا صبح یکشنبه ۲۱ دی تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های علم و صنعت ایران و علم و فرهنگ در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای از تعویق زمان برگزاری امتحانات نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو از اجرای یک اقدام داوطلبانه و پیشگیرانه در خصوص برخی سری ساخت‌های شیرخشک وارداتی و همزمان از تسهیل فرآیند دریافت شیرخشک رژیمی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت جوانی جمعیت را نخستین اولویت نظام سلامت خواند و گفت: اکنون حدود ۱۲ درصد از جمعیت کشور سالمند هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۷ هزار دانش‌آموز با نیاز‌های ویژه در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در اطلاعیه وزارت علوم تاکید شده است که امتحانات دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است