علمی فناوری 21:15 - 24 مرداد 1403
رئیس سازمان اورژانس کشور از پایش و کنترل دقیق زائران پاکستانی که از طریق پایانه‌های مرزی میرجاوه و ریمدان وارد ایران می‌شوند، خبر داد.

پایش بهداشتی زائران پاکستانی در مرز‌های میرجاوه و ریمدان/ مراقبت ویژه در ایام اربعین

جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: با توجه به حساسیت ویژه ایام اربعین، زائران پاکستانی که وارد کشور می‌شوند کنترل و پایش شده و شناسایی پشه آئدس به آزمایشگاه حشره‌شناسی منتقل می‌شوند. این فرآیند در داخل اتوبوس‌های پاکستانی نیز اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: در پایانه های مرزی میرجاوه و ریمدان، هر زائری که از کشور پاکستان وارد ایران می‌شود، از نظر علائم بالینی نظیر تب، لرز، کاهش هوشیاری، راش‌های پوستی و تب خونریزی‌دهنده معاینه می‌شود. در صورت مشاهده هر یک از این علائم، تست‌های آزمایشگاهی لازم گرفته شده و در صورت مثبت بودن نتایج، آن زائر، قرنطینه و از ورود وی به ایران جلوگیری خواهد شد.

میعادفر همچنین گفت: آموزش‌های لازم در خصوص بیماری‌های مسری و تب دنگی به کارکنان پایانه‌های مرزی، نیروهای نظامی و انتظامی، امدادگران هلال احمر و مسئولان کاروان‌های زیارتی، داده شده است.


12083011
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با استناد به داده‌های پیمایشی، مصوبه جدید کنکور را گامی مؤثر در تحقق عدالت آموزشی و تقویت نقش مدرسه ارزیابی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با تأکید بر نقش راهبردی علوم پایه در تولید علم و فناوری، مهم‌ترین چالش این حوزه را نبود ارتباط منسجم میان دانشگاه‌ها، صنعت و پارک‌های فناوری دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش ایران از افتتاح مدرسه‌ای یک هکتاری در قطر برای دانش‌آموزان ایرانی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش بر ضرورت کاهش تنوع مدارس و تصمیم‌گیری مبتنی بر پژوهش تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی امشب پایان می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش گفت:بر اساس سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش، سهم معلمان پژوهنده باید به حداقل ۳۰ درصد افزایش یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پژوهش وزارت علوم گفت: آینده توسعه کشورها نه در منابع طبیعی، بلکه در پرورش نیروی انسانی خلاق و دانش‌محور رقم می‌خورد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دانشجوی دکترای معماری دانشگاه تهران، سفر عمره دانشجویی را بستری برای پژوهش میان‌رشته‌ای و تعمیق نگرش حرفه‌ای توصیف کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از رشد اعتبار نگهداشت، ایزوگام و بهسازی محوطه مدارس خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از رشد اعتبار نگهداشت، ایزوگام و بهسازی محوطه مدارس خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است