اجتماعی 14:59 - 28 بهمن 1404
ماموران پلیس پایتخت سارق حرفه‌ای موبایل قاپ رادر عملیات ویژه در محدوده ترمینال جنوب دستگیر کردند.  

دستگیری سارق حرفه‌ای در ترمینال جنوب

باشگاه خبرنگاران جوان- سرهنگ کارآگاه اصغر خدایی، معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ، در تشریح جزئیات دستگیری یک سارق حرفه‌ای موبایل‌قاپ اظهار کرد: در پی مراجعه یکی از شکات و تشکیل پرونده‌ای با موضوع سرقت موبایل‌قاپی در محدوده ترمینال جنوب تهران، رسیدگی به موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره هجدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با حضور میدانی در محل وقوع سرقت و بازبینی فیلم دوربین‌های مداربسته موجود در محل و معابر پیرامونی، موفق شدند شیوه سرقت را شناسایی کنند که بررسی‌ها نشان داد سارق با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت اقدام به سرقت تلفن همراه شهروندان می‌کرد.

معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: در جریان اقدامات اطلاعاتی و تخصصی، شماره پلاک موتورسیکلت مورد استفاده سارق استخراج و شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار پلیس قرار گرفت.

سرهنگ خدایی تصریح کرد: پس از انجام تحقیقات میدانی، بهره‌گیری از بانک‌های اطلاعاتی پلیس و شناسایی مالک موتورسیکلت، نهایتاً متصرف موتورسیکلت به هویت معلوم شناسایی شد و با مشخص شدن محل اختفای وی، کارآگاهان پس از تعقیب و مراقبت شبانه‌روزی، در نهایت طی عملیاتی غافلگیرانه و با رعایت کامل ملاحظات حفاظتی، در اواخر دی ماه موفق به دستگیری متهم شدند.

وی با اشاره به کشفیات صورت‌گرفته گفت: در بازرسی از محل سکونت متهم، ۹ دستگاه انواع گوشی تلفن همراه مسروقه کشف و ضبط شد.

این مقام انتظامی افزود: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی و در مواجهه با مستندات موجود، صراحتاً به ارتکاب سرقت‌های متعدد به شیوه موبایل‌قاپی با استفاده از موتورسیکلت اعتراف کرد و اظهار داشت که در محدوده جنوب تهران از شهروندان سرقت می‌کرده و گوشی‌های سرقتی را در محدوده چهارراه مولوی به مالخران می‌فروخته است.

سرهنگ خدایی خاطرنشان کرد: با انجام اقدامات تخصصی، مالکیت گوشی‌های کشف‌شده احراز و تلفن‌های همراه به مالباختگان تحویل شد. همچنین با دعوت از شکات و انجام مواجهه حضوری، در نهایت ۱۶ تن از شهروندان متهم را به‌عنوان سارق گوشی تلفن همراه خود شناسایی کردند.

وی در پایان گفت: متهم پس از تشکیل پرونده قضایی و پس از صدور قرار تأمین مناسب، با دستور مقام قضایی به ندامتگاه تهران بزرگ معرفی شد.

 

 


12259909
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر رفاه معتقد است طرح افزایش حقوق ۲ بار در سال پیچیدگی‌های اجرایی دارد که باید برطرف شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد علوی همزمان با نوروز ۱۴۰۵، با هدف محرومیت‌زدایی و توسعه زیرساخت‌های آموزشی، پویش «بهار خدمت» را در چهار استان کشور برگزار می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با اشاره به پیشینه غنی فرهنگی و حقوقی ایران، گفت: بسیاری از قوانین مدنی کشور‌های پیشرفته از آموزه‌های اسلامی و ایرانی الهام گرفته‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران از همکاری با وزارتخانه‌های مرتبط برای تقویت گردشگری سلامت در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر توانبخشی، آموزشی، حرفه‌ای و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور با دعوت از خانواده‌ها برای عضویت در دبیرخانه کشوری اوتیسم، گفت: این سازمان دبیرخانه هم‌اندیشی، کیفیت‌بخشی و توانمندسازی اولیای افراد با اختلال طیف اوتیسم را ایجاد کرده اس...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از عملیات امداد و نجات نیرو‌های این سازمان در جریان وقوع ۱۹۶ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته در نقاط مختلف کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه نشست دولت به خبرنگاران درباره نحوه تغییر اعتبار کالابرگ همزمان با تغییر قیمت کالا‌های اساسی توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت:یک سال گذشته تا کنون، یک متر مجوز در حریم ندادیم و یک ریال نیز از حریم درآمد نداشتیم. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تبیین مأموریت‌های جدید معاونان اداری، مالی و پشتیبانی، بر آمادگی زیرساخت‌ها، پالایش نیروی انسانی و هماهنگی بین‌دستگاهی برای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از سال ۱۴۰۵ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از تشکیل پرونده برای یک هزار و ۵۰۴ واحد متخلف در ۴ روز نخست اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است