اقتصادی 12:24 - 14 مرداد 1401

یک چهارم سیلاب خوزستان در مخازن آبخیزداری ذخیره شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان از ذخیره سازی ۲۵ درصدی سیلاب اخیر در مخازن آبخیزداری این استان خبر داد.

بهزاد تجری گفت: مدیریت حوزه آبخیز به عنوان یکی از اقدامات تلفیقی در کنترل سیلاب مطرح است که با بهره گیری از روش‌های بیولوژیکی و مکانیکی نقش مؤثری در تغییر رفتار سیلاب در پایین دست و مناطق خطرپذیر دارد.

وی تصریح کرد: در استان خوزستان ۵۰۹ بند آبخیزداری وجود دارد که موجب کنترل و ذخیره سازی ۲۵ درصد سیلاب اخیر در استان شده است.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان اظهار داشت: بر اساس این آمار سیلاب اخیر موجب ذخیره سازی و کنترل بیش از ۲۸ میلیون مترمکعب آب در مخازن بندهای آبخیزداری استان شده است.


11645667
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از آمادگی کامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از روز شنبه همزمان با اجرای مصوبه اخیر دولت برای اصلاح نرخ سوم بنزین خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آغاز ثبت نام خدمات کارت هوشمند سوخت برای مالکان چندخودرو از ساعت ۹ صبح امروز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر تداوم روند قبلی صدور کارت سوخت به مردم اطمینان داد که در این حوزه هیچ‌گونه نگرانی یا مضیقه‌ای برای مردم ایجاد نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: رویکرد بانک مرکزی این است که رمز پول‌ها می‌توانند به عنوان ابزار پرداخت محسوب شوند چرا که نوسانات ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهره‌برداری از معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال جاری تاکنون پهنه‌های آزاد شده به ۳۲۶ مورد رسیده و باقی مانده نیز در حال اجراست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: اگرچه وزارت صمت به شدت مخالف افزایش قیمت خودرو است، اما نقشی هم در این بخش ندارد و تابع شورای رقابت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: در هفت ماهه سال ۱۴۰۴، تعداد ۸۲۴۰ دستگاه خودرو برقی و ۸۸۰۱ دستگاه خودرو هیدروژنی به کشور وارد شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: برای سال جاری برنامه داریم تا برای تامین مالی ارزی پروژه‌های سرمایه‌گذاری، یک و نیم میلیارد دلار اوراق صکوک ارزی منتشر کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور گفت: خجالت‌زده از مطالبه‌گری در حوزه زنان نباشند. مسائل زنان را بدون نگرانی و بدون لکنت از کوچکترین مسئله تا بزرگترین مسئله را مطرح کنید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور گفت: خجالت‌زده از مطالبه‌گری در حوزه زنان نباشند. مسائل زنان را بدون نگرانی و بدون لکنت از کوچکترین مسئله تا بزرگترین مسئله را مطرح کنید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است