اقتصادی 13:02 - 08 اردیبهشت 1404
با تصویب پیشنهاد ایران در خصوص حفاظت از جنگل‌های زاگرس، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا قرار گرفت.

ورود سازمان ملل به موضوع احیا و حفاظت از جنگل‌های زاگرس

باشگاه خبرنگاران جوان - در نهمین نشست شورای حکام مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) که همزمان با هشتاد و یکمین نشست سالانه اسکاپ برگزار شد، موضوع احیا و حفاظت از جنگل‌های زاگرس و جلوگیری از آتش‌سوزی در جنگل‌ها به تصویب رسید.

هیات جمهوری اسلامی ایران با حضور در هشتاد و یکمین نشست سالانه اسکاپ که طی روز‌های یکم تا پنجم اردیبهشت‌ماه امسال در بانکوک تایلند برگزار شد، با شرکت فعال در جلسات مجمع عمومی سالانه اسکاپ و مشارکت در مباحث و مذاکرات توسعه‌ای و موضوع‌های نه‌گانه کمیته‌های تخصصی از جمله حمل و نقل، محیط زیست، تاب‌آوری در برابر بلایا، انرژی، کاهش فقر و تأمین مالی توسعه، همراه با برنامه راهبردی اپدیم، گزارش شورای حکام این مرکز را هم ارائه داد.

در این اجلاس، موضوع حفاظت از جنگل‌های زاگرس نیز مطرح و مورد تأیید و تصویب کشور‌های عضو قرار گرفت.

سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان مرجع ملی اسکاپ و اپدیم، وظیفه هماهنگی و پیگیری موضوع‌های تخصصی و توسعه‌ای و مصوبات اسکاپ و اپدیم را بر عهده دارد.

منبع: سازمان برنامه و بودجه


12184395
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز بازار دو نیمه متفاوت داشت نیمه اول بازار در وضعیت متعادل و نیمه دوم با افزایش تقاضا همراه بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک ایران در واکنش به چگونگی کنترل محموله ها از طریق تجهیزات کنترلی ایکس ری اعلام کرد: تمامی کالاهای با ریسک بالا هم اکنون تحت پوشش ایکس ری های کامیونی گمرک قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران گفت: پیشنهاد اتاق ایران برای افزایش سقف زمانی معافیت از «تعیین ماهیت کالا» به ۹ ماه پذیرفته شد و مقرر شد مصوبات لازم در این زمینه اخذ شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات شاخص کل بورس با افزایش ۳۴ هزار و ۴۹ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۳۹ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بیمه مرکزی گفت: تلاش ما این است که در خصوص بیمه شخص ثالت راننده محور آیین‌نامه و مقرارت مورد نیاز را تا آخر سال به نتیجه برسانیم البته که مصوبه دولت در این زمینه هم نیاز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بانک مرکزی زیان انباشته موسسه اعتباری ملل را ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن را منفی ۴۱ درصد اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران از افزایش ۵۰درصدی ظرفیت مخازن ذخیره‌سازی این شرکت در بندر بوشهر، تکمیل زنجیره حمل‌ونقل از اصفهان تا کشور‌های منطقه و برنامه‌های توسعه‌ای در بنادر شهید رجایی و امام خمینی خبر داد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران از افزایش ۵۰درصدی ظرفیت مخازن ذخیره‌سازی در بندر بوشهر، تکمیل زنجیره حمل‌ونقل از اصفهان تا کشور‌های منطقه و برنامه‌های توسعه‌ای در بنادر شهید رجایی و امام خمینی خبر داد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج قرعه‌کشی طرح فروش فوق‌العاده محصولات گروه خودروسازی سایپا امروز ۲۵ آبان ماه اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تأمین خسارت‌های بدنی با اشاره به تعداد بالای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه، پیشنهاد بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث را برای دوره ۱۴ روزه ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است