اقتصادی 17:29 - 11 خرداد 1402

مناطق روستایی اردستان مشکلات فراوانی در حوزه آب و مسکن دارند

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدهادی احمدی‌طبا ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از روستاها، در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در راستای حرکت‌ها و بازدیدهای میدانی که از روستاها داریم امروز یازدهم خرداد ماه از تعدادی از روستاهای بخش مهاباد بازدید کردیم و در این بازدیدها ضمن دیدار با مردم، معضلات روستاها در بخش‌های مختلف آب‌، گردشگری، راه، عمرانی و غیره بررسی شد.

وی افزود: در طی این بازدید برخی از مدیران نیز حضور داشتند و برای برخی از مشکلات دستورات مرتبط داده شد تا در روزهای آینده این مشکلات برطرف شود.

فرماندار اردستان خاطرنشان کرد: مسائل و مشکلات بسیاری در حوزه‌های آب و بنیادمسکن وجود دارد که امیدواریم بتوانیم اقدامات لازم در این خصوص را انجام دهیم.

احمدی‌طبا تصریح کرد: تعدادی وسایل بازی، ورزشی و رفاهی برای نوجوانان در این روستاها در نظرگرفته شده و تحویل داده می‌شود همچنین یک زمین چمن مصنوعی با پیگیری‌های نماینده مردم اردستان برای روستای سرهنگچه، ایجاد می‌شود.

وی تاکید کرد: در خصوص بخش جمعیت روستاها نیز موضوع زمین وجود دارد که انشاالله برنامه‌ریزی‌های مربوطه در این ارتباط انجام می‌شود همچنین بازدید میدانی از روستاهای شهرستان اردستان را در دستور کار قرار داریم.


11905813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد کاهش محسوس دمای هوا در بسیاری از نقاط کشور خواهیم بود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پنبه گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید پنبه محلوج به ۵۰ هزارتن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ورود به دنیای ارز‌های دیجیتال، می‌تواند فرصت‌های سودآوری بی‌نظیری ایجاد کند؛ اما بدون دانش و مسیر آموزشی صحیح، خطر زیان‌های بزرگ همیشه وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: به طور متوسط روزانه حدود ۸۸۰ دستگاه خودرو در کشور از رده خارج می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:با توجه به قیمت گواهی اسقاط که برای موتورسیکلت‌های معمولی ۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و برای موتورسیکلت‌های برقی ۲۶ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده، استقبال اولیه کمی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:وجود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در کشور نشان می‌دهد که روش‌های گذشته دیگر قادر به مدیریت این حجم عظیم از خودرو‌های سبک و موتورسیکلت نیستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه صنعت شیشه گفت:سرانه مصرف شیشه از ۳ تا ۴ کیلو به حدود ۱۵ کیلو رسیده که نشان دهنده نوآوری، اشتغال و توسعه صنعت است. پ
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت گفت:سال گذشته مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات راکبان موتورسیکلت ۵۰ درصد افزایش داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است