اجتماعی 12:20 - 12 بهمن 1401

۸۰۰ نفر از زندانیان قزل‌حصار گواهینامه استادشاگردی گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر، اشکان کمالی مدیر ندامتگاه قزل‌حصار اظهار کرد: با همکاری اداره فنی‌حرفه ای از ابتدای سال طی ۶ آزمون سراسری ۸۰۰ نفر از زندانیان ندامتگاه قزل‌حصار با اخذ مجوز از اداره فنی‌حرفه ای استان البرز در ۱۵ رشته، موفق به کسب گواهی‌نامه مهارتی استادشاگردی شده‌اند.

مدیر ندامتگاه قزل‌حصار گفت: با همکاری سازمان فنی‌حرفه‌ای در حال حاضر ۳۰۰ گواهی‌نامه مهارت‌آموزی استادشاگردی صادر شده و تا پایان سال جاری تمامی گواهی‌نامه صادر و زندانیان می‌شود.

اشکان کمالی گفت: خیاطی، سراجی، پیراهن دوزی، مونتاژ لامپ، پریز و سه‌راهی‌های صنعتی، تزریق پلاستیک، تابلوسازی برق صنعتی، فلزکاری، فرفورژه، تریکو دوزی، رنگ‌آمیزی قطعات چوبی و فلزی، تکه‌دوزی چرم و پارچه، کفاشی، تراشکاری، نجاری، کیف‌دوزی از دوره‌های برگزار شده در سال‌جاری بوده است.

وی در ادامه اظهار کرد: خوداشتغالی از مهمترین مزایای کسب گواهی‌نامه دوره‌های فنی‌حرفه‌ای در ندامتگاه قزل‌حصار است که زندانیان علاقمند می‌توانند در این دوره‌ها شرکت کنند.

با همکاری اداره فنی‌حرفه ای استان البرز از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۸۰۰ نفر در ۱۵ دوره استاد شاگردی شرکت کرده، گواهینامه‌های صادر شده معتبر و بدون درج نام زندان است.


11802071
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه با اشاره به ادعای کذب رسانه صهیونیستی درباره «اعدام مخفیانه هزاران نفر در ایران» اعلام کرد که هیچکدام از پرونده‌های اغتشاشات اخیر منجر به صدور رأی نهایی نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از رفع محدودیت تردد در محور کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در تجلیل از راهپیمایی پرشکوه و خیره‌کننده مردم ایران اسلامی در یوم‌الله ۲۲ بهمن پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات هلال احمر با به کارگیری بیش از ۷۵۰۰ نیروی عملیاتی و بیش از هزار دستگاه لجستیکی، پوشش امدادی گسترده‌ای را در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال فراهم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: پلیس با سرعت و جدیت بیشتری با قاچاق کالا، احتکار، اخلال در نظام اقتصادی و مفاسد اقتصادی برخورد خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نقش فناوری‌های نوین در کاهش زمان طلایی عملیات امداد و نجات در حوادث شبانه بسیار مهم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم و امنیت کامل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران همزمان با برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، در جمع راهپیمایان پایتخت حضور یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه تداوم همان شور و شعور انقلابی سال ۱۳۵۷ دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن اشاره به اینکه حضور مردم سرمایه اجتماعی بزرگی برای کشور است، حل مشکلات اشتغال را مستلزم تغییر ریل اقتصاد دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است