اجتماعی 17:13 - 08 آذر 1393
معاون شهردار تهران:
تهران - ایرنا - معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: کار ثبت نام آرم سالانه ورود به محدوده طرح ترافیک از روز یکشنبه 16 آذر ماه آغاز می شود.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری تهران، 'سیدجعفر تشکری هاشمی' روز شنبه با اعلام این خبر افزود: متقاضیان به مدت دو هفته از تاریخ اعلام شده فرصت دارند با مراجعه به سایت اینترنتی www.tehran.ir نسبت به ثبت نام در سامانه برای دریافت طرح سالانه ترافیک اقدام کنند.



وی اظهار داشت: از شهروندان تقاضا داریم در صورتی که ورود هر روزه به محدوده طرح ترافیک دارند، نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام کرده و در



غیر این صورت از آرم های روزانه و هفتگی برای ورود به محدوده طرح ترافیک شهر تهران استفاده کنند.



تشکری هاشمی با اعلام این که مجوزهای طرح ترافیک سال 94، نسبت به مجوزهای دوره های قبل دارای تفاوت هایی است، تأکید کرد: به تمامی افرادی که آرم طرح ترافیک سالانه دریافت می کنند، به همراه آن یک عدد کارت اعتباری استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی که امکان استفاده از مترو، اتوبوس های تندرو و سایر اتوبوس ها را برای آن ها فراهم می کند، نیز اهدا می شود.







* کارت های اعتباری جایگزین برچسب طرح ترافیک می شوند



معاون شهردار تهران در ادامه با اشاره به این که کارت های اعتباری اهدایی، شخصی سازی شده و جایگزین برچسب های سابق می شوند، تصریح کرد: با توجه به این که کنترل خودروها از طریق دوربین های پلاک خوان انجام می شود، ضرورتی به نصب برچسب روی شیشه خودروها وجود ندارد و کارت مذکور به منزله مجوز طرح ترافیک به منظور ارائه در بازدیدهای موردی خواهد بود.



تشکری هاشمی با بیان این که بسیاری از متقاضیانی که موفق به دریافت مجوز طرح ترافیک می شوند، در ایامی از سال تمایل به ورود به محدوده طرح ترافیک ندارند، تصریح کرد: امسال برای نخستین بار ضمن این که به نسبت تعداد روزهایی که این متقاضیان اعلام می کنند وارد محدوده نمی شوند، از سرجمع هزینه سالانه آرم آن ها کم می شود، ضمن این که بابت هر روز انصراف نیز یک سفر رایگان با حمل و نقل عمومی به عنوان مشوق در کارت اعتباری آن ها شارژ خواهد شد.



وی با تاکید بر این که کارت های اعتباری مبلغ دار بوده و از سوی خود متقاضیان نیز قابل شارژ است، اضافه کرد: نظر به لزوم توسعه خدمات الکترونیک



، به جز مرحله کنترل مدارک در دفاتر خدمات الکترونیک، سایر مراحل به صورت غیر حضوری انجام می شود و کارت اعتباری که به منزله مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک است از طریق پست به نشانی متقاضی ارسال می شود.







* متقاضیان از امروز نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام کنند



معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به این که به منظور سهولت و سرعت در ثبت نام، اطلاعات ثابت افرادی که در سال های قبل در سیستم مکانیزه ثبت نام کرده اند، هنگام ثبت نام در اختیار متقاضیان قرار می گیرد، اظهار کرد: امسال نیاز نیست که متقاضیان تمامی اطلاعات خود را ثبت کنند، بلکه متقاضی صرفا نسبت به اصلاح اطلاعاتی که نیاز به تصحیح دارند، باید اقدام نماید.



تشکری هاشمی با بیان این که مدارک و مستندات مواردی که منجر به کسب امتیاز افراد در جهت دریافت آرم طرح ترافیک شده، می بایست به صورت حضوری در دفاتر خدمات الکترونیک ارائه شوند، تصریح کرد: با توجه به این که داشتن برچسب معاینه فنی از مراکز مکانیزه معتبر، پرداخت عوارض سالانه خودرو و اخذ گواهی عدم خلافی برای ثبت نام طرح ترافیک ضروری است، متقاضیان از امروز نسبت به دریافت مدارک مذکور اقدام نمایند.



وی با تاکید بر این که خودروها باید در مراکز مکانیزه معتبر تهران و سایر شهرها که در سامانه ملی معاینه فنی ثبت شده اند، معاینه فنی شوند، اضافه کرد: در این صورت دیگر نیازی به ارائه حضوری مدارک معاینه فنی نخواهد بود و این اطلاعات به صورت برخط در سامانه مورد استفاده قرار خواهند گرفت.







* تعداد آرم های طرح ترافیک برای سال آینده افزایش نمی یابد



معاون شهردار تهران با اشاره به این که برای خودروهایی که به سن فرسودگی رسیده و مطابق قانون ملزم به اسقاط باشند، مجوز طرح ترافیک صادر نمی شود، اظهار کرد: در این دوره نیز مانند دوره قبل، به جز آمبولانس های اورژانس تهران، خودروهای امدادی آتش نشانی و خودروهای پلیس و همچنین اتوبوس های شرکت واحد تهران و تاکسی های تهران که تمام یا بخشی از مسیر آن ها در محدوده طرح ترافیک قرار داشته باشند، تمامی خودروهای عمومی و امدادی نیاز به مجوز دارند و می بایست نسبت به اخذ مجوز طرح ترافیک اقدام کنند و در غیر این صورت ورود آن ها به محدوده، به منزله تخلف ورود ممنوع خواهد بود.



تشکری هاشمی با بیان این که در سال94 نیز عبور و مرور خودروهای هیبریدی و برقی همچون سال جاری در صورت ثبت اطلاعات در سامانه، در محدوده طرح ترافیک آزاد و رایگان خواهد بود، تصریح کرد: این اقدام در جهت تشویق و ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل پاک و در راستای سیاست های محیط زیستی مدیریت شهری تهران صورت می گیرد.



وی در پایان با تاکید بر این که به منظور حفظ ظرفیت زیست محیطی تهران، تعداد مجوزهای طرح ترافیک در سال 94 نسبت به سال 93 حتی یک فقره نیز افزایش پیدا نخواهد کرد، خاطر نشان کرد: امسال نیز همچون سال های گذشته، خانواده های معظم شهدا، جانبازان عزیز، بیماران خاص و عزیزان خبرنگار از تعرفه حمایتی برخوردار خواهند بود.



تهرام/7243/ 1625

انتهای پیام /*


5298010
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مددکاری اجتماعی باید محور همه خدمات سازمان قرار گیرد؛ زیرا سرمایه اجتماعی بنیان توسعه پایدار و ارتقای کیفیت زندگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی گفت: در ماه‌های اخیر چهار جلسه مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی برگزار شد که هدف آن شنیدن دغدغه‌های صنوف و تبدیل این نشست‌ها به خروجی‌های عملیاتی برای ساماندهی فعالیت‌های صنفی در پایتخت است. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بازدید از مجموعه فرهنگی و گردشگری برج میلاد تهران همزمان با میلاد فرخنده امام علی (ع) با تخفیف‌های ویژه برای شهروندان و گردشگران فراهم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی فعالیت سامانه‌های بارشی و وقوع سیلاب و برف و کولاک در ۲۵ استان کشور، امدادگران در ۷۲ ساعت گذشته به بیش از ۱۷ هزار نفر خدمات امدادی و حمایتی ارائه کردند. این حوادث تاکنون ۹ فوتی، ۱۵ مصدوم و ۲ مفقودی بر جای گذاشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد‌های برف‌روبی و نواحی ده‌گانه شهرداری منطقه یک با تشدید برودت هوا، وزش باد و بارش برف، با استقرار ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات و تجهیزات تخصصی برف‌روبی در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند و عملیات برف‌روبی به‌صورت همزمان به خصوص در نواحی برف گی...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه 13 گفت: روند اجرای پروژه‌های مشارکتی در منطقه در حال پیگیری است و یکی از این طرح‌ها، مجموعه «شیان سرخه‌حصار» است که در محدوده درب چهارم خیابان بلوط در حال تکمیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۱ از افتتاح ورودی جدید جنوبی ایستگاه مترو هلال‌احمر خبر داد و گفت: این پروژه با هدف تسهیل عبور و مرور عابران پیاده و ارتقای زیرساخت‌های شهری به بهره‌برداری می‌رسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ایران با ثبت بیش از ۳۰ رویداد نجومی، پس از کشور رومانی در جایگاه دوم برگزار کنندگان پرتعداد جشن جهانی «۱۰۰ ساعت نجوم ۲۰۲۵» قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره زنان و خانواده شهرداری منطقه ۸ با اجرای برنامه‌های آموزشی، اشتغال‌محور و حمایتی، از ۴۰۹ بانوی سرپرست خانوار و ۳۷۲ فرزند آنان پشتیبانی می‌کند و با ارائه مشاوره، کارگاه‌های مهارتی و اردو‌های تفریحی، شرایط بهبود کیفیت زندگی و توانمندسازی...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه‌ برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به مناسبت روز پدر با عنوان «همیشه امیر» اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است