اقتصادی 16:28 - 17 مهر 1403
مدیرعامل شرکت نوین صنعت رجا گفت: با دریافت گواهینامه نگهداری امکان تعمیرات ۷۲۵۰ دستگاه واگن مسافری برای شرکت‌های ریلی فراهم شد.

تعمیرات و نوسازی بیش از ۷ هزار واگن مسافری در سال امکان‌پذیر شد

 رضا راستی مدیرعامل شرکت نوین صنعت رجا گفت: با تلاش‌های مستمر صورت گرفته از سوی این شرکت و ارائه مستندات و مدارک در سامانه نظام فنی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران این شرکت موفق به دریافت گواهینامه رتبه ۲ نگهداری و تعمیرات واگن‌های مسافری شد.

 راستی اعلام کرد: با دریافت گواهینامه مذکور، این شرکت امکان انجام تعمیرات ویژه، سالیانه و اساسی مجموعاً به تعداد ۷۲۵۰ دستگاه واگن مسافری را برای شرکت‌های ریلی در سال خواهد داشت.

 وی گفت: این شرکت بر اساس برنامه ریزی استراتژیک شرکت رجا برای تبدیل بخش‌هایی از این مجموعه به یک بنگاه اقتصادی و افزایش بهره‌وری و همچنین ابلاغ راه آهن جمهوری اسلامی ایران بر عدم امکان انجام تعمیرات ریلی توسط شرکت های مالک واگن تشکیل شد و از سال ۱۳۹۷ به طور رسمی آغاز به کار کرد.


12102160
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بر اساس اظهار نظر‌های اولیه رئیس کل جدید بانک مرکزی در چند روز گذشته به نظر می‌رسد ریل سیاست گذاری ارزی در کشور در حال تغییر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» افزایش اجاره‌بها و کاهش قدرت خرید مستأجران، بار دیگر مسکن استیجاری را به یکی از محور‌های اصلی سیاست‌گذاری دولت تبدیل کرده؛ طرحی که حالا با وعده ساخت ۱۰ هزار واحد، وارد فاز اجرایی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی پیش بینی کرد که امروز شنبه در بیشتر مناطق کشور با جوی ابری همراه با بارش باران و برف همراه باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پستانک نوزاد وسیله‌ای سیلیکونی یا لاتکسی است که برای ارضای غریزه مکیدن نوزاد طراحی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امکان خرید آنلاین نقره برای اهداف مصرفی و سرمایه‌گذاری کاملاً فراهم شده است و این روش به سرعت در حال جایگزینی با معاملات سنتی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواسط هفته آینده تا پایان هفته همزمان با کاهش دما شاهد افزایش غِلظت آلاینده‌های جوی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب گفت: سالانه اراضی کشاورزی کشور به ۵ میلیون تن انواع کود شیمیایی و مواد آلی نیاز دارد که حداکثر ۳.۵ میلیون تن کود توسط بخش دولتی و خصوصی تامین می شود‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ از قانون برنامه هفتم عقب‌گردی در سیاست‌گذاری زمین و مانعی برای تحقق اهداف تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در ۹ ماهه امسال، ۹۵ درصد از مجموع کالا و تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی از منابع داخلی تامین شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است