اقتصادی 16:28 - 17 مهر 1403
مدیرعامل شرکت نوین صنعت رجا گفت: با دریافت گواهینامه نگهداری امکان تعمیرات ۷۲۵۰ دستگاه واگن مسافری برای شرکت‌های ریلی فراهم شد.

تعمیرات و نوسازی بیش از ۷ هزار واگن مسافری در سال امکان‌پذیر شد

 رضا راستی مدیرعامل شرکت نوین صنعت رجا گفت: با تلاش‌های مستمر صورت گرفته از سوی این شرکت و ارائه مستندات و مدارک در سامانه نظام فنی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران این شرکت موفق به دریافت گواهینامه رتبه ۲ نگهداری و تعمیرات واگن‌های مسافری شد.

 راستی اعلام کرد: با دریافت گواهینامه مذکور، این شرکت امکان انجام تعمیرات ویژه، سالیانه و اساسی مجموعاً به تعداد ۷۲۵۰ دستگاه واگن مسافری را برای شرکت‌های ریلی در سال خواهد داشت.

 وی گفت: این شرکت بر اساس برنامه ریزی استراتژیک شرکت رجا برای تبدیل بخش‌هایی از این مجموعه به یک بنگاه اقتصادی و افزایش بهره‌وری و همچنین ابلاغ راه آهن جمهوری اسلامی ایران بر عدم امکان انجام تعمیرات ریلی توسط شرکت های مالک واگن تشکیل شد و از سال ۱۳۹۷ به طور رسمی آغاز به کار کرد.


12102160
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است