اقتصادی 16:28 - 17 مهر 1403
مدیرعامل شرکت نوین صنعت رجا گفت: با دریافت گواهینامه نگهداری امکان تعمیرات ۷۲۵۰ دستگاه واگن مسافری برای شرکت‌های ریلی فراهم شد.

تعمیرات و نوسازی بیش از ۷ هزار واگن مسافری در سال امکان‌پذیر شد

 رضا راستی مدیرعامل شرکت نوین صنعت رجا گفت: با تلاش‌های مستمر صورت گرفته از سوی این شرکت و ارائه مستندات و مدارک در سامانه نظام فنی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران این شرکت موفق به دریافت گواهینامه رتبه ۲ نگهداری و تعمیرات واگن‌های مسافری شد.

 راستی اعلام کرد: با دریافت گواهینامه مذکور، این شرکت امکان انجام تعمیرات ویژه، سالیانه و اساسی مجموعاً به تعداد ۷۲۵۰ دستگاه واگن مسافری را برای شرکت‌های ریلی در سال خواهد داشت.

 وی گفت: این شرکت بر اساس برنامه ریزی استراتژیک شرکت رجا برای تبدیل بخش‌هایی از این مجموعه به یک بنگاه اقتصادی و افزایش بهره‌وری و همچنین ابلاغ راه آهن جمهوری اسلامی ایران بر عدم امکان انجام تعمیرات ریلی توسط شرکت های مالک واگن تشکیل شد و از سال ۱۳۹۷ به طور رسمی آغاز به کار کرد.


12102160
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور، مناطق جنوبی کشور در سه روز آتی تحت تأثیر وزش باد شدید و پدیده گردوخاک قرار خواهند گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: برخلاف هفته‌های اول مهر که خرید‌ها بیشتر هیجانی بودند، حالا پول‌ها به سمت صنایع خاص و گزارش‌محور میروند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: با استفاده از سامانه خودنویس، شاهد کاهش چشمگیر تخلفات مالیاتی در حوزه مسکن و حذف دلالان و سوداگران از طریق این سامانه هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی مهندسی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) گفت: از سال ۱۴۰۵ مصرف‌کنندگان خانگی تنها تا سقف الگوی مصرف مجاز به استفاده از برق خواهند بود و مازاد مصرف را باید از بورس انرژی یا نیروگاه تجدیدپذیر شخصی تأمین کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه دبیرخانه شورای هماهنگی اقتصاد دریا گفت: ایران در بحث دریایی با ۱۵۰ کشور ارتباط دارد و تحریم بندر چابهار را می‌توانیم با مرور قوانین دور بزنیم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل توزیع برق تهران بزرگ گفت: خوشبختانه امسال شاهد کاهش ۵ درصدی مشترکان پرمصرف در تهران بودیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی با اعلام الزام استان‌ها به تکمیل اطلاعات طرح‌های توسعه شهری در سامانه سینام، بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت، نظارت بر آماده‌سازی اراضی طرح‌های مسکن و ارتقای کیفیت فضا‌های شهری تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر محصولات اساسی وزارت جهاد گفت: با توجه به حجم بالای نقدینگی مورد نیاز دولت بدنبال روش‌های جایگزین است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۲۶ مهر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مبلغ ۴ هزار ۹۶۹ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران از ابتدای سال تا ۲۲ مهرماه سال جاری واریز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است