سیاسی 23:02 - 12 آبان 1403
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو در نامه‌ای به گزارشگر ویژه کشتار‌های فراقضایی سازمان ملل متحد، تاکید کرد که از برخورد دوگانه و جانبدارانه در رابطه با جنایات رژیم صهیونیستی پرهیز کند.

تاکید ایران بر پرهیز گزارشگر سازمان ملل از برخورد دوگانه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی

 علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو به دنبال حمله وحشیانه پهپادی رژیم صهیونیستی که منجر به شهادت معصومه کرباسی شهروند ایرانی مقیم لبنان و همسر وی شد، طی نامه‌ای به تیدبال بینز گزارشگر ویژه کشتار‌های فراقضایی سازمان ملل متحد، نسبت به سکوت وی در قبال این جنایت آشکار انتقاد کرد.

وی در نامه خود همچنین تاکید کرد که علاوه بر شهادت کرباسی، شهادت دیگر شهروند ایرانی علی حیدری که پیگیر فعالیت‌های بشر دوستانه در لبنان بود نیز با سکوت و بی تفاوتی این گزارشگر مواجه شده است.

بحرینی در نامه به تیدبال ضمن دعوت وی به اتخاذ رویکردی غیر سیاسی و غیر گزینشی، از او خواست در ثبت جنایات رژیم صهیونیستی، پاسخگو کردن این رژیم نسبت به نقض حقوق بشر و حقوق بشردوستانه، و هم صدا شدن با جامعه بین الملل در مواجهه با جنایات رژیم صهیونیستی رویکردی فعال اتخاذ کند.

موریس تیدبال بینز گزارشگر کنونی سازمان ملل برای موضوع اعدام‌های سریع، خودسرانه و فراقضایی موظف به رصد و واکنش نسبت به موضوعات این چنینی است که بر اساس قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۱ در ظرفیت شخصی خود به این سمت منصوب شد.

این گزارشگر اهل شیلی در حالی نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در کشتار هدفمند شهروندان ایرانی در لبنان، شهادت رهبران آزادی خواه نظیر سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار سکوت اختیار کرد که با اعلام مکرر مواضع قبلی خود در خصوص اعدام تروریست‌ها و مجرمان در ایران تلاش کرده بود خود را یک شخصیت بین المللی حقوق بشری و نگران نسبت به وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران معرفی کند.

این گزارشگر همچنین طی ماه‌های اخیر سکوت معناداری در مواجهه با جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع غزه و لبنان در پیش گرفت که افشا کننده رویکرد گزینشی وی در موضوع حق حیات و قرار دادن ساز و کار ماموریتی خود در مسیر اهداف سیاسی کشور‌های غربی است.


12111830
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برای اینکه به دنیا اعلام کنیم فعالیت هسته‌ای ما صلح‌آمیز است، شعام با بازدید آژانس از مراکز هسته‌ای موافقت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین روز بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مجلس آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مداخله خارجی به اقدام مستقیم یا غیرمستقیم یک دولت، ائتلافی از دولت‌ها یا سازمان‌های بین‌المللی در امور داخلی یا خارجی یک کشور دیگر گفته می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید شاید تورم بیشتر از پیش‌بینی دولت افزایش پیدا کند لذا دولت می‌تواند تمهیداتی برای جبران حقوق کارکنان بیندیشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر اشراف ۲۴ ساعته نیروی دریایی سپاه بر تنگه هرمز و چهلم شهدای حوادث اخیر کشور پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه اشراف اطلاعاتی نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز ۲۴ ساعته است، تصریح کرد: این اشراف در همه سطوح است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستادکل نیرو‌های مسلح در اطلاعیه‌ای از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی دعوت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلالی گفت: توسعه مبادلات دوجانبه در حوزه‌های حمل‌ونقل و بانکی و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های انرژی و فناوری در دستور کار نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت اربعین شهدای فتنه تروریستی امریکایی صهیونی دی ماه ۱۴۰۴ بیانیه‌ای منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور نوشت: رئیس‌جمهور امروز شنوای دغدغه‌ها و نقطه‌نظرات ماشاالله شمس‌الوعظین، بیژن عبدالکریمی و محمدرضا جلائی‌پور بود و به سئوالات آنها پاسخ داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است