سیاسی 23:02 - 12 آبان 1403
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو در نامه‌ای به گزارشگر ویژه کشتار‌های فراقضایی سازمان ملل متحد، تاکید کرد که از برخورد دوگانه و جانبدارانه در رابطه با جنایات رژیم صهیونیستی پرهیز کند.

تاکید ایران بر پرهیز گزارشگر سازمان ملل از برخورد دوگانه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی

 علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو به دنبال حمله وحشیانه پهپادی رژیم صهیونیستی که منجر به شهادت معصومه کرباسی شهروند ایرانی مقیم لبنان و همسر وی شد، طی نامه‌ای به تیدبال بینز گزارشگر ویژه کشتار‌های فراقضایی سازمان ملل متحد، نسبت به سکوت وی در قبال این جنایت آشکار انتقاد کرد.

وی در نامه خود همچنین تاکید کرد که علاوه بر شهادت کرباسی، شهادت دیگر شهروند ایرانی علی حیدری که پیگیر فعالیت‌های بشر دوستانه در لبنان بود نیز با سکوت و بی تفاوتی این گزارشگر مواجه شده است.

بحرینی در نامه به تیدبال ضمن دعوت وی به اتخاذ رویکردی غیر سیاسی و غیر گزینشی، از او خواست در ثبت جنایات رژیم صهیونیستی، پاسخگو کردن این رژیم نسبت به نقض حقوق بشر و حقوق بشردوستانه، و هم صدا شدن با جامعه بین الملل در مواجهه با جنایات رژیم صهیونیستی رویکردی فعال اتخاذ کند.

موریس تیدبال بینز گزارشگر کنونی سازمان ملل برای موضوع اعدام‌های سریع، خودسرانه و فراقضایی موظف به رصد و واکنش نسبت به موضوعات این چنینی است که بر اساس قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۱ در ظرفیت شخصی خود به این سمت منصوب شد.

این گزارشگر اهل شیلی در حالی نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در کشتار هدفمند شهروندان ایرانی در لبنان، شهادت رهبران آزادی خواه نظیر سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار سکوت اختیار کرد که با اعلام مکرر مواضع قبلی خود در خصوص اعدام تروریست‌ها و مجرمان در ایران تلاش کرده بود خود را یک شخصیت بین المللی حقوق بشری و نگران نسبت به وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران معرفی کند.

این گزارشگر همچنین طی ماه‌های اخیر سکوت معناداری در مواجهه با جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع غزه و لبنان در پیش گرفت که افشا کننده رویکرد گزینشی وی در موضوع حق حیات و قرار دادن ساز و کار ماموریتی خود در مسیر اهداف سیاسی کشور‌های غربی است.


12111830
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای دفاع نوشت: عراقچی مذاکره کننده‌ای ماهر، راهبردی و مورد اعتماد سطوح عالی تصمیم‌گیری و نهاد‌های نظامی و اطلاعاتی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: وزیر امور خارجه در رأس یک هیأت دیپلماتیک برای انجام مذاکرات هسته‌ای با آمریکا عازم مسقط شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دریابان شمخانی با حکم رئیس‌جمهور دبیر شورای دفاع شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حداد عادل با اشاره به لغو مذاکرات ایران و آمریکا خاطرنشان کرد: مذاکره‌ای که یک نفر بنشیند و یک نفر دستور دهد، مذاکره‌ای نیست که جمهوری اسلامی بخواهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه دشمن با عبور از الگو‌های سنتی جنگ، به دنبال ایجاد اختلال است، گفت: دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ به دبنال عملیات روانی در ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارتش با بیان اینکه برای دفاع از کشور آمادگی کامل داریم، گفت: دسترسی ما به پایگاه‌های آمریکا آسان است و این موضوع، آسیب‌پذیری آنها را افزایش داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در نامه‌ای به دبیرکل حزب الله لبنان، درگذشت پدر سیدحسن نصرالله را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید علی خمینی در گفت‌و‌گو با المیادین، ضمن تمجید از شخصیت رهبر انقلاب گفت: اسرائیل به‌دنبال تجزیه ایران است و تنها راه، مقاومت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله محمودی گلپایگانی صبح امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن‌ماه دار فانی را وداع گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قوه مقننه در بررسی جزئیات بودجه ۱۴۰۵، رویه متفاوتی را در پیش گرفت و اختیار تعیین سهم نهاد‌های عمومی را به دولت واگذار نکرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است