علمی فناوری 17:41 - 06 آذر 1402
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در دیدار با سردار رادان فرمانده انتظامی از تشکیل 1080 کانون بسیج اساتید خبرداد.

تشکیل  1080 کانون بسیج اساتید در سطح کشور

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با همراهی جمعی از معاونین و مسئولان بسیج اساتید با حضور در ستاد فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی دیدار و گفت‌وگو کردند.

مردانی در این دیدار ضمن تشریح ظرفیت‌های سازمان بسیج اساتید کشور، تاکید کرد: در محیط دانشگاهی وضعیت نسبتا خوبی را شاهد هستیم اما در کنترل محیط پیرامونی دانشگاه‌ها نیروی انتظامی تاثیرگذار است و امنیت و آرامش محیط بیرونی دانشگاه مساله ای حساس و مهم است.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین در ادامه سخنان خود از تشکیل ۱۰۸۰ کانون بسیج اساتید سخن گفت و عنوان کرد: از مجموع ۸۵ هزار عضو هیات علمی استخدامی دانشگاه‌ها ۳۱ هزار نفر عضو بسیج اساتید هستند و همچنین از ۵۰ هزار مدرس ۲۵ هزار نفر به عضویت شبکه بسیج اساتید درآمده‌اند.

 

 

مردانی همچنین ۳ حوزه اصلی فعالیت بسیج اساتیدرا برشمرده و از جمله آن به فعالیت در حوزه علم و فناوری با تشکیل کارگروه‌های مساله محور، هدایت پایان نامه‌ها و برگزاری استارت‌آپ ها تشکیل اندیشکده‌های مطالعاتی تخصصی در موضوعات علمی و پژوهشی و فناورانه در مسیر تحقق گفتمان انقلاب اسلامی و تمدن نوین اسلامی سخن گفت و به تهیه بسته‌های سیاستی برای حل مشکلات کشور و نظام حکمرانی اشاره کرد.

این استاد دانشگاه در ادامه به فعالیت بسیج اساتید در موضوعات فرهنگی از طریق جهاد تبیین وتلاش در امر تعلیم و  تربیت اشاره کرده و به تبیین فعالیت‌های گسترده این نهاد انقلابی در ارتقای معنویت و بصیرت اساتید ومبارزه با جنگ ترکیبی و نرم دشمن پزداخت.

در موضوع سیاست داخلی و خارجی و نیز حوزه بین الملل،  دشمن شناسی و تلاش در آشناسازی دانشجویان با مسائل سیاسی از طریق تبیین و انجام  مصاحبه‌ها و حضور اساتید در رسانه از مواردی بود که مردانی برشمرد.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور سپس در ۳ حوزه رویکرد این سازمان را تشریح کرده و گفت: از جمله رویکردهای سازمان بسیج اساتید کشور، جهاد تبیین است که مقام معظم رهبری آن را به عنوان فریضه‌ای فوری اعلام کرده‌اند.

کمک به ارتقای آموزش‌عالی و شکستن مرزهای دانش و رفع نیازهای کشور از اولویت‌های دیگر این سازمان بود که مردانی برشمرده و افزود: از جمله این اولویت‌ها تولیدات علمی اساتید انقلابی در راستای تحقق گفتمان انقلاب اسلامی و کمک به اسلامی شدن دانشگاه‌ها به عنوان وظیفه محوری بسیج اساتید است.

 

 

مردانی همچنین به تشریح اولویت‌های این سازمان در کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی از طریق سازندگی، محرومیت زدایی و نیز تشکیل بسیج جبهه علمی فرهنگی  برای شناسایی و رفع مباحث زیست بوم هر منطقه و استان از طریق مطالعه و ارائه راهکار اساتید متخصص پرداخت و گفت: در نقاطی که برخی مسئولان درست عمل نکنند، اساتید ورود کرده و با مطالبه‌گری و ارائه راهکار در میدان هستند.

همچنین؛ مردانی به ضرورت معرفی دستاوردهای نظام  از سوی اساتید انقلابی برای تبیین جوانان و دانشجویان گفت.

سردار رادان نیز در این دیدار طی سخنانی به موضوعات مختلف انتظامی و اجتماعی پرداخت.

پایان پیام/


12010867
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش در اختتامیه بیست و پنجمین کنگره ملی پرسش مهر، اظهار کرد: پرسش مهر، فرصتی است برای تفکر منطقی، نگاه خلاقانه و مسأله شناسی.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش متوسطعه وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از ۸۵ درصد دانش‌آموزان ثبت اطلاعاتشان را در سامانه انجام داده‌اند. در پایه هفتم و دهم نیز ثبت‌نام‌ها در حال انجام است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش متوسطعه وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از ۸۵ درصد دانش‌آموزان ثبت اطلاعاتشان را در سامانه انجام داده‌اند. در پایه هفتم و دهم نیز ثبت‌نام‌ها در حال انجام است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با حذف ارز ترجیحی، واکسن آنفلوآنزا با نرخ ارز آزاد تأمین می‌شود و قیمت آن در حال حاضر حدود ۹۲۰ هزار تومان است؛ قیمت محموله‌های بعدی نیز ممکن است با توجه به نرخ روز ارز متغیر باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آموزش و پرورش گفت: همه مدارس اول مهر آغاز به کار خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس مرکز ملی فضای مجازی در داخل کشور اقدامات خوبی در حوزه اخبار جعلی انجام شده، اما همچنان در این زمینه چالش‌هایی وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر هفته جهانی فضا، اسامی انتخاب شده برای ایام هفته جهانی فضا را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان میلیون‌ها مکالمه با ChatGPT را تجزیه و تحلیل کردند تا نحوه استفاده واقعی مردم از چت‌بات محبوب OpenAI را بررسی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان معمای مربوط به ابر غول پیکر مریخ را حل کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان تغذیه نسبت به خطراتی که کودکان چاق را در معرض خطر قرار می‌دهند، هشدار داده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است