وبگردی 14:15 - 29 بهمن 1403
باشگاه خبرنگاران

همسایه فراموش شده!

خبرنگار پاکستانی می‌گوید ما اگر بخواهیم هویت تاریخی خود را بازیابی کنیم باید فارسی را بدانیم.

همسایه فراموش شده!

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا کمیلی؛ پژوهشگر بین‌الملل در کانال شخصی خود با عنوان «رب الناس» در پیامرسان بله درباره اشتیاق نخبگان پاکستانی به حضور در ایران نوشت:

این روزها بار دیگر دلم را غصه گرفته است از حجم بالای پاکستانی های نخبه ای که می‌بینم عاشق ایران هستند و گاها از یکبار به ایران آمدن، چنان با ذوق و شوق تعریف می کنند که خود ما هم تعجب می‌کنیم ولی حتی بچه های انقلاب هم این مردم عاشق ایران را رها کرده اند. دیروز یکی از خبرنگاران موثر پاکستان می‌گفت ما اگر بخواهیم هویت تاریخی خود را بازیابی کنیم باید فارسی را بدانیم.

بله! لابی هند در ایران قوی است! بالاخره کم نیستند کسانی که از آنجا مدرک گرفته اند و همزمان بخش فرهنگی سفارت پاکستان هم تقریبا تعطیل است! نخبگان ما هم که انگار نه انگار همسایه داریم!! نتیجه این می شود که هیچ فیلم و خصوصا سریالی از پاکستان در تلویزیون ما به نمایش درنیامده حال آنکه دهها فیلم هندی پخش شده است!

فکر میکنم اگر رهبری و حمایت او از شعر اقبال لاهوری نبود همان یک نماد را هم در ذهن مردم ایران نمی‌شد یافت! امروز «حامد میر» مشهورترین خبرنگار پاکستان، بر اساس اندیشه اقبال و محمد علی جناح، موسسان پاکستان، به فکر پذیرش «دو دولت» که در شرایط کنونی این کشور تبلیغ می شود حمله تندی کرد!

حقیقت پاکستان، گرچه دولت های او درگیر نفوذ انگلستان و آمریکا و سعودی و.. بوده اند، همین مردمی هستند که از اقبال شنیده اند: «هرگز به پادشاهان عرب در مسأله فلسطین اعتماد نکنید!» و دل شان برای غزه پر‌می کشد و با وجود فقر فراگیر، میلیون ها دلار کمک به آنجا می فرستند.

خیلی سخیف است ولی علاوه بر عزم دولت های طرفین بر عدم توسعه روابط(!)، متعجبم که چرا نخبگان ما اینقدر بی تفاوت نسبت به این ظرفیت عظیم بوده اند؟ اگر اینها سفید پوست و مو بور و چشم آبی بودند هم اینگونه برخورد می‌کردیم؟! متاسفم!


12156910
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ادب ملی یک مفهوم ثابت و یکسان در همه جهان نیست. آنچه در یک فرهنگ «ادب» محسوب می‌شود ممکن است در فرهنگ دیگری صرفاً «عادی» یا حتی بی‌ادبی تلقی شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» به یمن تولد حضرت ولیعصر (ع) در گوشه و کنار کشور شاهد اتفاقات خوبی بودیم؛ از جشن‌های نیمه‌شعبان در کوچه‌ها گرفته تا پیشرفت‌های علمی و قهرمانی‌های ورزشی که نوید بخش ایران همیشه پیروز است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» قرآن در آیات ۶۰ تا ۷۰ سوره قصص با ترسیم صحنه فروپاشی جبهه باطل در قیامت، پرده از حقیقتی مهم برمی‌دارد، دشمن تا زمانی به وعده‌هایش پایبند است که منافعش تأمین شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص غدد با اشاره به مصرف آمپول‌های لاغری در افراد مختلف نسبت به مصرف خودسرانه و بدون مشورت با پزشک هشدار داد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد افرادی که به اندازه کافی ورزش نمی‌کنند، بیشتر احتمال دارد در میانسالی دچار استرس شوند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مواد مغذی در مقدار زیاد می‌توانند عوارض یا حتی مشکلات جدی ایجاد کنند. این موضوع به‌ویژه درباره ویتامین‌های محلول در چربی اهمیت دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شمشیر امام زمان (عج) نه برای سرکوب مخالفان بلکه برای قطع ریشه و ساختار‌های حامی ظلم و فساد و جانیان تاریخ است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در جهانی که بی‌عدالتی و بحران‌های انسانی فراگیر شده‌اند، اندیشه حکومت جهانی امام زمان (عج) به‌عنوان الگویی متفاوت از حکومت‌های رایج مطرح می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص پوست و مو می‌گوید که شایع‌ترین بیماری پوستی که در ایام خانه تکانی خانم‌ها و آقایان به آن دچار می‌شوند، اگزما است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تحولات داخلی اخیر در آمریکا از نتایج نظرسنجی‌های سراسری تا وقایع خونین مینیاپولیس، نشان می‌دهد آمریکا با چالشی عمیق در سطح اعتماد عمومی روبه‌رو است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است