اجتماعی 19:38 - 15 مرداد 1399

پلمب ۶ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی محمدی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در راستای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و ابلاغیه ستاد ملی مبارزه با کرونا، روز گذشته طرح نظارت بر واحدهای صنفی با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار قرار گرفت و از ۳۹۰ واحد صنفی در غرب تهران بازدید شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه در این طرح ۱۷۵ متصدی واحدهای صنفی تذکر دریافت کردند، ادامه داد: در این راستا ۶ واحد صنفی نیز برابر دستور قضائی پلمب شد.

رئیس پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی تهران عنوان کرد: مهمترین تخلف مشاهده شده در بین این واحدهای صنفی عدم رعایت پروتکل‌های مربوط به فاصله گذاری اجتماعی بوده که می‌تواند سلامت جامعه و شهروندان را به خطر بیندازد.

وی با بیان اینکه این طرح کماکان در دستور کار پلیس قرار دارد، از شهروندان خواست: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از شدت شیوع این بیماری جلوگیری کنند و در ارتقای سلامت جامعه تلاش کنند.


10654623
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران بر لزوم پیوند طرح تجدیدنظر در نظام تقسیم‌بندی شهر تهران با بازنگری طرح جامع تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» «محمد جمالو» در مراسمی با حضور وزیر کشور به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال معرفی و از خدمات «هاشم کارگر» رییس سابق این سازمان تقدیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تأمین و توسعه مسکن سازمان بهزیستی کشور از وجود ۱۱۲ هزار معلول بدون مسکن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور هویتی و حقوقی سازمان ثبت احوال کشور گفت: در فرآیند جدید، پس از ثبت اطلاعات ولادت توسط بیمارستان در سامانه، یک کد رهگیری برای والدین پیامک می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: انتظار می‌رود در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵، به‌ویژه در فرآیند تصمیم‌گیری مجلس شورای اسلامی، تناسب میان مأموریت‌ها و منابع حوزه جوانان مورد بازنگری قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اجرای برنامه‌ای جامع برای رفع معضلات ثبتی، موفق شد طی دو سال گذشته ضمن حل اختلافات دیرینه مالکیتی، رتبه نخست رضایتمندی مردمی در میان دستگاه‌های تابعه قوه قضاییه را به دست آورد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوان که در نزاعی خانوادگی دایی‌اش را به قتل رسانده و پس از سال‌ها حبس با رضایت اولیای دم آزاد شده بود به خاطر ورود به یک باند قاچاق مواد مخدر دستگیر و به اعدام محکوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: رعایت نکردن فاصله طولی میان خودرو‌ها عامل اصلی تصادفات زنجیره‌ای و حوادث ناگوار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از پیگیری ویژه ایمن سازی سرا‌های ناایمن بازار تهران به ویژه سرای بهشت توسط شهرداری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رایگانی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۹ آذرماه، تعداد ۵۳۱ هزار و ۳۵۷ فقره پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی وارد شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است