اقتصادی 19:04 - 21 آبان 1403
دومین حراج ربع سکه طلای ضرب ۱۴۰۳ با تخصیص ۶۷۴۳ قطعه به پایان رسید.

دومین حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ برگزار شد/ تخصیص بیش از ۶۷۰۰ قطعه ربع سکه ۱۴۰۳ در مرکز مبادله

دومین حراج ربع سکه طلای ضرب ۱۴۰۳ در حالی با تخصیص ۶۷۴۳ قطعه به پایان رسید که کل ثبت سفارش این سکه، ۱۱ هزار و ۶۷۴ قطعه بوده است؛ این آمار نشان می دهد که حدود ۶۰ درصد متقاضیان، برنده حراج ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ شده‌اند.

سی و سومین حراج سکه طلا امروز دوشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شد و در مجموع ۹۶۱۹ قطعه انواع سکه به متقاضیان تخصیص داده شد.

 در این حراج، مجموع تمام سکه ثبت سفارش شده، ۴۶۵۵ قطعه است که حجم تخصیصی، ۲۳۴۱ قطعه با میانگین قیمت ۴۷ میلیون و ۵۷۶ هزار تومان اعلام می شود.

همچنین از مجموع ۱۲۸۹ قطعه نیم سکه ثبت سفارش شده، ۵۳۵ قطعه با میانگین قیمت ۲۴ میلیون و ۲۵۸ هزار تومان به متقاضیان تخصیص داده شد.

شایان ذکر است، در حراج ربع سکه نیز  ۱۱ هزار و ۶۷۴ قطعه ربع سکه ثبت سفارش شد که ۶۷۴۳ قطعه با میانگین قیمت ۱۴ میلیون و ۳۱۱ هزار تومان تخصیص داده شد. بدیهی است، در بین متقاضیان افرادی بالاتر و افرادی پایین تر از این قیمت‌ها، قیمت پیشنهادی اعلام کرده و به آنها تخصیص داده شده است.

این گزارش حاکی است، از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۲ تاکنون، ۳۳ حراج از طریق سامانه معاملات سکه طلای مرکز مبادله ایران برگزار شده است که طی این حراج ها، در مجموع ۴۵۸ هزار و ۵۷۵ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص ۲۴۴ هزار و ۱۹۴ قطعه، نیم سکه ۸۳ هزار و ۳۳۲ قطعه و تمام سکه ۱۳۱ هزار و ۴۹ قطعه است.

منبع: مدیریت ارتباطات مرکز مبادله ایران


12115727
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی کشوری از معرفی دو وب‌سایت فاقد مجوز فعالیت به معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های استان تهران با هدف صدور دستور انسداد خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مصوبه هیأت مقررات‌زُدایی در خصوص حذف الزام شهرداری‌ها نسبت به دریافت مجوز از سوی شرکت‌های پخش کالا برای فعالیت در سطح شهر را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته شاهد بارش باران در بسیاری از نقاط کشور به ویژه شهر‌های شمالی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته شاهد بارش باران در بسیاری از نقاط کشور به ویژه شهر‌های شمالی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: این هفته با ورود موج جدید سرما به کشور صرف گاز در بخش‌های خانگی و تجاری ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در دوره سرد سال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:ایران کشوری سهل، ارزان و امن با جایگاه جغرافیایی ویژه است، اما این‌ها دلیل نمی‌شود که تکمیل کریدورهای خود را پیگیری نکنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق تهران گفت:هزینه‌های بالای لجستیک که تا ۲ برابر متوسط هزینه‌های جهانی است، انگیزه‌های بخش خصوصی را کاهش داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت و وزیر راه و شهرسازی درباره مسائل روز حوزه انرژی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و پروژه‌های مشترک بین دو وزارتخانه گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۸ آذرماه در مجموع ۴۱ میلیارد و ۳۳۴ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است که بیش از ۳۰ میلیارد دلار مربوط به صنایع است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است