اقتصادی 19:04 - 21 آبان 1403
دومین حراج ربع سکه طلای ضرب ۱۴۰۳ با تخصیص ۶۷۴۳ قطعه به پایان رسید.

دومین حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ برگزار شد/ تخصیص بیش از ۶۷۰۰ قطعه ربع سکه ۱۴۰۳ در مرکز مبادله

دومین حراج ربع سکه طلای ضرب ۱۴۰۳ در حالی با تخصیص ۶۷۴۳ قطعه به پایان رسید که کل ثبت سفارش این سکه، ۱۱ هزار و ۶۷۴ قطعه بوده است؛ این آمار نشان می دهد که حدود ۶۰ درصد متقاضیان، برنده حراج ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ شده‌اند.

سی و سومین حراج سکه طلا امروز دوشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شد و در مجموع ۹۶۱۹ قطعه انواع سکه به متقاضیان تخصیص داده شد.

 در این حراج، مجموع تمام سکه ثبت سفارش شده، ۴۶۵۵ قطعه است که حجم تخصیصی، ۲۳۴۱ قطعه با میانگین قیمت ۴۷ میلیون و ۵۷۶ هزار تومان اعلام می شود.

همچنین از مجموع ۱۲۸۹ قطعه نیم سکه ثبت سفارش شده، ۵۳۵ قطعه با میانگین قیمت ۲۴ میلیون و ۲۵۸ هزار تومان به متقاضیان تخصیص داده شد.

شایان ذکر است، در حراج ربع سکه نیز  ۱۱ هزار و ۶۷۴ قطعه ربع سکه ثبت سفارش شد که ۶۷۴۳ قطعه با میانگین قیمت ۱۴ میلیون و ۳۱۱ هزار تومان تخصیص داده شد. بدیهی است، در بین متقاضیان افرادی بالاتر و افرادی پایین تر از این قیمت‌ها، قیمت پیشنهادی اعلام کرده و به آنها تخصیص داده شده است.

این گزارش حاکی است، از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۲ تاکنون، ۳۳ حراج از طریق سامانه معاملات سکه طلای مرکز مبادله ایران برگزار شده است که طی این حراج ها، در مجموع ۴۵۸ هزار و ۵۷۵ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص ۲۴۴ هزار و ۱۹۴ قطعه، نیم سکه ۸۳ هزار و ۳۳۲ قطعه و تمام سکه ۱۳۱ هزار و ۴۹ قطعه است.

منبع: مدیریت ارتباطات مرکز مبادله ایران


12115727
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:از فردا چهارشنبه شاهد کاهش دمای هوا در شهر‌های شمالی خواهیم بود و پایان هفته هم جوی آرام در بسیاری از مناطق کشور پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» راه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه و تقویت روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان ایران و ارمنستان بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:بر اساس قانون بودجه امسال صورت‌حساب کاغذی مؤدیان از ابتدای دی ماه دیگر اعتبار مالیاتی ندارد. 
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل‌های شورای رقابت، محاسبات قیمت خودرو را بر اساس ضوابطی انجام می‌دهیم که مبتنی بر صورت‌های مالی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل‌های شورای رقابت، محاسبات قیمت خودرو را بر اساس ضوابطی انجام می‌دهیم که مبتنی بر صورت‌های مالی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب منطقه ۲ تهران از کشف بیش از ۷ هزار انشعاب غیرمجاز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای مرکز آمار بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «تخم مرغ ماشینی» با ۹.۷ درصد، «شیر پاستوریزه» با ۶.۲ درصد و «خامه پاستوریزه» با ۵.۶ درصد است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مصوبه هیأت مقررات‌زدایی در خصوص حذف اخذ عوارض شهری از تاکسی‌های اینترنتی را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: افزایش قیمت تمام شده زمین که زمینه ساز افزایش قیمت تمام شده ساخت مسکن می‌شود از طریق حذف ماده ۵۰ انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه‌ای با ابراز تأسف از وقوع سانحه برای «رضا امیرخانی» در جریان پرواز با پاراگلایدر اعلام کرد: خلبان گواهینامه معتبر پروازی نداشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است