اقتصادی 19:04 - 21 آبان 1403
دومین حراج ربع سکه طلای ضرب ۱۴۰۳ با تخصیص ۶۷۴۳ قطعه به پایان رسید.

دومین حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ برگزار شد/ تخصیص بیش از ۶۷۰۰ قطعه ربع سکه ۱۴۰۳ در مرکز مبادله

دومین حراج ربع سکه طلای ضرب ۱۴۰۳ در حالی با تخصیص ۶۷۴۳ قطعه به پایان رسید که کل ثبت سفارش این سکه، ۱۱ هزار و ۶۷۴ قطعه بوده است؛ این آمار نشان می دهد که حدود ۶۰ درصد متقاضیان، برنده حراج ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ شده‌اند.

سی و سومین حراج سکه طلا امروز دوشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شد و در مجموع ۹۶۱۹ قطعه انواع سکه به متقاضیان تخصیص داده شد.

 در این حراج، مجموع تمام سکه ثبت سفارش شده، ۴۶۵۵ قطعه است که حجم تخصیصی، ۲۳۴۱ قطعه با میانگین قیمت ۴۷ میلیون و ۵۷۶ هزار تومان اعلام می شود.

همچنین از مجموع ۱۲۸۹ قطعه نیم سکه ثبت سفارش شده، ۵۳۵ قطعه با میانگین قیمت ۲۴ میلیون و ۲۵۸ هزار تومان به متقاضیان تخصیص داده شد.

شایان ذکر است، در حراج ربع سکه نیز  ۱۱ هزار و ۶۷۴ قطعه ربع سکه ثبت سفارش شد که ۶۷۴۳ قطعه با میانگین قیمت ۱۴ میلیون و ۳۱۱ هزار تومان تخصیص داده شد. بدیهی است، در بین متقاضیان افرادی بالاتر و افرادی پایین تر از این قیمت‌ها، قیمت پیشنهادی اعلام کرده و به آنها تخصیص داده شده است.

این گزارش حاکی است، از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۲ تاکنون، ۳۳ حراج از طریق سامانه معاملات سکه طلای مرکز مبادله ایران برگزار شده است که طی این حراج ها، در مجموع ۴۵۸ هزار و ۵۷۵ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص ۲۴۴ هزار و ۱۹۴ قطعه، نیم سکه ۸۳ هزار و ۳۳۲ قطعه و تمام سکه ۱۳۱ هزار و ۴۹ قطعه است.

منبع: مدیریت ارتباطات مرکز مبادله ایران


12115727
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: همزمان با کاهش دمای هوا شاهد افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها از فردا ۱۵ دی ماه خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام رئیس مرکز آمار ایران، مرحله آزمایشی سرشماری ۱۴۰۵ به طور همزمان در سراسر کشور آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در افزایش تخصیص اراضی مسکونی به پروژه‌های حمایتی و کاهش قیمت مسکن دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت:آنچه مستقیماً بازار ارز را تحت تأثیر قرار می‌دهد، عرضه ارز حاصل از صادرات غیرنفتی و بازگشت آن به چرخه اقتصاد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کار صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، گفت: از فردا ۱۵ دی، تمام ارزی را که پیش از این شرکت‌های پتروشیمی در تالار اول عرضه می‌کردند، در تالار دوم عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ساعت پروازهای امارات از فرودگاه امام خمینی از ۴:۳۰ صبح به ۹:۳۰ تا ۱۰ ژانویه تغییر کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد: پرواز‌های شرکت هواپیمایی امارات به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) لغو نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:واحد کیفی سازی بنزین (CCR) شرکت پالایش نفت تهران و RHU پالایشگاه نفت اصفهان در صورت رفع چالش‌های موجود در سال آینده تکمیل خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است