اقتصادی 13:41 - 28 مرداد 1401
رئیس کل گمرک ایران در همایش فرماندهان پلیس امنیت اقتصادی، با تشریح اقدامات و برنامه ها، همکاری گمرک و پلیس امنیت اقتصادی را بر اساس دستورالعمل های تدوین شده توسط سازمان جهانی گمرک در این خصوص را ضروری خواند.

تشریح برنامه و اقدامات گمرک برای ایجاد امنیت اقتصادی و تسهیل تجارت

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از گمرک،‌ علیرضا مقدسی رئیس کل گمرک ایران با اعلام این مطلب گفت: براساس این دستورالعمل، در مبادی رسمی کشور یکسری وظایف مختص گمرک است و یکسری وظایف هم بین پلیس و گمرک هم پوشانی دارد که در سند سازمان جهانی گمرک اشاره شده و هر کشوری براساس قوانین بومی داخلی می تواند به گونه ای این هم پوشانی را انجام دهد که با منابع محدود مشترک موجب هم افزایی شود.

رئیس کل گمرک ایران افزود: کارکنان گمرک در مبادی رسمی کشور با توجه به تجربه و شناخت محیطی که از فعالیت در مرزها دارند در چارچوب قوانین و مقررات و تلاش شبانه روزی در حال انجام وظایف در حوزه تجارت و ایجاد امنیت اقتصادی هستند.

مقدسی در این همایش به بیان و تشریح وظایف و اقدامات گمرک در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ایجاد امنیت اقتصادی پرداخت و افزود: اقدامات گمرک در چارچوب وظایف و مسئولیت ها در حوزه امنیت اقتصادی و مبارزه با قاجاق کالا و مواد مخدر باعث شده کشفیات زیادی توسط همکاران گمرک انجام شود.

مقدسی در مورد عملکرد گمرک در کشفیات مواد مخدر گفت: با تلاش همکاران گمرک تنها در هفته اخیر، ۳ محموله بزرگ مواد مخدر به وزن یک هزار و ۲۲۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه کشف شد.

رئیس کل گمرک ایران با اشاره به شرح وظایف و پیچیدگی مسئولیت های گمرک گفت: گمرک به رغم تمام وظایف و مسئولیت ها در حوزهای مختلف از جمله کسب درآمد، تسهیل در امور تجارت و ترانزبت، مسافری و دیگر رویه های گمرکی که دارد، تمام تلاش خود را انجام داده است تا اقدامات مثبتی را در زمینه ایجاد امنیت اقتصادی در مبادی رسمی را فراهم کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص اقدامات گمرک در راستای همکاری و هم افزایی با پلیس امنیت اقتصادی اظهار داشت: در راستای مبارزه مطلوب تر با قاچاق کالا ، گمرک ایران در مبادی رسمی کشور امکاناتی در اختیار پلیس امنیت اقتصادی قرار داده است تا انجام وظایف به نحو مطلوبی انجام شود.

علیرضا مقدسی با تشکر و قدردانی از فرماندهی پلیس امنیت برای برگزاری همایش و تعاملات فیمابین، برگزاری دوره های آموزشی مشترک، تبادل اطلاعات بین طرفین با هدف همکاری بهتر در راستای ایجاد امنیت اقتصادی را بسیار با اهمیت خواند.

انتهای پیام/


11659518
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: ۸۰۰ میلیون دلار برای بازسازی و نوسازی ناوگان حفاری و تجهیزات این شرکت اختصاص یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا یکشنبه در شمال شرق و شرق، وزش باد و کاهش نسبی دما انتظار می رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اندیشکده صنایع پتروشیمی بیان کرد: از مجموع ۱.۶۴۰ مگاوات برق تولیدی از منابع تجدیدپذیر در ایران، ۸۷۰ مگاوات آن از انرژی خورشیدی تأمین می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص کل بورس در هفته کاری که گذشت با افزایش ۱.۶۶  درصدی به عدد ۲،۹۷۴،۵۳۱ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: احتمالاً این اصلاح ادامه‌دار خواهد بود، اما ارزش معاملات قابل توجه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۳ مهرماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۳ مهرماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: در سال نخست برنامه هفتم اهداف برخی محصولات حدود ۱۰۰ درصد محقق شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از فردا ۲۶ مهرماه پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری برای آبان ماه آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصاد مالی: صورت‌حساب الکترونیک نه تنها موجب کاهش فرار مالیاتی می‌شود بلکه زمینه ساز تقویت سرمایه در گردش خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است