سیاسی 23:10 - 31 تیر 1400
۱۶ تشکل دانشجویی علوم پزشکی سراسر کشور در نامه‌ای خطاب به سیدابراهیم رئیسی، اولویت‌های نظام سلامت ایران را به دولت سیزدهم یادآور شدند.

نامه ۱۶ تشکل دانشجویی علوم پزشکی کشور به رئیسی

به گزارش ایسنا، در ابتدای این بیانیه خطاب به سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری منتخب آمده است:

حکمرانی خوب نظام سلامت منجر به عملکرد بهتر نظام سلامت و در نهایت، دستیابی به نتایج سلامتی بهتر برای مردم جامعه می‌شود و ضروری است ابعاد پنج گانه حاکمیت شامل مشارکت معنادار، شفافیت، استفاده از شواهد برای تصمیم‌سازی، پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری مورد توجه تصمیم‌سازان نظام سلامت قرار گیرد و اصلاح حاکمیت نظام سلامت با تولیت وزارت بهداشت، با جدیت توسط رئیس جمهور مطالبه گردد.

در ادامه این بیانیه با تاکید بر ضرورت ایجاد و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت، اجرای طرح پزشک خانواده، پیشگیری و مبارزه با فساد و تعارض منافع و افزایش شفافیت و پاسخگویی در نظام سلامت، اظهار کرد: با عنایت به کلام رهبری و توجه خاص به وضعیت حساس نظام سلامت کشور که حدود 17% از بودجه عمومی را به خود اختصاص می دهد و با چالش های عمیقی همچون پایان دادن به کرونا، جلوگیری از ورشکستی دانشگاه ها و تامین دارو روبرو است انتظار می رود حضرتعالی انتخابی صاحب تجربه مدیریتی ملی، کارآمد و با روحیه جوان داشته باشید چراکه مجالی برای آزمون و خطا و از دادن فرصت ها نمانده است.



در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به ویژگی‌های وزیر بهداشت تصریح شده است: باتوجه به بند 9-6 سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری که تدوین تعرفه خدمات و مراقبت های سلامت مبتنی بر شواهد و بر اساس ارزش افزوده با حق فنی واقعی یکسان برای بخش دولتی و غیردولتی در نظر گرفته شده است. بی توجهی و عدم اجرای این قانون ریشه بسیاری از مشکلات و آسیب ها می باشد و باعث افزایش هزینه های کمرشکن و به زیر خط فقر رفتن بسیاری از بیماران شده است. ایجاد ساز و کاری جهت ترغیب اساتید و متخصصان به حضور بیشتر در مراکز درمانی و آموزشی دولتی با هدف رفاه مردم و با درنظر گرفتن عدم توان پرداخت هزینه های بخش خصوصی و جلوگیری از ضعف آموزشی دانشجویان بسیار حائز اهمیت است.

در ادامه این بیانیه آمده است: توسعه کمی و کیفی بیمه های بهداشتی و درمانی با هدف همگانی ساختن بیمه پایه درمان، کاهش سهم مردم از هزینه های درمان تا آنجا که بیمار جز رنج بیماری، دغدغه و رنج دیگری نداشته باشد، ارائه خدمات فراتر از بیمه پایه توسط بیمه تکمیلی، اصلاح نظام پرداخت مبتنی بر کیفیت عملکرد، افزایش کارآیی، ایجاد درآمد عادلانه و ترغیب انگیزه های مثبت ارائه کنندگان خدمات و توجه خاص به فعالیتهای ارتقاء سلامت و پیشگیری در مناطق محروم.

در بخش دیگری از این بیانیه تاکید شده است: امروزه ارائه خدمات سلامت به مردم هرچند از کیفیت، تخصص و آموزش اندکی دور شده و دچار برخورد شهرداری مابانه و صرفا خدمات نگر شده است.

در پایان این بیانیه آمده است: در پایان جنبش دانشجویی مسلمان در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور وظیفه خود می بیند در راستای تحقق مسئولیت اجتماعی خود، برای دستیابی به این مهم، بیشینه تلاش و تکاپوی علمی و اجرایی خود را در طبق اخلاص گذارد.

انتهای پیام


11157938
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه عمان درباره آخرین وضعیت مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه یکشنبه وزیر امور خارجه عراق به‌صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای رهبری جنبش حماس در نامه‌ای خطاب به عراقچی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی سربلندی برای جمهوری اسلامی ایران گزارش کاملی از آخرین وضعیت اجرای توافق آتش‌بس در غزه ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با بیان این که مذاکرات اخیر نشانه‌های امیدوارکننده‌ای به همراه داشت، گفت: آماده اقدامات احتمالی آمریکا هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در پیامی در فضای مجازی به کنجکاوی ترامپ پاسخ داد و نوشت: تسلیم نمی‌شویم، چون ما ایرانی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: برخی جنبه‌های توافق احتمالی می‌تواند حتی بهتر از توافق سال ۲۰۱۵ باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیئت دولت گزارش جامعی از وضعیت آب و برق کشور ارائه و اعلام شد که برنامه‌های مدیریت مصرف، تقویت ظرفیت نیروگاهی و کنترل تنش آبی با رویکردی پایدار و زیرساخت‌محور در حال اجراست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استقرار الگوی «حکمرانی پاسخ‌محور»، اصلاح فرایند‌های فرابخشی و تقویت هم‌افزایی میان دستگاه‌ها را پیش‌شرط ارتقای بهره‌وری و تسریع در تحقق سیاست‌ها دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به حوادث دی‌ماه، بر شفافیت و اطلاع‌رسانی دقیق ابعاد این حوادث تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتی اعلام کرد آنچه به داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شده، قطعی نیست و صرفا نتیجه بررسی هیات‌های شهرستان‌هاست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است