علمی فناوری 21:58 - 19 خرداد 1404
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به باور غلط «مادران در دوران شیردهی می‌توانند هر نوع و میزانی از موادغذایی را مصرف کنند» پرداخت.

مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت بی‌رویه کالری هستند؟

باشگاه خبرنگاران جوان - دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا در دوران شیردهی مادران مجاز به دریافت بی‌رویه کالری هستند؟، اعلام کرد: مادران شیرده به طور کلی برای تامین نیازهای تغذیه ای خود در دوره شیردهی به کالری بیشتری نیاز دارند، اما مجاز به دریافت زیاد از حد کالری نیستند.

«مقدار کالری اضافی مورد نیاز برای یک زن شیرده تحت تأثیر سن، شاخص توده بدنی، سطح فعالیت و میزان و نوع شیردهی او (به طور انحصاری شیردهی و یا شیر دهی در کنار تغذیه با شیرخشک) است».

براساس این گزارش، علاوه براین، پس از وارد شدن سایر غذاها به رژیم غذایی نوزاد، نیاز کالری مادر هم مقداری کاهش می یابد. از طرف دیگر، باید به این نکته هم توجه شود که در مادرانی که دریافت غذایی آنها کمتر از حد مطلوب است (کمتر از ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ کالری در روز)، تولید شیرکاهش می یابد.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرده که با توجه به شرایط فیزیولوژیک و میزان و نوع شیردهی مادر، سطح کالری دریافتی تنظیم و از افزایش یا کاهش بیش از حد کالری دریافتی خودداری شود.

منبع: وزارت بهداشت


12199016
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به باور غلط «مادران در دوران شیردهی می‌توانند هر نوع و میزانی از موادغذایی را مصرف کنند» پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای که اخیراً توسط تیمی از کالج کینگ لندن انجام شده، رابطه بین تغییرات باکتری‌ها در دهان و روده و ایجاد علائم شناختی در بیماری پارکینسون را آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان قدرتمندترین انفجاری که تاکنون در کیهان مشاهده شده و یک پدیده کیهانی مرموز است را کشف کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص بیماری‌های عفونی گفت: بیماری بروسلوز (تب مالت) یک بیماری مشترک بین انسان و دام است و مصرف لبنیات آلوده به ویژه پنیر، شیر و بستنی از مهم‌ترین راه‌های انتقال تب مالت به شمار می‌رود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی با تاکید بر اینکه تولید غذا باید مبتنی بر دانش باشد، گفت: لازم است با دیپلماسی سلامت سطح تعاملات علمی را افزایش داده و از دانش‌های دیگران نیز استفاده کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که حضور دانش‌آموزان در دوره پیش‌دبستانی موجب آمادگی بهتر آنها برای ورود به مدرسه و کاهش نرخ تکرار پایه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو اقدامات انجام شده در جهت تامین ایمنی غذا را تشریح کرد و از برنامه‌ریزی انجام شده برای غنی سازی آرد با ویتامین دی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در مدیریت حوزه غذا، گفت: به اندازه‌ای که درباره هوش مصنوعی شعار داده‌ایم، در عمل از آن استفاده نکرده‌ایم؛ در حالی که بهره‌برداری از قابلیت‌های این فناوری می‌تواند تحول‌آفرین باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی در تمامی مدارس دولتی و غیردولتی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است