علمی فناوری 13:31 - 20 تیر 1403
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در طول چند سال اخیر واردات مکمل به صفر رسیده است.

مکمل‌های دارویی تولید داخل پاسخگوی نیاز کشور هستند

سیدحیدر محمدی٬‌ رئیس سازمان غذا و دارو در اولین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور حاضر شد.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در اولین همایش سراسری مدیران فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور گفت: بازار مکمل در کشور بازار بزرگی است و تولید داخل پاسخگوی نیاز کشور است . در طول چند سال اخیر واردات مکمل به صفر رسیده است.

او گفت:  فراورده‌های طبیعی و سنتی ظرفیت‌های فراوانی دارند که البته بازار آن ها در اندازه‌ای که مد نظرمان است، بزرگ نیست و باید در حوزه فرهنگ‌سازی استفاده از این فرآورده‌ها اقداماتی انجام شود.

محمدی افزود: در دولت سیزدهم در کمیسیون ماده ۲۰ مصوب شد داروخانه‌های طب سنتی و طبیعی با شرایط تسهیل شده و ویژه در سلامتکده‌ها تاسیس شوند.

او ادامه داد:‌ در حوزه شیرخشک بیشترین حجم نیاز داخل با تولید در کشور رفع می‌شود و تنها بخش کوچکی از شیرخشک‌های رژیمی، متابولیک و یا ماده اولیه که تولید آن برای تولیدکنندگان صرفه اقتصادی ندارد، وارداتی هستند.

محمدی گفت: مردم به تضمین سازمان غذا و دارو روی سلامت محصولات غذایی، دارویی و مکمل اطمینان دارند؛ بنابراین نظارت‌های پسینی باید با جدیت بیشتری دنبال شود.




12071966
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته عضو هیئت مدیره نظام پزشکی تهران دارو‌های غیر مجاز مانند سقط جنبن در فضای مجازی به صورت غیر قانونی به فروش می‌رسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دانش پژوهان ایران در مسابقات قهرمانی تیمی ریاضیات جهان گفت: دانش پژوهان دختر تهرانی در این مسابقات جهانی خوش درخشیدند و موفق به پنج نشان طلا شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو، اسامی جدیدی از کرم‌های مرطوب‌کننده فاقد مجوز و تاییدیه ایمنی را منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: مصرف نوشابه‌های گازدار نه‌تنها نقشی در کاهش حالت تهوع ندارد بلکه می‌تواند در درازمدت سلامت افراد را تهدید کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت از راه‌اندازی هفت دستگاه سیکلوترون در کشور با هدف تأمین رادیودارو‌های موردنیاز خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییسی از آغاز اجرای نسخه جدید طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در پنج شهرستان پیشرو کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نکاتی را درباره سطوح مطالبات دانشجویان در کشور مطرح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری، در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ تخت سوختگی در کشور کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری، در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ تخت سوختگی در کشور کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اورژانس استان تهران از وقوع تصادف چند دستگاه خودرو در اتوبان تهران–قم و اعزام نیرو‌های ویژه امدادی به محل خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است