اقتصادی 10:20 - 30 دی 1403
سخنگوی شرکت گاز استان تهران:میزان مصرف گاز در استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته به بیش از ۱۱۲ میلیون مترمکعب در روز رسید که رشد 11 درصدی داشته است.

افزایش ۱۱ درصدی مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری در ۲۴ ساعت گذشته

علی اصغر نوایی سخنگوی شرکت گاز استان تهران گفت: با ورود جبهه هوای سرد به کشور و کاهش دمای هوا در استان تهران میزان مصرف گاز در استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته به بیش از ۱۱۲ میلیون مترمکعب در روز رسید.

وی ادامه داد: همزمان با این کاهش دمای هوا میزان مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جز با افزایش ۱۱ درصدی همراه بوده است.

سخنگوی شرکت گاز استان تهران بیان کرد:  از هم وطنان عزیز درخواست می‌شود با پیوستن به پویش دو درجه در محیط منزل و کار در تامین گاز پایدار دربرای تمامی نقاط کشور به ویژه نقاط دور دست همکاری لازم فراهم شود.


12142871
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، از احتمال افزایش حقوق کارکنان دولت در دو مرحله طی سال آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پول را خیلی وقت‌ها فقط «وسیله پرداخت» می‌بینیم. اما واقعیت این است که پول، یک فناوری اجتماعی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از فردا دسترسی برخی بانک‌های ناتراز به سامانه ساتنا را محدود می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:طی دو روز آینده در نیمه شمالی، دوشنبه و سه‌شنبه در شرق کشور، کاهش دما و از سه شنبه تا پایان هفته روند افزایش دما در این مناطق رخ می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از دوخطه‌سازی مسیر ریلی کاشمر به بافق و همچنین از مشهد به سرخس و نیز برقی‌سازی آن با هدف افزایش ظرفیت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، مؤدیان برای بهره‌مندی از بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان تا ۲۸ بهمن ماه فرصت دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۲۶ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ثقفی گفت: طی ۱۸ ماه گذشته بیش از ۱۰ هزار تن سازه دریایی ساخته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نیرو با اشاره به بهره‌برداری ۷۵۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاه خورشیدی در نقاط مختلف کشور، اعلام کرد: با افتتاح این پروژه‌ها، ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور به حدود ۴ هزار و ۲۰۰ مگاوات افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیر محمدی گفت:از سال آینده خودرو‌های هیبریدی با مصرف سوخت کمتر از ۵ لیتر در چرخه تولید قرار خواهند گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است