اقتصادی 11:49 - 19 اردیبهشت 1400

ورق فولادی را از بورس می خریدند و در بازار می فروختند

سهیل معمارباشی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد گلایه قطعه سازان نسبت به وضعیت تأمین ورق فولادی، اظهار داشت: حدود ۶ ماه دستورالعملی در وزارت صمت تدوین شد و با مصوبه‌ای که از ستاد هماهنگی اقتصادی گرفتند، این دستورالعمل ابلاغ شده است. هدف اصلی این دستورالعمل شفاف سازی و رساندن مواد اولیه مورد نیاز به قیمت مناسب به واحدهای تولیدی واقعی است.

مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صمت افزود: تولیدکنندگان واقعی که تأمین کننده نیازهای صنعت خودرو هستند نباید هیچ گونه نگرانی در خصوص تأمین ورق فولادی داشته باشند؛ قطعه سازان پروسه ثبت نام را باید حتماً در سامانه بهین یاب آغاز کنند و هر چه سریع‌تر تعیین سهمیه شوند.

مواد اولیه باید به دست تولیدکننده واقعی برسد

وی در مورد نگرانی واحدهای قطعه سازی از ایرادات محیط زیست بر پروانه‌های بهره برداری، گفت: مصوبه‌ای در خصوص محیط زیست داریم که اگر قرار بر ایجاد تغییراتی برای واحدهای موجود باشد، نیازی به استعلام از محیط زیست نیست. لذا برای همه این موارد فکر شده است؛ من فکر می‌کنم تعلل واحدها به دلیل واهمه از تغییراتی است که رخ داده ولی باید بدانند که هدف از این دستورالعمل شفاف سازی وضعیت و رساندن مواد اولیه با قیمت مناسب به تولیدکننده واقعی است.

معمارباشی افزود: در ورق فولادی در کل کشور کمبود داریم لذا وقتی واحدهای تولیدی همراه با واحدهای واسطه‌ای به بورس وارد می‌شوند، قیمت ورق با قیمت بسیار بالایی تعیین می‌شود و هزینه تمام شده را برای واحدهای تولیدی واقعی و صنعت خودرو افزایش می‌دهد؛ از این رو سعی داریم این سطح رقابت را با مدیریت کردن تقاضا کاهش دهیم اما هدف این نیست که واحد تولیدکننده با محدودیت مواجه شود.

وی با بیان اینکه واحدها برای تأمین ورق فولادی به هیچ وجه نگران نباشند، تاکید کرد: راهکارها دیده شده و هر جا مشکلی باشد مشکل را حل می‌کنیم اما حتماً واحدها باید در سامانه بهین یاب ثبت نام کنند و این موضوع تغییر ناپذیر است.

عرضه ورق فولادی در بازار آزاد!

مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صمت در مورد واحدهای خاطی، اظهار داشت: اینکه در بازار ورق فولادی وجود دارد به چه معناست؟ یعنی برخی از واحدها از بورس ورق فولادی خریده اند و در بازار عرضه کرده اند؛ یعنی خرید به چرخه تولید ما وارد نشده است. همین مساله نشان داد که اتفاقاتی در حوزه ورق فولادی و قطعه سازی در حال رخ دادن است از این رو معاونت امور صنایع وزارت صمت برای مقابله با این مساله و کمک به واحدهای تولیدی واقعی ورود کرد. انتظارمان این است که واحدها نیز به ما کمک کنند تا این دستورالعمل کامل اجرا شود و هر جا مشکلی وجود داشت قطعاً مشکل را حل می‌کنیم.

وی در مورد سقف زمانی خرید ورق فولادی به واسطه سامانه بهین یاب، گفت: آخرین مهلت ثبت نام در سامانه بهین یاب و تعیین سهمیه و خرید خرداد ماه است.


11058422
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:نوار غربی تا روز یکشنبه روند افزایش نسبی دما و دوشنبه وزش باد و کاهش نسبی دما انتظار می رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج - تهران حدفاصل پلیس راه مهرشهر تا امامزاده طاهر را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت گاز استان تهران گفت: گشت ویژه پایش و کنترل مصرف گاز ادارات دولتی و اماکن عمومی با حضور ۱۲۰ گروه تخصصی بازرسی آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از بهره برداری ۴۵۰۰ واحد مسکونی در قالب پروژه‌های شهری و روستایی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: صرفاً بخش جمع‌آوری و انتقال گاز‌های فلر، بدون احتساب تجهیزات پالایشی، ۱.۱ میلیارد دلار هزینه داشته و تا به امروز ۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرک سازمان امور مالیاتی کشور به فعالان اقتصادی گفت: بر اساس قانون، از اول دی‌ماه ۱۴۰۴، صورتحساب‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: صبح امروز لکوموتیو قطار مسافری میانه- تهران، هنگام ورود به ایستگاه هشتگرد از خط خارج شد. خوشبختانه ،به هیچ یک از مسافران آسیبی وارد نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاح نقاط حادثه‌خیز به ۹۵۵ نقطه و ساخت راه‌های روستایی به ۲۹۰۰ کیلومتر رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشته شاخص کل با رشد ۲.۹۷ درصد به ۳،۳۷۹،۸۵۶ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، بازار تجهیزات ریکاوری و تندرستی در ایران با رشد قابل‌توجهی روبه‌رو شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است