اقتصادی 21:54 - 01 فروردین 1404
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تشدید بارش‌ها در نواحی شمال وغرب کشور خبر داد.

تمامی شهرهای شمالی کشور تا اواسط بارانی خواهند بود

صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه امشب جمعه در شهرهای شمالی و نواحی غربی شاهد بارش باران و برف خواهیم بود گفت: در استان‌های گیلان، اردبیل، زنجان، قزوین، کرمانشاه، کردستان، ایلام، لرستان، خوزستان، چهار محال و بختیاری، شمال بوشهر، شمال و غرب فارس، نیمه غربی اصفهان، مرکزی، همدان، قم، البرز، تهران، مازندران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بصورت پراکنده در برخی مناطق گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و شمال سمنان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در نقاط مستعد تگرگ و در ارتفاعات البرز و زاگرس مرکزی بارش برف رخ داده است.

وی ادامه داد: فردا شنبه در جنوب غرب نوار شمالی کشور، مرکز، جنوب، شمال غرب و استان های واقع در دامنه های جنوبی البرز، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی بارش رخ می دهد.

ضیائیان با بیان اینکه روز یکشنبه در شمال شرق سواحل دریای خزر برخی مناطق واقع در شرق مرکز جنوب شمال غرب دامنه و ارتفاعات زاگرس جنوبی بارش باران رخ داد گفت: روز دوشنبه در شمال شرق، برخی مناطق شرق، جنوب شرق و سواحل دریای خزر بارش پیش بینی می شود. سه شنبه بارش ها محدود به نوار شمالی کشور خواهد شد.

وی تاکید کرد: امشب جمعه در بیشتر مناطق واقع در نیمه غربی مرکز و جنوب شرق، شنبه در مناطق مرکزی و شمال غرب، یکشنبه و دوشنبه در بیشتر مناطق نیمه شرقی و مرکز، سه شنبه در شرق و جنوب شرق کشور در بعضی از ساعت ها وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد وخاک انتظار می رود. همچنین از امشب تا یکشنبه در بیشتر مناطق نیمه شمالی کشور دما کاهش می یابد.

او بیان کرد: طی دو روز آینده دریای خزر و شمال خلیج فارس و یکشنبه خلیج فارس و دریای خزر مواج است.

 


12169465
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت:همزمان با برنامه ریزی صورت گرفته و فرهنگ سازی میزان خود اظهاری در سامانه دوبرابر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور از توزیع روزانه ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ تن مرغ در استان تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های خروجی ته آن به ویژه کرج _ قزوین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: همکاری‌های گازی ایران و ترکمنستان مقدمه تجارت منطقه‌ای گاز خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه‌ای از رفع محدودیت صادرات سیب زمینی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: با شروع زود هنگام قطعی برق، از اواسط فروردین ماه امسال به طور میانگین ۵۰ درصد محدودیت برق بر صنایع فولادی اعمال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی روز‌های جمعه و شنبه نیز برخی مناطق در شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ خواهد داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه گفت: آیین نامه اجرایی آمایش سرزمین در نوبت بررسی در صحن هیات وزیران قرار دارد و انتظار می‌رود به زودی تصویب و به عنوان دستورالعمل اجرایی ابلاغ شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی نفت ایران پنج قرارداد و تفاهم‌نامه تولید بار اول با شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی امضا کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران گفت: استفاده از فناوری‌های نوین هوش مصنوعی می‌توان فرآیند‌های پالایش و استخراج را بهینه کرد و مصرف انرژی را به شکل قابل توجهی کاهش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است