اقتصادی 22:36 - 25 اسفند 1394
رئیس‌کل بیمه مرکزی بخشنامه افزایش حق بیمه شخص ثالث در سال آینده به میزان ۱۵درصد را به شرکت‌های بیمه ابلاغ کرد و از بیمه‌گذاران خواست با توجه به آغاز اولین‌ماه حرام از ۲۱فروردین سال آینده، نسبت به خرید الحاقیه افزایش تعهدات بیمه اقدام کنند.

در بخشنامه بیمه مرکزی با اشاره به اعلام میزان دیه در سال ۱۳۹۵ از سوی قوه قضاییه، آمده‌است: از ابتدای سال ۱۳۹۵ مبلغ ریالی دیه از ۱۶۵میلیون تومان به ۱۹۰ میلیون تومان برای ماه‌های غیرحرام و از۲۲۰ میلیون تومان به ۲۵۳.۳ میلیون تومان برای ماه‌های حرام افزایش می‌یابد که بیمه‌گذاران باید برای تهیه الحاقیه مربوط به مابه‌التفاوت افزایش دیه اقدام و تعهدات بیمه‌نامه وسیله نقلیه خود را افزایش دهند.

در اطلاعیه رسمی بیمه مرکزی تصریح شده است: با توجه به عدم‌افزایش حق بیمه در سال ۱۳۹۴ (با وجود افزایش ۱۰ درصدی دیه) و عدم‌افزایش متناسب آن با دیه در سال‌های قبل، مبلغ حق بیمه شخص ثالث سال ۱۳۹۵ به تناسب مبلغ ریالی دیه، ۱۵ درصد افزایش یافته که در مقایسه با تعرفه مصوب سال ۱۳۸۹ هیأت وزیران متضمن ۲۶ درصد تخفیف است. به گفته بیمه مرکزی، هیچ‌گونه افزایشی در نرخ حق بیمه شخص ثالث صورت نگرفته و افزایش مبلغ حق بیمه صرفا ناشی از افزایش تعهدات بدنی از ۲۲۰ میلیون تومان به253.3 میلیون تومان) و تعهدات مالی (از ۵.۵میلیون تومان به ۶.۳میلیون تومان) است. براساس قانون، به حق بیمه هر خودرو 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده اضافه می‌شود.

حداکثر حق بیمه سالیانه شخص ثالث و حوادث راننده در سال1395 را در جدول روبه‌رو بخوانید.

جدول

مبلغ حق بیمه برای وسایل نقلیه سواری با کاربری آژانس، تاکسی، کرایه و مسافرکش شخصی درون‌شهری، 20درصد و سواری کرایه و مسافرکش شخصی برون‌شهری، 35درصد بیشتر از حق بیمه وسایل نقلیه سواری مشابه است.

درصورتی‌که وسیله نقلیه بارکش برای حمل مواد منفجره به‌کار رود، 50 درصد و چنانچه برای حمل مواد سوختنی مایع و گازی‌شکل استفاده شود، 25درصد به حق بیمه مربوط اضافه می‌شود.

به وسایل نقلیه عمومی که متعلق به بیمه‌گذار بوده و مخصوص جابه‌جایی کارکنان آن باشد یا درصورتی‌که متعلق به مراکز آموزشی بوده و مخصوص حمل‌ونقل دانش‌آموزان و دانشجویان باشد و نیز به وسایل نقلیه عمومی شهری 20درصد تخفیف داده خواهد شد.

درمورد وسایل نقلیه‌ای که برای تعلیم رانندگی به‌کار می‌روند 15درصد به حق بیمه مربوط اضافه می‌شود.

چنانچه از سال ساخت وسیله نقلیه بیش از 15سال گذشته باشد، به ازای هر سال مازاد بر 15سال، 2درصد و حداکثر 10درصد به حق بیمه مربوط اضافه می‌شود.

 


7761093
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ­مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: برای جایگزینی موتورسیکت‌های فرسوده با موتورسیکت‌های برقی، تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی و با موتور سیکلت‌های بنزینی تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی تخصیص می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری نقش بسیار موثری در کاهش سفته‌بازی و بازگرداندن نقدینگی به مسیر طبیعی تولید دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدنی زاده با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات دانشگاه‌ها چاره‌ای جز استقلال مالی و تقویت ارتباط آنها با صنعت نداریم، گفت: نظام مالی دانشگاه به اصلاح نیاز دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبکه بانکی طی هفت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ مبلغ ۵ هزار و ۴۶۹ همت تسهیلات پرداخت کرده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ یک هزار و ۷۲۴ همت معادل ۴۶.۱ درصد افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت: مجموع پیشرفت زیرسازی راه‌آهن چابهار_ زاهدان به ۹۵ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ترانزیت حدود ۱۱ میلیون تن کالا از مرزهای زمینی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه گفت:طی هفته‌های اخیر با توقف صادرات و تولید انبوه، کمبودی در عرضه گل روز مادر نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور گفت: بنابر آمار اعلامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ۷۰ درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به روند تامین ارز به واردات مواد اولیه شاهد کمبود عرضه شیرخشک هستیم که با استمرار این روند وضعیت در ماه‌های آتی بحرانی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حال حاضر قیمت دلار در بازار آزاد به مرز‌های بی‌سابقه‌ای رسیده و فعلا خبری از توقف روند نیست! بسیاری از کارشناسان بر این باورند این افزایش نرخ دلایل متعددی دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است