اقتصادی 22:36 - 25 اسفند 1394
رئیس‌کل بیمه مرکزی بخشنامه افزایش حق بیمه شخص ثالث در سال آینده به میزان ۱۵درصد را به شرکت‌های بیمه ابلاغ کرد و از بیمه‌گذاران خواست با توجه به آغاز اولین‌ماه حرام از ۲۱فروردین سال آینده، نسبت به خرید الحاقیه افزایش تعهدات بیمه اقدام کنند.

در بخشنامه بیمه مرکزی با اشاره به اعلام میزان دیه در سال ۱۳۹۵ از سوی قوه قضاییه، آمده‌است: از ابتدای سال ۱۳۹۵ مبلغ ریالی دیه از ۱۶۵میلیون تومان به ۱۹۰ میلیون تومان برای ماه‌های غیرحرام و از۲۲۰ میلیون تومان به ۲۵۳.۳ میلیون تومان برای ماه‌های حرام افزایش می‌یابد که بیمه‌گذاران باید برای تهیه الحاقیه مربوط به مابه‌التفاوت افزایش دیه اقدام و تعهدات بیمه‌نامه وسیله نقلیه خود را افزایش دهند.

در اطلاعیه رسمی بیمه مرکزی تصریح شده است: با توجه به عدم‌افزایش حق بیمه در سال ۱۳۹۴ (با وجود افزایش ۱۰ درصدی دیه) و عدم‌افزایش متناسب آن با دیه در سال‌های قبل، مبلغ حق بیمه شخص ثالث سال ۱۳۹۵ به تناسب مبلغ ریالی دیه، ۱۵ درصد افزایش یافته که در مقایسه با تعرفه مصوب سال ۱۳۸۹ هیأت وزیران متضمن ۲۶ درصد تخفیف است. به گفته بیمه مرکزی، هیچ‌گونه افزایشی در نرخ حق بیمه شخص ثالث صورت نگرفته و افزایش مبلغ حق بیمه صرفا ناشی از افزایش تعهدات بدنی از ۲۲۰ میلیون تومان به253.3 میلیون تومان) و تعهدات مالی (از ۵.۵میلیون تومان به ۶.۳میلیون تومان) است. براساس قانون، به حق بیمه هر خودرو 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده اضافه می‌شود.

حداکثر حق بیمه سالیانه شخص ثالث و حوادث راننده در سال1395 را در جدول روبه‌رو بخوانید.

جدول

مبلغ حق بیمه برای وسایل نقلیه سواری با کاربری آژانس، تاکسی، کرایه و مسافرکش شخصی درون‌شهری، 20درصد و سواری کرایه و مسافرکش شخصی برون‌شهری، 35درصد بیشتر از حق بیمه وسایل نقلیه سواری مشابه است.

درصورتی‌که وسیله نقلیه بارکش برای حمل مواد منفجره به‌کار رود، 50 درصد و چنانچه برای حمل مواد سوختنی مایع و گازی‌شکل استفاده شود، 25درصد به حق بیمه مربوط اضافه می‌شود.

به وسایل نقلیه عمومی که متعلق به بیمه‌گذار بوده و مخصوص جابه‌جایی کارکنان آن باشد یا درصورتی‌که متعلق به مراکز آموزشی بوده و مخصوص حمل‌ونقل دانش‌آموزان و دانشجویان باشد و نیز به وسایل نقلیه عمومی شهری 20درصد تخفیف داده خواهد شد.

درمورد وسایل نقلیه‌ای که برای تعلیم رانندگی به‌کار می‌روند 15درصد به حق بیمه مربوط اضافه می‌شود.

چنانچه از سال ساخت وسیله نقلیه بیش از 15سال گذشته باشد، به ازای هر سال مازاد بر 15سال، 2درصد و حداکثر 10درصد به حق بیمه مربوط اضافه می‌شود.

 


7761093
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان چای کشور، در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ تجارت خارجی چای ایران با رشد ۲۳.۶ درصدی در واردات و ۱۰.۲ درصدی در صادرات همراه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سواحل مکران و بندر چابهار دروازه واردات و صادرات کشور به شمار می‌رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ۱۴۰۴ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به بهمن‌۱۴۰۳ معادل ۴۶.۳ درصد اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: هرگونه گران‌فروشی بلیت هواپیما از سوی آژانس‌ها و نمایندگان فروش منجر به لغو مجوز فعالیت خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» لیست تولید کنندگان صنایع روشنایی در ایران شامل برندهای معتبری همچون شاه چراغ پارسیان یا شرکت هایی نظیر مازی‌نور، گلنور، پارس شعاع توس، پارس اروند، افراتاب، یکتا افروز، نمانور، مدنور و لوپ لایت است که در حوزه تولید چراغ‌های صنعتی، اداری، خان...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، با افزایش آپارتمان‌نشینی و قدیمی‌تر شدن تاسیسات ساختمان‌ها، نیاز به خدمات فنی منزل به یک مسئله جدی و فوری تبدیل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران گفت:بر اساس برآورد سازندگان، میانگین هزینه ساخت هر واحد حدود ۱۰۰ متری که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد، به طور متوسط حدود ۲.۵ میلیارد تومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت:بخشی از تمرکز ساخت و ساز‌ها موجود ناشی از توزیع رانت‌های اقتصادی و سیاسی است. در برخی طرح‌های توسعه شهری، امتیازاتی ایجاد شده که سود آن عمدتاً به مالکان زمین در تهران رسیده و این مزیت در سایر نقاط کشور وجود ندارد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را بیان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به بهمن۱۴۰۴ نسبت به ۱۲ ماه منتهی به بهمن ۱۴۰۳ معادل ۴۶.۳ درصد از سوی بانک مرکزی اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است