بین‌الملل 19:13 - 05 مهر 1401

حملات ترکیه باعث کوچ اجباری کشاورزان از استان دهوک شده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، یک مقام محلی در شهرستان «العمادیه» استان دهوک واقع در شمال عراق تاکید کرد که حملات بی امان ترکیه باعث کوچ اجباری و جمعی کشاورزان از این استان شده است.

وی افزود: ما شاهد کوچ دسته جمعی کشاورزان از مناطق العمادیه، کانی، ماسی، زاخود و عقره در استان دهوک به خاطر حملات ترکیه به این مناطق هستیم.

این مقام محلی در استان دهوک تاکید کرد که تنها به خاطر حملات یک هفته گذشته بیش از ۲۰ روستای کشاورز نشین تحت تاثیر قرار گرفته و این بر اوضاع اقتصادی استان تاثیر گذاشته است.

این در حالی است که منابع خبری عراقی روز گذشته اعلام کردند که جنگنده های ترکیه مناطقی در استان سلیمانیه در شمال عراق را تحت حملات شدید خود قرار دادند.

بر همین اساس، «کامران حسن» از مقامات محلی استان سلیمانیه امروز اعلام کرد که چند روستا واقع در در حوزه این بخش آماج حمله جنگنده‌های ترکیه قرار گرفته است.


11697805
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های حوزه خلیج‌فارس پس از حمله اسرائیل به قطر درصدد تشکیل یک گنبد موشکی مشترک برای دفاع از خود هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت روسیه در تهران از شهروندان روس خواست هنگام سفر به ایران از به اشتراک گذاشتن فیلم و عکس خودداری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا ابراز تمایل کرد روسای جمهور روسیه، اوکراین و آمریکا را برای یک شام صلح میزبانی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان و نروژ اعلام کردند برای کمک به ذخائر تسلیحاتی اوکراین جمعا ۷۰۰ میلیون یورو به کی‌یف اهدا خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع رسانه‌ای مدعی شدند که عربستان و مصر در تلاش هستند از حمله جدید رژیم اسرائیل به ایران جلوگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا اظهارات ناتو درباره امکان حمله پیش‌دستانه علیه روسیه را اقدامی هماهنگ‌شده برای جلوگیری از پیشرفت تماس‌های دیپلماتیک درباره اوکراین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا در تلاش است با استناد به ماده ۱۲۲ پیمان اتحادیه، مبنای حقوقی توقیف صد‌ها میلیارد یورو دارایی‌های دولتی روسیه را فراهم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کره جنوبی می‌گوید باید از همسایه شمالی خود بخاطر رفتار سلف خود در پخش کردن اعلامیه‌های ضد تبلیغاتی عذرخواهی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیلاری کلینتون در اظهاراتی تند در کنفرانس «اسرائیل هیوم» اعلام کرد که روایت اسرائیل در جهان «فاجعه‌بار و غیرموثر» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار بات‌یام، با انتشار پیامی ویدئویی ادعا کرد که سپاه پاسداران ایران در تلاش است برخی از ساکنان شهر را برای همکاری اطلاعاتی جذب کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است