اقتصادی 16:40 - 06 خرداد 1402
آمارهای موسسه کپلر نشان می‌دهد که عربستان در ماه آوریل روزانه حدود 200 هزار بشکه گازوئیل و بنزین از روسیه وارد کرده و محموله‌های مشابهی را راهی کشورهای اروپایی کرده است.

عربستان مسیر جدید صادرات غیرمستقیم گازوئیل روسیه به اروپا

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، آمارهای موسسه کپلر نشان می‌دهد که عربستان در ماه آوریل روزانه 174 هزار بشکه گازوئیل و بنزین از روسیه وارد کرده است و این در حالی است که ماه قبل از آن واردات این محصولات به عربستان سعودی از روسیه 137 هزار بشکه در روز بود.

این رقم برای ماه می هم افزایش یافت و به 191 هزار بشکه در روز رسیده است که بالاترین میزان در 6 سال گذشته محسوب می‌شود. در عین حال عربستان به بزرگ‌ترین صادرکننده گازوئیل و بنزین به اروپا تبدیل شده و در این مسیر از روسیه سبقت گرفته است.

نکته حائز اهمیت آنکه برخلاف هندی‌ها که فرآورده‌های تولیدی نفت روسیه را به اروپا صادر می‌کنند، سعودی‌ها گازوئیل روسیه را وارد کرده ولی گازوئیل خود را راهی اتحادیه اروپا می‌کنند؛ چراکه انتقال گازوئیل روسیه به اروپا نقض تحریم‌های غرب علیه این کشور است.

آمارهای موسسه کپلر نشان می‌دهد که عربستان سعودی طی ماه گذشته توانسته با پشت سر گذاشتن آمریکا به دومین صادرکننده بنزین و گازوئیل در جهان تبدیل شود. حدود 35 درصد نفت و گازوئیل صادراتی عربستان به اروپا و انگلیس رفته و روسیه همچنان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت و گازوئیل در جهان است.

پایان پیام/


11901233
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان برنامه و بودجه گفت: میلیارد‌ها دلار ارز در اختیار تراستی‌های بانکی و غیربانکی قرار دارد. با همکاری بانک مرکزی و شورای عالی امنیت ملی، موانع شناسایی و انتقال این ارز‌ها برطرف شده و از هفته آینده ارز‌های مذکور وارد بازار خواهد شد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان برنامه بودجه گفت: رقم ارز ترجیحی را در قالب سبد کالا یا نقدی به خود مردم می‌دهیم و ماهانه به هر نفر حداقل ۷۰۰ هزار تومان تعلق می‌گیرد و از دی ماه آمادگی داریم این رقم را به مردم بدهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پروژه بهسازی ترانزیت ترمینال ۴ فرودگاه بین‌المللی مهرآباد با هدف ارتقای کیفیت خدمات آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: موج بارشی جدید از بعد از ظهر پنجشنبه و طی روز جمعه در شمال غرب، غرب کشور فعال خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرزانه صادق با تاکید بر اینکه بازآفرینی شهری باید با نگاه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دنبال شود، به معاونان خود ماموریت داد، ساماندهی محدوده‌های در خطر را با جدیت دنبال کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به هشدار کاهش محسوس دما و یخبندان، کشاورزان هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور به ۶۵۰ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه هماهنگی تیم اقتصادی دولت درخصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم در بانک مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق گفت: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور تا بهمن‌ماه به ۵۰۰۰ مگاوات و در سال آینده به ۱۱ هزار مگاوات افزایش می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است