علمی فناوری 14:25 - 01 فروردین 1402

سازمان ملل خواستار به صفر رسیدن انتشار دی اکسید کربن تا سال ۲۰۴۰

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی جی تی ان، پیش از این سال ۲۰۵۰، به عنوان سال به صفر رساندن انتشار گاز دی اکسید کربن اعلام شده بود. ولی سازمان ملل از کشورهای ثروتمند خواسته رسیدن به این هدف را ده سال به جلو بیندازند.

دبیرکل سازمان ملل متحد این تحول را به منظور "خنثی کردن بمب ساعتی اقلیمی" ضروری توصیف کرده است. گوترش با ارائه گزارشی از سوی هیئت بین دولتی تغییرات آب و هوایی در مورد تأثیرات و مسیر گرمایش جهانی، ارزیابی صریحی از چالش موجود برای جلوگیری از شکل‌گیری یک فاجعه آب و هوایی ارائه کرد.

دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی ویدئویی در این مورد گفت: «بشریت روی یک لایه یخ نازک قرار دارد و این یخ به سرعت در حال ذوب شدن است.»

گوترش گفت: «جهان هنوز فرصت دارد تا میانگین افزایش دما را به ۱.۵ درجه سانتیگراد در مقایسه با دوران پیش از صنعتی شدن محدود کند، اما این مستلزم "جهش سریع و کوانتومی در اقدامات آب و هوایی" توسط همه کشورها در همه بخش‌ها است.»

گوترش اذعان کرد: «کشورهای مختلف سطوح مختلفی از مسئولیت و توانایی برای تغییر مسیر دارند و کشورهای ثروتمند باید متعهد به صفر کردن تولید و انتشار گاز دی اکسید کربن تا سال ۲۰۴۰ باشند. این محدودیتی است که همه کشورها باید به دنبال رعایت آن باشند.»

در حال حاضر، بیشتر کشورهای ثروتمند سال ۲۰۵۰ را برای به صفر رساندن انتشار گاز دی اکسید کربن تعیین کرده‌اند، اما برخی، مانند فنلاند (۲۰۳۵)، یا آلمان و سوئد (۲۰۴۵) جاه طلب تر هستند.


11845225
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه راهنمای آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متا در حال احیای برنامه دیرینه خود برای عرضه ساعت هوشمند خود است، پروژه‌ای که ابتدا در سال ۲۰۲۱ و قبل از توقف، آغاز شد و ممکن است امسال این ساعت را در بازار ببینیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پوست صرفاً یک مانع محافظ برای بدن نیست، بلکه شاخص مهمی از سلامت داخلی آن نیز هست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان اخیرا در مورد گسترش حملات RenEngine از طریق بازی‌ها به شدت هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پی حوادث اخیر و تجمع‌های دانشجویی روز‌های گذشته توضیحاتی ارائه داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته اجرای طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت، دستورالعمل جامع طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۵ را به رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و رئیس اورژانس ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کشف یک اقیانوس پنهان زیر یخ، راز ۲۳ میلیون ساله در قطب جنوب را فاش کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاهدات رفتاری نشان می‌دهد استفاده از محتوای دیجیتال در ماه مبارک رمضان، به ویژه پس از افطار افزایش می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسته‌های اینترنت موبایل اپراتور‌ها به میزان ۱۸ درصد افزایش یافت. این افزایش قیمت از بامداد سه‌شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ اعمال شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ائم‌مقام رئیس کل سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ گفت: ارز دارو و مواد اولیه تولید داخل و برند ژنریک داشته همان ۲۸۵۰۰ تومان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است