اقتصادی 15:46 - 02 تیر 1403
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۵ میلیون تن گندم از کشاورزان‌خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰۰ هزارتن رشد داشته است.

خرید تضمینی گندم به ۵ میلیون تن رسید

عطاءالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۵ میلیون تن گندم با ارزش ۸۸ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰۰ هزارتن افزایش داشته است.

او از پرداخت ۳۰ همت مطالبات گندمکاران خبرداد و گفت: تاکنون ۵۸ همت از مطالبات کشاورزان پرداخت نشده است که انتظار می رود طبق وعده مسئولان هرچه سریع تر پرداخت شود.

هاشمی ادامه داد: خوزستان با یک میلیون و ۶۵۰ هزارتن، گلستان ۹۷۰ هزارتن، فارس ۵۴۰ هزارتن و ایلام ۳۰۰ هزارتن رتبه های اول تا چهارم تولید را به خود اختصاص داده‌اند.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با اصلاح روند پرداخت و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران پیش بینی می شود که میزان خرید تضمینی گندم از ۱۲ میلیون تن فراتر رود که در این صورت نیازی به واردات حتی یک کیلو گندم نداریم.

خبرنگار: آزاده محبی


12066188
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پستانک نوزاد وسیله‌ای سیلیکونی یا لاتکسی است که برای ارضای غریزه مکیدن نوزاد طراحی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امکان خرید آنلاین نقره برای اهداف مصرفی و سرمایه‌گذاری کاملاً فراهم شده است و این روش به سرعت در حال جایگزینی با معاملات سنتی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواسط هفته آینده تا پایان هفته همزمان با کاهش دما شاهد افزایش غِلظت آلاینده‌های جوی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب گفت: سالانه اراضی کشاورزی کشور به ۵ میلیون تن انواع کود شیمیایی و مواد آلی نیاز دارد که حداکثر ۳.۵ میلیون تن کود توسط بخش دولتی و خصوصی تامین می شود‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ از قانون برنامه هفتم عقب‌گردی در سیاست‌گذاری زمین و مانعی برای تحقق اهداف تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در ۹ ماهه امسال، ۹۵ درصد از مجموع کالا و تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی از منابع داخلی تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآورد اعتبارات موجود، هدف‌گذاری ما برای سال ۱۴۰۴ اجرای نزدیک به ۳۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در بخش کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با اداراتی که دمای آن‌ها از ۲۰ درجه سانتی گراد بیشتر شود، برخورد می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک از افزایش قیمت دام زنده خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو دام زنده ۴۱۰ تا ۴۲۰ هزارتومان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است