اجتماعی 09:38 - 10 مهر 1401

جدیدترین وضعیت ترافیکی تهران/ عدم فعالیت کامیونت‌ها تا ساعت ۹ صبح

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: با رصدی که از طریق دوربین‌های مرکز کنترل ترافیک از سطح معابر شهر تهران از وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های پایتخت در صبح یکشنبه دهم مهر ماه ۱۴۰۱ و فعالیت مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، شاهد شروع ترافیک صبحگاهی و حجم بالای ترددها در سطح معابر شهر تهران بودیم.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: بزرگراه شهید زین الدین در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه یادگار امام (ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست شاهد بار ترافیکی هستیم.

شریفی ادامه داد: بزرگراه شهید همت در مسیر غرب به شرق از جنت آباد، شهید حکیم درمسیر غرب به شرق از شهید ستاری، شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح دارای ترافیک می‌باشند.

سرهنگ شریفی گفت: بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، بزرگراه شهید حاج قاسم‌سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد، مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گل‌ها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم.

وی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیرغرب به شرق از استاد معین و جانبازان از میدان امام رضا (ع)، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند.

شریفی افزود: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ از ابتدای صبح و در تمامی تقاطع‌ها، معابر و میادین شهر تهران و مقابل و اطراف مراکز آموزشی و مدارس بمنظور روان سازی و کنترل ترافیک حضور دارند و طرح جناغی ها بمنظور نظم بخشی به بزرگراه‌ها در حال اجراست.

وی از والدین خواست به جهت سوار و یا پیاده کردن دانش آموزان خودروی خود را مقابل مدارس پارک نکرده و یک لحظه نیز مقابل درب مدرسه متوقف نشوند چرا که هیمن اقدام آنان باعث ایجاد ترافیک در محدوده می‌گردد.

شریفی به ساعات کار کامیونت‌ها نیز در سطح شهر تهران اشاره داشت و گفت: فعالیت این کامیونت‌ها در سطح شهر تهران تا ساعت ۹ صبح ممنوع است و این کامیونت‌های خدماتی باید از ساعت ۹ صبح به بعد اقدام به توزیع محصولات خود نمایند.


11700458
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم و امنیت کامل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران همزمان با برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، در جمع راهپیمایان پایتخت حضور یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه تداوم همان شور و شعور انقلابی سال ۱۳۵۷ دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن اشاره به اینکه حضور مردم سرمایه اجتماعی بزرگی برای کشور است، حل مشکلات اشتغال را مستلزم تغییر ریل اقتصاد دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا)، با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن با بیان اینکه مردم با حضور خود پیامشان را داده‌اند و تأکید کرد که این انقلاب ماندنی است و مسئولان باید بیش از گذشته برای رفع مشکلات اقتصادی مردم تلاش کنند....
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: مردم همچنان پایبند ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب هستند و با این ملت و این حضور از آمریکا و صهیونیست‌ها هیچ هراسی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از به‌کارگیری بیش از سه هزار نیروی خدمات شهری و صد‌ها دستگاه ماشین‌آلات تخصصی در مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، با حضور در راهپیمایی پرشور ۲۲ بهمن، بر اهمیت روایت فرهنگی انقلاب اسلامی با زبان هنر و مشارکت نسل کودک و نوجوان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک سنگین در محور‌های منتهی به شمال کشور به ویژه جاده هراز، چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که پایان محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی منوط به خروج کامل جمعیت است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است