اقتصادی 15:54 - 05 فروردین 1402

رفع رفوری تعرض به ۴۱۶ هزار مترمربع اراضی دولتی در ایام نوروز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، ارسلان مالکی اظهار داشت: از مجموع ۱۳۷ مورد تعرض به اراضی دولتی، به مساحت ۴۱۶ هزار متر مربع در این یک هفته، خوشبختانه تمامی آنها توسط همکاران تلاشگر ما در یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در استان‌های کشور رفع شده است.

این مقام مسؤول ادامه داد: از لحاظ مساحت وقوع و رفع تعرض یگان حفاظت استان‌های اصفهان، فارس و جنوب کرمان بیشترین آمار و از لحاظ ارزش ریالی زمین‌های رفع تعرض شده، البرز، تهران و فارس بهترین عملکرد را در میان یگان‌های حفاظت داشته‌اند.

مالکی همچنین گفت: در بخش اجرای احکام قضائی هم در این هفته در استان بوشهر یک مورد زمین به مساحت تقریبی ۴۸ هزار متر مربع به بیت‌المال بازگردانده شد.

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن با تقدیر از اقدامات پرسنل یگان حفاظت این سازمان اعلام کرد: متأسفانه در ایام تعطیلات نوروزی برخی افراد سودجو زمینه را برای دست‌درازی به اراضی دولتی، مساعد می‌یابند که امیدواریم اقدامات هوشمندانه و آماده باش تمامی نیروهای یگان حفاظت در سراسر کشور بتوانیم با این قبیل افراد برخورد شایسته را داشته باشیم.


11847879
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: مالیات بر سوداگری نقش بسیار موثری در کاهش سفته بازی و افزایش سرمایه گذاری‌های مولد دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از ابتدای هفته آینده سامانه بارشی جدید از نواحی شمال غرب کشور وارد خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از ابتدای هفته آینده سامانه بارشی جدید از نواحی شمال غرب کشور وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد به دلیل ایجاد مشکلات درسیستم‌های پرداخت و تسویه مالی پرواز‌های استانبول با تأخیر و لغو مواجه شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد به دلیل ایجاد مشکلات درسیستم‌های پرداخت و تسویه مالی پرواز‌های استانبول با تأخیر و لغو مواجه شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: عملیات ریل‌گذاری راه‌آهن قزوین-زنجان به اتمام رسیده و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۳ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران گفت: ما از گاز حاصل از فاضلاب برای تولید انرژی استفاده می‌کنیم و سالانه نزدیک به ۵۰ هزار مگاوات برق از این طریق تولید می‌شود. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است