اقتصادی 16:11 - 16 مرداد 1401
وزارت برق عراق اعلام کرد که با وجود کمبود سوخت و وضع جدول زمان بندی خاموشی‌ها در استان‌های مختلف، اما کربلای معلی به دلیل ایام عاشورا قطعی برق ندارد.

بغداد: استان کربلا‌ در ایام عاشورا قطعی برق ندارد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از الفرات نیوز، وزارت برق عراق اعلام کرد که استان کربلا امروز در ایام عاشورای حسینی ۳۰ درصد بیشتر به نسبت سال گذشته برق دریافت کرده است.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: وزارت برق عراق با طرح‌هایی اضطراری و راهبردی و بزرگ تعداد خطوط انتقال برق و ترانسفورماتور را وارد چرخه کرده و برای رفع مشکلات عمده کمبود برق استفاده کرده است.

بر اساس این بیانیه، وزارت برق عراق با وجود نبود بودجه، کمبود سوخت و افزایش تقاضا سعی کرده است که شرایط خاص برخی استان‌ها نظیر کربلای معلی را ملاحظه کند که در آنجا مناسبت‌های دینی برگزار می‌شود و از همین رو برق این استان به نسبت ۲۵ تا ۳۰ درصد به نسبت سال گذشته بیش‌تر شده است.

وزارت برق عراق ضمن تاکید بر هماهنگی بالا با دولت محلی کربلا و نصیف الخطابی، استاندار کربلا برای تامین برق استان در ایام محرم گفت: بخش قدیمی کربلا که به طور کامل از برنامه زمانبندی‌های خاموشی‌ها مستثنی شده است و همه استان و شهرهای آن هم در  روزهای نهم و دهم محرم الحرام به دلیل سالروز شهادت امام حسین(ع) قطعی برق نخواهند داشت.

انتهای پیام/


11647758
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت در دیدار با نخست‌وزیر تاجیکستان، از هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری و ایجاد کارخانجات مشترک خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:گسترش همکاری‌های تجاری، دارویی و معدنی ایران و تاجیکستان و بهره گیری از دانش مهندسان در بهره‌برداری از معادن تاجیکستان از مهم‌ترین دستاورد‌های سفر به تاجیکستان بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری بر مدیریت پرواز‌های نوروزی و رعایت حقوق مسافر تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سالانه بیس از ۱۰۰ میلیون تُن فرآورده نفتی در کشور جابه‌جا می‌شود که حدود ۱۷ درصد از مجموع جابه‌جایی کالای کشور را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت اعمال «نظارت حداکثری» در همه ابعاد صنعت هوانوردی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: از امشب تا ابتدای هفته آینده شاهد جوی پایدار و افزایش دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بخشنامه اجرای ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری در ماه مبارک رمضان ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: طرح تشدید و کنترل نظارت‌های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز تا پایان ایام نوروز ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در دیدار با وزیر توسعه اقتصادی و تجارت جمهوری تاجیکستان بر توسعه تولید مشترک بین دو کشور با ایجاد شهرک صنعتی مشترک تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به اینکه جمعیت سالمند در حال افزایش است، نیاز به پرستار سالمند با تجربه و حرفه‌ای بیشتر از پیش احساس می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است