سیاسی 22:39 - 30 دی 1403
کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به توافق آتش بس نکاتی را بیان کرد.

آمریکا در صدد فتنه افکنی در عراق است

روح الله مدبر کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به توافق آتش بس بیان کرد: پیام این توافق این بود که بعد از یکسال و چند ماه جنایات متعدد صهیون ها اولا سازمان ها و نهادهای بین المللی رسوا شدند که بیش از یکسال دربرابر انواع جنایات سکوت کردند. رسوایی تروئیکای اروپایی نیز موضوع دیگری بود که اتفاق افتاد . انگلیس فرانسه و آلمان در کنار آمریکا انواع جنایات را انجام دادند. 

وی ادامه داد: سربلندی ملت فلسطین موضوع دیگری بود که در این توافق شاهد آن بودیم ملتی که به تنهایی با انواع سختی های غیر قابل تصور مقاومت کردند و توجهی به سراب غرب نکردند . البته رژیم غاصب اسرائیل ثابت کرده است که به هیچ توافقی پایبند نیست اما امیدوارم که ملت فلسطین بتوانند از چنگال رژیم صهیونی نجات یابند.

مدبر با اشاره به فتنه بعدی آمریکا در منطقه بیان کرد: قدم بعدی آمریکا  و برنامه بعدی اش این است که عراق را وارد بحران کنند برنامه ای که طرف آمریکایی در پیش گرفته است برای خلع سلاح حشد الشعبی نشان از این دارد که طرف آمریکایی بعد از سوریه در صدد است که فتنه ای را در عراق ایجاد کند که نیاز به هوشیاری ملت عراق دارد.  حشد الشعبی یک جریان حافظ منافع عراق است و اگر آنها بخواهند به سمت امتیاز دادن به آمریکا حرکت کنند عراق را به دولت ضعیف بدل میکنند که رهبر معظم انقلاب نیز به این امر اشاره داشتند.


12143281
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سفرا و رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در کشور‌های قاره آمریکا، آخرین تحولات سیاست خارجی کشور و همچنین موضوعات مرتبط با روابط با کشور‌های قاره آمریکا مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگر تاریخ معاصر می‌گوید بخشی از جوانان ما جذب تبلیغات و رسانه‌های آن‌سوی مرز‌ها می‌شوند که سهم اصلی این وضعیت به ضعف عملکرد در داخل بازمی‌گردد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اول مجلس می‌گوید اگر می‌خواهند مذاکره‌ای داشته باشند باید در چارچوب مباحث هسته‌ای باشد و از این نوع مذاکره، هم مجلس و هم مردم حمایت می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بقائی درباره روند هماهنگی برای انجام مذاکرات میان ایران و آمریکا گفت: برنامه‌ریزی برای انجام مذاکرات طی چند روز آینده صورت گرفته است و مشورت‌ها برای تعیین محل انجام گفت‌و‌گو‌ها نیز در جریان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر اینکه اعتبارات مرتبط با سلامت مردم نباید در حوزه‌های دیگر هزینه شود، گفت: در تخصیص منابع ممکن است بتوان برخی نیاز‌های درجه دوم جامعه را مدیریت کرد، اما در مورد نیاز به درمان و دارو هیچ‌گونه تعللی قابل قبول نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور از تکمیل و اصلاح فهرست اولیه اسامی جانباختگان ناآرامی‌های اخیر خبر داد و گفت: سامانه‌ای به آدرس hamdard.dolat.Ir به منظور بررسی ابهامات در اختیار همه شهروندان قرار گرفته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با همتای قطری خود گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح جایگزین شهید سپهبد باقری در هیئت عالی نظارت بر حُسن اجرای سیاست‌های کلی نظام شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کویت به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تامین اقلام معیشتی و مایحتاج مردم در شرایط فعلی باید در راس برنامه‌ها و تدابیر دولت و سایر قوا باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است