سیاسی 22:39 - 30 دی 1403
کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به توافق آتش بس نکاتی را بیان کرد.

آمریکا در صدد فتنه افکنی در عراق است

روح الله مدبر کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به توافق آتش بس بیان کرد: پیام این توافق این بود که بعد از یکسال و چند ماه جنایات متعدد صهیون ها اولا سازمان ها و نهادهای بین المللی رسوا شدند که بیش از یکسال دربرابر انواع جنایات سکوت کردند. رسوایی تروئیکای اروپایی نیز موضوع دیگری بود که اتفاق افتاد . انگلیس فرانسه و آلمان در کنار آمریکا انواع جنایات را انجام دادند. 

وی ادامه داد: سربلندی ملت فلسطین موضوع دیگری بود که در این توافق شاهد آن بودیم ملتی که به تنهایی با انواع سختی های غیر قابل تصور مقاومت کردند و توجهی به سراب غرب نکردند . البته رژیم غاصب اسرائیل ثابت کرده است که به هیچ توافقی پایبند نیست اما امیدوارم که ملت فلسطین بتوانند از چنگال رژیم صهیونی نجات یابند.

مدبر با اشاره به فتنه بعدی آمریکا در منطقه بیان کرد: قدم بعدی آمریکا  و برنامه بعدی اش این است که عراق را وارد بحران کنند برنامه ای که طرف آمریکایی در پیش گرفته است برای خلع سلاح حشد الشعبی نشان از این دارد که طرف آمریکایی بعد از سوریه در صدد است که فتنه ای را در عراق ایجاد کند که نیاز به هوشیاری ملت عراق دارد.  حشد الشعبی یک جریان حافظ منافع عراق است و اگر آنها بخواهند به سمت امتیاز دادن به آمریکا حرکت کنند عراق را به دولت ضعیف بدل میکنند که رهبر معظم انقلاب نیز به این امر اشاره داشتند.


12143281
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: باید در کنار و همدل با خواسته‌های مردم، در مقابل مداخلات خارجی ایستاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور و دیگر مقام‌های آمریکایی درباره امور داخلی ایران را شدیداً محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، شامگاه ۱۲ دی هم‌زمان با شب میلاد حضرت علی (ع)، با حضور در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»، با جمعی از دختران خردسال و نوجوان تحت مراقبت در این مرکز دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تأکید کرد: هیچ‌یک از اعضای کابینه بر اساس روابط سیاسی، دوستی یا ملاحظات شخصی انتخاب نشده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: ایرانیان با وجود همه اختلاف‌نظر‌ها و گاهی دلخوری‌ها، در برابر هرگونه دخالت آمریکا یا هر کشور دیگری، ملتی یکپارچه و یکصدا هستند و مداخله‌جویی را به‌شدت محکوم می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس جمهور آمریکا در امور داخلی کشورمان واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» انتخابات ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برای نخستین‌بار به صورت تمام الکترونیک انجام می‌شود و داوطلبان انتخابات می‌توانند به صورت غیر حضوری ثبت‌نام کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ژست نگرانی برای مردم ایران به آمریکا نمی‌آید؛ تهدید علیه ایران، حماقت است. خطا کنند، پاسخ کوبنده‌تر می‌گیرند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پاسخ به گزافه‌گویی ترامپ با بیان اینکه مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند، گفت: هرگز صف معترضین را با مزدوران خارجی یکی نمی‌دانیم و فرزندان خود را در آغوش می‌کشیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با حضور در وزارت جهاد کشاورزی، ضمن بررسی آخرین وضعیت کالا‌های اساسی و برنامه‌های بخش کشاورزی، بر ضرورت انسجام مدیریتی و تداوم مسیر‌های تعریف‌شده در اجرای سیاست‌های دولت تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است