اقتصادی 01:51 - 07 مهر 1399
معاون مرکز مدیریت راه‌های کشور خبر داد
معاون مرکز مدیریت راه‌های کشور از افزایش ۲۵ درصدی سفرهای بین‌ استانی در شهریور ماه نسبت به متوسط پنج ماهه امسال خبر داد و گفت: در ششم شهریور ماه بیش از دو میلیون ۱۰۰ هزار تردد در محورهای اصلی مواصلاتی استان‌ها به ثبت رسیده است که رکورد بیشترین تردد را در نیمه امسال شکسته است.

رکورد سفرهای مردم در شهریور شکست+جزییات

مژگان جلیلیان در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت سفرهای مردم در شهریور ماه امسال و مقایسه آن با ماه‌ و سال‌های گذشته اظهار کرد: در شهریور ماه سال ۹۹ شاهد بیش از ۵۹ میلیون تردد بین استانی بوده ایم که ۱۶ درصد نسبت به شهریور سال گذشته کاهش داشته است. در مقایسه با شهریور ماه سال گذشته، تردد بین استانی وسایل نقلیه سبک ۱۸درصد و وسایل نقلیه سنگین ۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی افزود: با توجه به کاهش ۱۲ درصدی ترددهای بین استانی وسایل نقلیه سبک پس از سهمیه‌بندی بنزین در ماه‌های آذر، دی و بهمن (قبل از شیوع ویروس کرونا)، حدود شش درصد کاهش تردد نسبت به سال گذشته، در اثر شیوع کرونا بوده و مجموعا تردد در شش ماهه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۹ درصد کاهش داشته است.

معاون مرکز مدیریت راه‌های کشور  ادامه داد: تردد بین استانی وسایل نقلیه سبک در شهریور ماه امسال نسبت به متوسط پنج ماهه ابتدایی سال جاری ۲۵ درصد افزایش و نسبت به مرداد امسال هفت درصد افزایش یافته است. در این میان استان گلستان با ۳۴ درصد کاهش، بیشترین و استان یزد با چهار درصد کاهش، کمترین کاهش تردد بین استانی را نسبت به شهریور ماه سال گذشته تجربه کرده‌اند.

جلیلیان همچنین درباره وضعیت تردد خودروها در ایام تعطیلات چند روزه شهریور ماه امسال نیز اینگونه توضیح داد: در روز پنجشنبه ششم شهریور ماه بیش از دو میلیون و ۱۰۰ هزار تردد به ثبت رسید که بیشترین تردد بین استانی شهریور ماه و حتی شش ماهه امسال را شاهد بودیم و کمترین تردد بین استانی در شهریور ماه مربوط به دو روز پس از آن یعنی شنبه هشتم شهریور، روز تاسوعا، بوده است.

وی اظهار کرد: در شهریورماه با استفاده از ماندگاری وسایل نقلیه غیر بومی، استان‌های مازندران، اصفهان، گیلان، فارس و خراسان رضوی در صدر استان‌های جاذب سفر با بیشترین مسافر و پلاک‌های غیر بومی بودند.

انتهای پیام


10737183
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست گروه عمومی اوراسیا برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، طرح کمک فنی به ایران تصویب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و نوآوری ساتبا گفت: تولید انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور ۲۰۰ درصد رشد داشته و اکنون به بیش از ۳ هزار مگاوات رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: هفته گذشته دو منبع بانکی به ارزش ۲۰ هزار میلیارد تومان در حساب قطعه سازان کشور واریز شده و این منابع هیچ گردشی در حساب خودروسازان ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فروش و خدمات مشترکین تهران بزرگ گفت: از ابتدای سال فقط در تهران بیش از ۲ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز کشف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پنبه گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید پنبه محلوج به ۵۵ تا ۶۰ هزارتن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، باوجود فشار‌های بین‌المللی، حجم مبادلات تجاری دوجانبه ایران و چین افزایش یافته است و این نشان می‌دهد که تحریم‌ها نتوانسته‌اند تأثیر بسزایی بر این روابط داشته باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت:افزایش قیمت نهاده‌های دامی و مشکل توزیع آن زمینه ساز بالارفتن قیمت گوشت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن‌تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج گفت: عدم اجباری بودن استاندارد برنج موجب شده تا دلالان موجب شده تا دلالان برنج  را در کیسه‌های مختلف فاقد شماره ثبت و پروانه بهداشتی عرضه کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس آمار صندوق بیمه حدود ۲ هزار و ۲۰۰ راس دام در اثر تب برفکی از بین رفت و ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۶۰۰ راس دام کشتار شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای ماده ۵۰ در برنامه هفتم یکی از مهم‌ترین بند‌ها در حوزه مسکن کشور است چراکه اجرای این ماده خود زمینه ساز کاهش انحصارگری در بازار مسکن می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است