اقتصادی 20:00 - 14 آبان 1403
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: صادرات خدمات فنی مهندسی در دو دهه اخیر عقب‌گرد جدی داشته است.

صدور خدمات فنی و مهندسی به یک میلیارد دلار رسیده است

سید حمید پورمحمدی  رئیس سازمان برنامه و بودجه  در بیستمین همایش سرآمدان صنعت احداث و انرژی با بیان اینکه  حدود ۶۰ هزار شخص حقوقی  وحقیقی  در این همایش شرکت دارند که این نمونه از معدود مواردی است که‌ گفت وگوی دولت و بخش خصوصی را به نمایش گذاشته است گفت : ۵ گروه موفق از تشکل های بخش خصوصی و دولت فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۹۰۰ ضابطه فنی و مهندسی و ۸۰۰ دستورالعمل، شیوه نامه و مصوبه از این کارگروه های فنی و مهندسی تدوین و اجرایی شده است گفت: امیدواریم گفت‌وگوی بین دولت و بخش خصوصی سبب ارتقای بخش  مهندسی شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه امیدوارم گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت کمک کند تا بتوانیم به دوران اوج خود بازگردیم بیان کرد: بنده حدود ۲۰ سال قبل عضو هیات مدیره بانک توسعه اسلامی بودم. آن زمان می گفتم که قویترین پیمانکاران ایرانی هستند.

وی  توضیح داد: در آن دوره رئیس وقت بانک توسعه اسلامی برای بازدید از تونل توحید دعوت کرده بودم، که ایشان در هنگام بازدید از تونل توسط ایرانی‌ها متعجب شده بود و باور نمی‌کرد که این پروژه توسط مهندسان داخلی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه میزان صدور خدمات فنی و مهندسی در آن سال ۴.۲میلیارد دلار بود، گفت: پیش بینی کرده بودیم که صدور خدمات فنی مهندسی در یک افق ۵ ساله به ۱۸میلیارد دلار برسد.

پور محمدی  افزود: در صدور خدمات فنی مهندسی عقبگرد داشته ایم و این رقم به حدود یک میلیارد دلار کاهش یافته است، دو موضوع در دستور کار سازمان برنامه است؛ یکی مشارکت عمومی و خصوصی برای حوزه احداث و دوم هم صدور خدمات فنی و مهندسی است که امیدواریم با یک گفت‌وگو آن را به نتیجه خوبی برسانیم.

 


12112706
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیای امروز که هر کسب و کاری برای دیده شدن با ده‌ها رقیب کوچک و بزرگ رو به روست، تنها داشتن مهارت یا ارائه یک خدمت خوب کافی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: توسعه اینچه برون، استان گلستان را به دروازه ورودی شرق دریای خزر تبدیل می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شرکت راه آهن باید با تقویت مبادی مرزی، ظرفیت ترانزیت کشور را به ۱۵ میلیون تن در سال برساند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جامعه حسابداران رسمی ایران گفت: ۹۵ درصد بازار سرمایه، ۶۰ درصد از شبکه بانکی کشور و بیش از ۸۰ درصد صنعت بیمه را تحت حسابرسی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که بازار دندانپزشکی در ایران با رشد قابل توجهی رو‌به‌رو است، تقاضا برای خدمات ایمپلنت دندان در شهر‌های بزرگ مانند تهران و کرج افزایش چشمگیری یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۱ آذرماه در مجموع ۴۰ میلیارد و ۱۹۴ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ساک دستی آماده و چاپ روبان دو ابزار ساده، اما خیلی مهم برای بسته‌بندی حرفه‌ای فروشگاه‌ها هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از بازنگری کلی در طرح جامع پایانه سومار و تکمیل طرح جامع مرز خسروی خبر داد و گفت: توقف کامیون‌ها در نقطه صفر مرزی به حداقل می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است