اقتصادی 20:00 - 14 آبان 1403
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: صادرات خدمات فنی مهندسی در دو دهه اخیر عقب‌گرد جدی داشته است.

صدور خدمات فنی و مهندسی به یک میلیارد دلار رسیده است

سید حمید پورمحمدی  رئیس سازمان برنامه و بودجه  در بیستمین همایش سرآمدان صنعت احداث و انرژی با بیان اینکه  حدود ۶۰ هزار شخص حقوقی  وحقیقی  در این همایش شرکت دارند که این نمونه از معدود مواردی است که‌ گفت وگوی دولت و بخش خصوصی را به نمایش گذاشته است گفت : ۵ گروه موفق از تشکل های بخش خصوصی و دولت فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۹۰۰ ضابطه فنی و مهندسی و ۸۰۰ دستورالعمل، شیوه نامه و مصوبه از این کارگروه های فنی و مهندسی تدوین و اجرایی شده است گفت: امیدواریم گفت‌وگوی بین دولت و بخش خصوصی سبب ارتقای بخش  مهندسی شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه امیدوارم گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت کمک کند تا بتوانیم به دوران اوج خود بازگردیم بیان کرد: بنده حدود ۲۰ سال قبل عضو هیات مدیره بانک توسعه اسلامی بودم. آن زمان می گفتم که قویترین پیمانکاران ایرانی هستند.

وی  توضیح داد: در آن دوره رئیس وقت بانک توسعه اسلامی برای بازدید از تونل توحید دعوت کرده بودم، که ایشان در هنگام بازدید از تونل توسط ایرانی‌ها متعجب شده بود و باور نمی‌کرد که این پروژه توسط مهندسان داخلی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه میزان صدور خدمات فنی و مهندسی در آن سال ۴.۲میلیارد دلار بود، گفت: پیش بینی کرده بودیم که صدور خدمات فنی مهندسی در یک افق ۵ ساله به ۱۸میلیارد دلار برسد.

پور محمدی  افزود: در صدور خدمات فنی مهندسی عقبگرد داشته ایم و این رقم به حدود یک میلیارد دلار کاهش یافته است، دو موضوع در دستور کار سازمان برنامه است؛ یکی مشارکت عمومی و خصوصی برای حوزه احداث و دوم هم صدور خدمات فنی و مهندسی است که امیدواریم با یک گفت‌وگو آن را به نتیجه خوبی برسانیم.

 


12112706
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی درخواست‌های مربوط به متقاضیان جداسازی اعضای خانوار از سرپرست، تنها زمانی قابل بررسی و اقدام خواهد بود که اطلاعات مربوط به تغییرات خانوار در سامانه‌های سازمان ثبت‌احوال کشور به آدرس ncr.ir به طور کامل ثبت و تأیید شده باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: هفته آینده یکشنبه ۲ آذرماه جلسه حراج شمش طلا مرکز مبادله ارز و طلای ایران به سبب تعطیلی روز دوشنبه و عدم امکان تسویه وجوه برگزار نمی‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت: با توجه به اختلاف ۱۵۰ برابری قیمت گاز خانگی و صنعتی در طرح جدید پیشنهادی، با اعطای سهمیه ۱۰۰۰ متر مکعبی گاز رایگان به هر ایرانی و امکان معامله آن در بازار آزاد امکان کاهش ناترازی انرژی فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: بسیاری از مشوق‌ها و اختیارات مناطق آزاد طی سال‌های گذشته کمرنگ شده بود. اکنون فرایند اصلاح قانون با حمایت وزیر اقتصاد در حال نهایی شدن است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر گفت:موافقت‌های اولیه با طرف عراقی برای راه‌اندازی بازارچه مرزی شلمچه انجام شده و در ادامه همکاری مسئولان را می‌طلبد تا این امر مهم عملیاتی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه ژئو نشانه بلوغ مدیریتی در سطح ملی برای حل مشکلات عادی است گفت:تنها با نگاه فراگیر مبتنی بر جغرافیا و استفاده از ابزار‌های تحلیلی پیشرفته، می‌توان چشم‌انداز حکمرانی هوشمند را...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ابهـامات مطروحه در رابطه با مالیــات بر ارزش افـزوده کالا‌های صـادرات برگشتی و کالا‌های هیـات امنـای صـرفه جویی ارزی» اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ابهـامات مطروحه در رابطه با مالیــات بر ارزش افـزوده کالا‌های صـادرات برگشتی و کالا‌های هیـات امنـای صـرفه جویی ارزی» اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد وضعیت عرضه نهاده‌ها بدتر شده که این امر منجر به حذف گله‌ها و آسیب صنعت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مقامات هوایی کشور امارات افزایش پرواز‌های دوجانبه، توسعه مسیر‌های بین‌المللی، بهبود همکاری‌های عملیاتی و فنی و بررسی امکان راه‌اندازی مسیر‌های جدید پروازی مطرح شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است