اقتصادی 20:00 - 14 آبان 1403
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: صادرات خدمات فنی مهندسی در دو دهه اخیر عقب‌گرد جدی داشته است.

صدور خدمات فنی و مهندسی به یک میلیارد دلار رسیده است

سید حمید پورمحمدی  رئیس سازمان برنامه و بودجه  در بیستمین همایش سرآمدان صنعت احداث و انرژی با بیان اینکه  حدود ۶۰ هزار شخص حقوقی  وحقیقی  در این همایش شرکت دارند که این نمونه از معدود مواردی است که‌ گفت وگوی دولت و بخش خصوصی را به نمایش گذاشته است گفت : ۵ گروه موفق از تشکل های بخش خصوصی و دولت فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۹۰۰ ضابطه فنی و مهندسی و ۸۰۰ دستورالعمل، شیوه نامه و مصوبه از این کارگروه های فنی و مهندسی تدوین و اجرایی شده است گفت: امیدواریم گفت‌وگوی بین دولت و بخش خصوصی سبب ارتقای بخش  مهندسی شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه امیدوارم گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت کمک کند تا بتوانیم به دوران اوج خود بازگردیم بیان کرد: بنده حدود ۲۰ سال قبل عضو هیات مدیره بانک توسعه اسلامی بودم. آن زمان می گفتم که قویترین پیمانکاران ایرانی هستند.

وی  توضیح داد: در آن دوره رئیس وقت بانک توسعه اسلامی برای بازدید از تونل توحید دعوت کرده بودم، که ایشان در هنگام بازدید از تونل توسط ایرانی‌ها متعجب شده بود و باور نمی‌کرد که این پروژه توسط مهندسان داخلی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه میزان صدور خدمات فنی و مهندسی در آن سال ۴.۲میلیارد دلار بود، گفت: پیش بینی کرده بودیم که صدور خدمات فنی مهندسی در یک افق ۵ ساله به ۱۸میلیارد دلار برسد.

پور محمدی  افزود: در صدور خدمات فنی مهندسی عقبگرد داشته ایم و این رقم به حدود یک میلیارد دلار کاهش یافته است، دو موضوع در دستور کار سازمان برنامه است؛ یکی مشارکت عمومی و خصوصی برای حوزه احداث و دوم هم صدور خدمات فنی و مهندسی است که امیدواریم با یک گفت‌وگو آن را به نتیجه خوبی برسانیم.

 


12112706
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: آمار میزان تولید شیرخشک نوزاد در آبان نسبت به ماه‌های قبل ۱.۵ میلیون قوطی کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: بعد از کنار گذاشتن عاملان فروش مشکل نهاده حل نشده، اما وزارت جهاد قول همکاری داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیرو گزارش صادر شده مبنی بر احداث فرودگاه در شهرستان دزپارت، سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای احداث فرودگاه در این شهرستان صادر نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری در پی تمایل شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا به برقراری مجدد پرواز‌های آن شرکت به ایران از ۲۶ دی ماه اولین پرواز هواپیمایی لوفت‌هانزا از سرگرفته خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ساتبا گفت: در کنار مسئولیت‌های قانونی صنایع بزرگ، ایجاد نواحی خورشیدی، احداث نیروگاه‌ها و ساخت شهرک‌های خورشیدی جزو اولویت‌های ساتبا به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش محصولات گروه سایپا ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده  از ۹ آذرماه آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت: اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جهت رفع کاهش واردات بنزین بسیار مؤثر بوده، اما دولت باید ابهامات سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره را رفع کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است