اقتصادی 20:00 - 14 آبان 1403
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: صادرات خدمات فنی مهندسی در دو دهه اخیر عقب‌گرد جدی داشته است.

صدور خدمات فنی و مهندسی به یک میلیارد دلار رسیده است

سید حمید پورمحمدی  رئیس سازمان برنامه و بودجه  در بیستمین همایش سرآمدان صنعت احداث و انرژی با بیان اینکه  حدود ۶۰ هزار شخص حقوقی  وحقیقی  در این همایش شرکت دارند که این نمونه از معدود مواردی است که‌ گفت وگوی دولت و بخش خصوصی را به نمایش گذاشته است گفت : ۵ گروه موفق از تشکل های بخش خصوصی و دولت فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۹۰۰ ضابطه فنی و مهندسی و ۸۰۰ دستورالعمل، شیوه نامه و مصوبه از این کارگروه های فنی و مهندسی تدوین و اجرایی شده است گفت: امیدواریم گفت‌وگوی بین دولت و بخش خصوصی سبب ارتقای بخش  مهندسی شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه امیدوارم گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت کمک کند تا بتوانیم به دوران اوج خود بازگردیم بیان کرد: بنده حدود ۲۰ سال قبل عضو هیات مدیره بانک توسعه اسلامی بودم. آن زمان می گفتم که قویترین پیمانکاران ایرانی هستند.

وی  توضیح داد: در آن دوره رئیس وقت بانک توسعه اسلامی برای بازدید از تونل توحید دعوت کرده بودم، که ایشان در هنگام بازدید از تونل توسط ایرانی‌ها متعجب شده بود و باور نمی‌کرد که این پروژه توسط مهندسان داخلی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه میزان صدور خدمات فنی و مهندسی در آن سال ۴.۲میلیارد دلار بود، گفت: پیش بینی کرده بودیم که صدور خدمات فنی مهندسی در یک افق ۵ ساله به ۱۸میلیارد دلار برسد.

پور محمدی  افزود: در صدور خدمات فنی مهندسی عقبگرد داشته ایم و این رقم به حدود یک میلیارد دلار کاهش یافته است، دو موضوع در دستور کار سازمان برنامه است؛ یکی مشارکت عمومی و خصوصی برای حوزه احداث و دوم هم صدور خدمات فنی و مهندسی است که امیدواریم با یک گفت‌وگو آن را به نتیجه خوبی برسانیم.

 


12112706
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری بورس گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری، برای کوتاه‌مدت طراحی شده‌اند و هدف اصلی آنها کاهش ریسک است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی را پشتیبان صنعت دانست و گفت: این شرکت باید الگوی کسب‌وکار خود را بازبینی کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، در رادیو اقتصاد، از تمدید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۴ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فاز اول انتقال آب از دریا به اصفهان تکمیل شد؛ در این مرحله، ۴۰ میلیون مترمکعب آب در اختیار صنایع قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: پروژه اتصال نهایی خطوط باغستان، کردان و حیدرآباد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های پایداری و کاهش فشار شبکه برق منطقه‌ای تهران در استان البرز با احداث یک کیلومتر مسیر ۶۳ کیلوولت جدید وارد مرحله نهایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج قرعه کشی ایران خودرو دوره ششم تیرماه ۱۴۰۴ اعلام و پیامک به برندگان این دوره ارسال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از اقدامات مهم صورت‌گرفته در حوزه مناطق آزاد کشور طی ماه‌های اخیر خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای از برنامه‌ریزی برای اصلاح و بهسازی محور‌های روستایی در هفت استان محروم کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: به میانگین سرانه مصرف برق در کشور، اعلام کرد که این عدد به طور متوسط حدود ۳۰۰۰ کیلووات ساعت در سال به ازای هر انشعاب خانگی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون کیفیت سایپا گفت: پارس نوآ محصول جدید این شرکت به زودی وارد بازار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است