اقتصادی 18:30 - 30 بهمن 1403
معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی بر حفظ عملکرد تولید در اراضی آبی با وجود خشکسالی و کاهش بارش در سال زراعی جاری تاکید کرد.

تاکید بر حفظ عملکرد تولید در مزارع آبی با وجود خشکسالی

علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی امروز ۳۰ بهمن در دومین نشست ستاد زراعت کشور که در سالن توسعه وزارتخانه برگزار شد، افزود: مساله اصلی این نشست، آسیب خشکسالی به مزارع دیم است و از این رو تمام تلاش‌ها باید بر حفظ عملکرد تولید در اراضی آبی از طریق تغذیه و مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز باشد.

وی از معاونان بهبود تولیدات گیاهی و مدیران زراعت استان‌ها خواست از طریق ارتباط با کشاورزان، فرمانداران، شهرداری‌ها، دهداری‌ها و بخشداری‌ها، عملکرد تولید را در اراضی آبی جبران کنند.

معاون امور زراعت درباره بیمه فراگیر گندم نیز گفت: با تلاش فراوان، بیمه فراگیر اجباری محصولات اساسی دارای خرید تضمینی در برنامه هفتم توسعه مصوب شده است.

وی بیمه فراگیر اجباری گندم را یکی از شاخصه‌های مهم در سال جاری نام برد و افزود: امسال علاوه بر پرداخت پول خرید تضمینی گندم، مقرر شده دولت سهم حق بیمه محصولات کشاورزان در قالب بیمه فراگیر اجباری را پرداخت کند.

منبع: وزارت جهاد کشاورزی


12157441
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص صندوق ارزی نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی بر گسترش امنیت همکاری‌های جهانی برای تامین امنیت غذایی و حکمرانی کارآمد آب تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۵ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: کلاهبرداری جدید در قامت سرمایه‌گذاری از طریق تخصیص ارز و اعطای تسهیلات بانکی در فضای مجازی صورت می‌گیرد، مردم گول تبلیغات جعلی کلاهبردارن را نخورند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی و محور‌های ورودی تهران را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا ابتدای هفته آینده در کلان شهر‌ها شاهد پایداری شرایط جوی و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: طی دیدار با معاونان کشور پاکستان و هند بر تقویت سرمایه‌گذاری و افزایش خطوط کشتیرانی تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون از واردات روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن گوشت گرم خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی از افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت شیرخام در ۸ ماهه اخیر خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل در این هفته ۰.۵۹ درصد افزایش یافته و به ۳۲۸۲۳۵۴ واحد رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است