بین‌الملل 03:28 - 22 آبان 1403
وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی مدعی شد که آتش‌بس در لبنان تنها با انجام پیش شرط‌هایی امکان پذیر است.

پیش شرط وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس در لبنان

به نقل از شبکه الجزیره قطر، "اسرائیل کاتز" وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی که به تندروی شهرت دارد، بدون اشاره به تلفات سنگین نیروهای صهیونیستی در جبهه لبنان و غزه مدعی شد: توقف جنگ و اجرای آتش‌بس در لبنان، تنها پس از شکست حزب الله و موافقت با شروط اسرائیل، ممکن خواهد بود.

اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درحالی انجام می‌شود که رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان متحمل خسارت‌های زیادی شده است و این رژیم بسیاری از نیروهای خود در این جبهه را از دست داده است.

از سوی دیگر اظهارات کاتز درست برخلاف گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی بیان می‌شود که اعلام کرده بودند که پیش نویس آتش‌بس در لبنان بین آمریکا، لبنان و اسرائیل رد و بدل شده است.

همزمان با این اظهارات محمود القماطی از رهبران ارشد حزب الله لبنان نیز اعلام کرد که این گروه هیچ گونه پیش نویس آتش بس در لبنان را دریافت نکرده است.

منبع:مهر


12115798
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان در تماس تلفنی طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان جنگ اوکراین را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فنلاند و نخست‌وزیر ایتالیا پس از دیدار هیات‌های آمریکا و اوکراین در ژنو درباره طرح تسویه بحران اوکراین، به واشنگتن سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مورد درگیری روسیه و اوکراین تأکید کرد که «ممکن است اتفاق خوبی در حال رخ دادن باشد.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اتحادیه اروپا امروز با مقام‌های ارشد تجاری آمریکا در بروکسل دیدار می‌کنند تا اجرای بخش‌های بیشتری از توافق ژوئیه را پیگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفاع هوایی روسیه یک پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرد و باعث تعطیلی فرودگاه‌ها شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد حضور این جنبش در قاهره نشانه جدیت آن در پیشبرد مرحله دوم توافق آتش‌بس است؛ اما ادامه نقض‌های اسرائیل می‌تواند کل توافق را از بین ببرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران لبنانی امروز در خیابان الحمرا بیروت علیه تجاوزات اسرائیل و دخالت‌های آمریکا راهپیمایی کرده و خواستار اتحاد علیه این تجاوز شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عناصر داعش در اردوگاه‌ها به‌طور سیستماتیک خشونت، تهدید و گردآوری نیرو را پیش می‌برند، تا جایی که برخی زندانیان برای تنها ۵۰ دلار آماده قتل‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کره جنوبی گفت که کره شمالی و جنوبی در «وضعیت بسیار خطرناکی» هستند که در آن هر لحظه امکان درگیری وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های اروپایی از احتمال برگزاری مذاکرات حل بحران اوکراین بدون حضور خود ابراز نگرانی کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است