بین‌الملل 03:28 - 22 آبان 1403
وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی مدعی شد که آتش‌بس در لبنان تنها با انجام پیش شرط‌هایی امکان پذیر است.

پیش شرط وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس در لبنان

به نقل از شبکه الجزیره قطر، "اسرائیل کاتز" وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی که به تندروی شهرت دارد، بدون اشاره به تلفات سنگین نیروهای صهیونیستی در جبهه لبنان و غزه مدعی شد: توقف جنگ و اجرای آتش‌بس در لبنان، تنها پس از شکست حزب الله و موافقت با شروط اسرائیل، ممکن خواهد بود.

اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درحالی انجام می‌شود که رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان متحمل خسارت‌های زیادی شده است و این رژیم بسیاری از نیروهای خود در این جبهه را از دست داده است.

از سوی دیگر اظهارات کاتز درست برخلاف گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی بیان می‌شود که اعلام کرده بودند که پیش نویس آتش‌بس در لبنان بین آمریکا، لبنان و اسرائیل رد و بدل شده است.

همزمان با این اظهارات محمود القماطی از رهبران ارشد حزب الله لبنان نیز اعلام کرد که این گروه هیچ گونه پیش نویس آتش بس در لبنان را دریافت نکرده است.

منبع:مهر


12115798
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو عضو گارد ملی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید هدف تیراندازی قرار گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت ملی ترکیه پس از جلسه‌ای به ریاست رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که ترکیه آماده است در سازوکار‌های حفظ صلح در نوار غزه شرکت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ بار دیگر به خبرنگاران زن حمله کرد و در واکنش به مقاله‌ای درباره افت انرژی و سلامت خود، خبرنگار نیویورک تایمز را «زشت» خطاب نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده در برج‌های مسکونی هنگ‌کنگ تاکنون ۳۶ کشته و بیش از ۲۷۰ مفقود برجا گذاشته و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به عنوان بخشی از آتش‌بس تجاری، معافیت‌های تعرفه‌ای برخی از کالا‌های صنعتی چین را تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است