اقتصادی 11:49 - 30 شهریور 1403
سخنگوی صنعت برق احداث ۷۳۰۰ مگاوات واحد بخار نیروگاهی را از برنامه‌های وزارت نیرو در جهت تبدیل واحد‌های گازی موجود به نیروگاه سیکل ترکیبی اعلام کرد.

احداث ۷۳۰۰ مگاوات واحد بخار سیکل ترکیبی در دستور کار وزارت نیرو

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق احداث ۷۳۰۰ مگاوات واحد بخار نیروگاهی را از برنامه‌های وزارت نیرو در جهت تبدیل واحدهای گازی موجود به نیروگاه سیکل ترکیبی و افزایش بازده و تولید واحدها بدون مصرف سوخت اضافی اعلام کرد.

وی هدف از این اقدام را افزایش بازدهی واحدها و تولید برق بیشتر بدون مصرف سوخت اضافی و با استفاده از حرارت خروجی توربین‌های گازی عنوان کرد که نقش به سزایی در کاهش آلایندگی و حفظ محیط زیست دارد.

این مسئول دولتی تأمین سوخت زمستانه را از مسائل اساسی صنعت برق برای تأمین برق پایدار در فصل سرما برشمرد و نسبت سوخت مصرفی در سال نیروگاه‌های حرارتی کشور را بیش از ۸۰ درصد گاز طبیعی و الباقی سوخت مایع که عمدتاً گازوئیل است، عنوان کرد.


12094557
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی برای برخی نقاط کشور بارش پراکنده و وزش باد شدید پیش‌بینی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» چهار سال پس از توقف نماد‌های استانی سهام عدالت، سهامداران همچنان در انتظار تصمیم نهایی در خصوص پایان این بلاتکلیفی هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تردد روان در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ازدوشنبه چهارم اسفند سامانه بارشی جدیدی شمال‌غرب و غرب سواحل دریای خزر را تحت تأثیر قرار می‌دهد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ماه ١٤٠٤ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیأت مدیره بانک مسکن اعلام کرد: این بانک در پرداخت تسهیلات هیچ‌گونه محدودیتی نداشته و روند پرداخت‌ها مانند گذشته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فناوری‌های نوین آب‌های جوی، باروری ابر‌ها را فعالیتی کارآ و مؤثر در افزایش میزان بارش دانست و از ارزیابی اثر باروسازی ابر‌ها پس از اردیبهشت ۱۴۰۵ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام مسئولان تسهیل فرآیند‌های ارزی و تقویت سامانه‌های معاملاتی از مهم‌ترین مزیت‌های اصلاح سیاست‌های ارزی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در جریان سفر به تاجیکستان اعلام کرد که روابط اقتصادی و حجم مبادلات تجاری بین دو کشور، مثبت و رو به گسترش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله ارز و طلای ایران از برگزاری یکصد و چهلمین حراج شمش طلا در روز یکشنبه سوم اسفند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است