اقتصادی 13:37 - 08 آذر 1400

جزئیات صادرات ۵۷۰ اصله نخل از کشور/ قاچاق درکار نبود

محسن رشیدفرخی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه حدود ۵۷۰ اصله یا نفر نخل در حال خروج از کشور بوده است، گفت: این نخل‌ها به مقصد کشور قطر صادر شده اما به دلیل خدشه دار بودن پروانه‌های گمرکی برگشت داده شده است.

وی درباره اینکه آیا این پروانه‌ها جعلی بوده است؟، افزود: براساس آنچه که ما شنیدیم پروانه‌های مذکور دچار خط خوردگی بوده است.

رشیدفرخی ارزش نخل‌های مذکور را بیش از ۲۰۰ هزار دلار اعلام کرد و گفت: ما برگشت خوردن این نخل‌ها را به فال نیک می‌گیریم چرا که اولاً مشخص شد این اتفاق واقعاً افتاده و شایعه نیست همچنین بعد از این افراد کمتر جرأت می‌کنند چنین اقداماتی را انجام دهند.

وی مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه اتفاق مذکور قاچاق بوده است را رد کرد و افزود: به نظر بنده وقتی که این نخل‌ها وارد گمرک قطر شده، به معنای آن است که از مبادی رسمی رفته و قاچاقی در کار نبوده است.

رشید فرخی صادرات نخل از کشور را اتفاقی بسیار خطرناک خواند و گفت: به همین جهت ما روی این مساله حساسیت زیادی داریم، البته عده‌ای می‌گویند نخل‌های مذکور مثمر نبوده اما حتی اگر مثمر هم نبوده باشند، این اتفاق برای کشور و محیط زیست آن بسیار خطرناک است.

وی همچنین درباره اینکه عده‌ای عنوان کرده اند قرار بوده جایگزینی برای این نخل‌ها اتفاق بیفتد، اضافه کرد: چه کسی این جایگزینی را تضمین می‌کند؟ آیا نظارتی وجود دارد؟

رشید فرخی صادرات نخل‌ها به دلیل کم آبی و خشکسالی را نیز نادرست عنوان کرد و گفت: اگر قرار باشد به این دلیل صادرات انجام دهیم نصف کشور باید صادر شود، خشکسالی و بی آبی را باید مدیریت کرد و راهکار درست برای حل آن ارائه داد.

وی تاکید کرد که روز ۱۰ آذر ماه جاری در بوشهر میز عالی خرما با حضور معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی برگزار و این مساله بررسی می‌شود.

رشید فرخی گفت: ما در این جلسه حساسیت‌ها و بحث‌های خود را مطرح و مساله را به طور جد پیگیری می‌کنیم.


11342202
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: خرید بلیت هواپیما برای مسافران نیازمند صندلی چرخ دار (ویلچر)، آسان‌تر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:روز  جمعه بعد از ظهر با ورود سامانه بارشی در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب و شنبه در برخی مناطق شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر و دامنه‌ها و ارتفاعات البرز غربی و زاگرس مرکزی بارش رخ می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امنیت برای بسیاری از افراد یک دغدغه مقطعی نیست؛ بخشی از مدیریت دارایی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش بلیط قطار مسافربری نوروز ۱۴۰۵، حد فاصل تاریخ حرکت ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ الی ۱۴۰۵/۱/۱۷، در روز‌های ۱۰، ۱۱ و ۱۲ اسفند ماه از ساعت ۸:۳۰ صبح آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی از تکمیل ۲ بیمارستان و طرح توسعه ضلع شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (س) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت سایپا اعلام کرد: شرکت کروز امسال در مقایسه با سال ۱۴۰۳ حدود ۵۱ درصد تامین قطعات سایپا را کاهش داده است و همین باعث کاهش تولید، افزایش خودرو‌های ناقص و همچنین عقب ماندن از ایفای تعهدات به مشتریان شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی با اشاره به جزئیات بخشودگی جریمه بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه ریلی گفت: در مورد قطار‌های شهری یا مترو‌ها نیز متأسفانه آمار کلی از تعداد آنها و وضعیت بیمه‌شان نداریم و مقداری ابهام در وضعیت آماری پوشش شخص ثالث قط...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح‌های پست، انتقال، فوق‌توزیع، توسعه شبکه فشار ضعیف و توزیع برق استان اصفهان، با حضور برخط وزیر نیرو و استاندار اصفهان به بهره‌برداری رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰۰ درصدی جریمه بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه ریلی بخشوده می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی از تکمیل ۲ بیمارستان و طرح توسعه ضلع شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (س) در دولت چهاردهم خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است